ترین های 1400
-
@Masoumeh-Shokrollahi عاشقتم که دختر
فدات بشم من
اخه از کجا میدونی گوگولیم@Fargol-Sh بهم میگه بی معرفت ولی خب بخدا من فروم زیاد نمیام ترین
-
خب خب نوبتی هم باشه نوبت ترین های منه
.
.
.
.BlAcKWO_OLF
هم روح ترین ... امنیت دار ترین ...اعتماد دار ترین ...دل گرمی ترین ...بمونه برام ترین ...آرامش ترین ...پشتوانه ترین ...مشاور ترین...زنده کن ترین... هم گیم ترین... ایده بده ترین... پی سی دون ترین ...خوش صدا ترین...هدیه هاشبرام جذاب ترین ...رفیق لحظه ها ترین...دهن سرویس بده ترین ...بچه ترین...زیبا ترین ...منو دق بده ترین ...بهترینمدریا دریایی
غزال
رفیق ترین ...دعوا میکنیم ولی خب فرداش اوکی هستیم ترین...قدیمی ترین...کاکو ترین ...حرص میخوره ازم ترین...برفی دار ترین...زودی ملوس و بچه میشه ترین ...واسه بقیه مامی ترین ...پایه واسه غیب ترین...همیشه هستش ترین0-0ftm
فاطیا
شبیه ترین ... حس میکنم از لحاظ درونی مثلم ترین ...جنوبی ترین ... درکش میکنم ترین ... قراره با هم موفق بشیم ترین ...زیاد حرف نمیزنیم ولی برام خیلی عزیزه ترین ... مث خودم رباته ترین...دوست دارم موفقیتش رو ببینم ترین@Saghi-Mortazavi
ساقیا
کلا نظراتمون با هم فرق میکنه ترین ...بحث میکنیم زیاد ترین ...شمالی ترینم... قیافش خیلی گوگولیه ترین...صداش هم بامزس ترین ...تغییر رشته بده ترین ...یکم باید بزرگ بشه ترین ...دنیای قشنگی ساخته ترین ...خا گو ترین@mitra-ism-rahmani
میترایی
اصفهانی ترین ... پروفاش رو دوست دارم ترین ...یه نصیحت میخوام بهش کنم ولی حرفش نشده ترین ...پارسال همین موقع ها دلم میخواست خیلی باهاش درباره یه موضوعی حرف بزنم ترین ...صداش و عکسش رو هنوز دوست دارم بشنوم ترین...از صمیم قلب دلم موفقیتش رو میخواد ترین ..ZDM
زهرا
جفتی از یکی تنفر داریم ترین...عروسی رفیقمونه ترین ... یکی سلیطه خانوم سیوش کرده ترین ...آخ حال یه نفر رو که خودش میدونه دوست داره بگیریم ترین...دم در وایسا سوز نیاد تاپیک کنکوریا ۱۴۰۰ ترین@Infinitie-A
اینفینیتی
پسر قدیمی ترین ... به عنوان یه دوست براش احترام قائلم ترین ...امیدوارم کدورت ها از بین رفته باشه ترین ...موفق بشه ترین ...مخ مدیر آلا رو بزن ترین...طومار نویس ترین@Miss-Joker
عاطی
جفتمون یه داستان مشترک داریم ترین...مث خودم تیزه ترین ... دلم میخواد بیشتر باهاش آشنا بشم ترین ...حس مهربونی خوبی ازش میگیرم ترین...امیدوارم همون که خودش میدونه به بهترین شکل ممکن پیش بره ترین ...موفق بشه ترینKosar A003
کوثر
کیدرامرترین...کیپاپ ترین ...خیلی وقته ندیدمش ترین ..صداش خوشگله ترین ...دلم میخواد ببینمش ترین ...امیدوارم موفق ترین باشه ترین@Kosar-mottaghi
کوثر
پرستار ترین ...خرخون ترین ...زیاد وقت نشد آشنا بشیم ترین ..موفق باشه ترین.
.
.
.
پ.ن: و ممنون بابت هر کسی که جزوی از ترین های سالش بودمامسال زیاد حضور نداشتم انجمن واسه همین فکر نمیکردم کسی منو یادش باشه ولی خب معرفتتون ثابت شدس
H_R هق
من ترین سحر نبودم
هق -
H_R هق
من ترین سحر نبودم
هق@Fargol-Sh وااااا دختر ببینننن
-
H_R اع هستم؟
همونم ک میای خبر نمیگیری ک -
H_R اع هستم؟
همونم ک میای خبر نمیگیری ک@Fargol-Sh زیاد نمیام
-
@Masoumeh-Shokrollahi عاشقتم که دختر
فدات بشم من
اخه از کجا میدونی گوگولیم@Fargol-Sh خدا نکنه فاطمه🥲
️
خب بت میاد باشی -
@Fargol-Sh خدا نکنه فاطمه🥲
️
خب بت میاد باشی@Masoumeh-Shokrollahi حالا فقط بهم میاد یا هستم؟
-
از همین تریبون اعلااااااام میکنم
ترین ۴۰۱ رو خودم میزنممممممممممممم -
یکیو یادم رفت ترین
Gharibe Gomnam ریحانهِ کنجکاو ترین
کلی سوال داره ترین، دلش دریاست ترین ،اینم از کوچولوهاست ترین🥺
امیدوارم همیشه لبخند رو صورت قشنگت باشه دختر
پ.ن: بابت فراموش کردن ببخش اینقد سر ترینا و تگ نشدنا و اینا آدم اعصابش خورد میشه که دیگ ذهن یاری نمیکنه🥲 -
pouya hosein pour
از شاعر ترین شاعرانِ عاشقانه سرانِ قدیمیِ انجمن!
،>فالو کننده ترینِ فعال! ( بقیه میان همه رو فالو <میکنن و میرن کلا)
آخ آخ آخ آخ یه قلم کاغذی بدید من اینو بنویسم و حجی کنم،
مرسی
هی روزگار یه زمان تا ۵۰۰ نفر فالو بودالان شاخص کلم ریزش کرده نصف شدم
یه زمان فالووینگ و فالور ها طبق یه تایعی پیش میرفتن الان بی قانون شده
pouya hosein pour
اونجا باید میگفتم عاشقانه سرای
اشتباه شد
️
عا ملت بی وفا شدن -
.
.
.
.BlAcKWO_OLF
هم روح ترین ... امنیت دار ترین ...اعتماد دار ترین ...دل گرمی ترین ...بمونه برام ترین ...آرامش ترین ...پشتوانه ترین ...مشاور ترین...زنده کن ترین... هم گیم ترین... ایده بده ترین... پی سی دون ترین ...خوش صدا ترین...هدیه هاشبرام جذاب ترین ...رفیق لحظه ها ترین...دهن سرویس بده ترین ...بچه ترین...زیبا ترین ...منو دق بده ترین ...بهترینمدریا دریایی
غزال
رفیق ترین ...دعوا میکنیم ولی خب فرداش اوکی هستیم ترین...قدیمی ترین...کاکو ترین ...حرص میخوره ازم ترین...برفی دار ترین...زودی ملوس و بچه میشه ترین ...واسه بقیه مامی ترین ...پایه واسه غیب ترین...همیشه هستش ترین0-0ftm
فاطیا
شبیه ترین ... حس میکنم از لحاظ درونی مثلم ترین ...جنوبی ترین ... درکش میکنم ترین ... قراره با هم موفق بشیم ترین ...زیاد حرف نمیزنیم ولی برام خیلی عزیزه ترین ... مث خودم رباته ترین...دوست دارم موفقیتش رو ببینم ترین@Saghi-Mortazavi
ساقیا
کلا نظراتمون با هم فرق میکنه ترین ...بحث میکنیم زیاد ترین ...شمالی ترینم... قیافش خیلی گوگولیه ترین...صداش هم بامزس ترین ...تغییر رشته بده ترین ...یکم باید بزرگ بشه ترین ...دنیای قشنگی ساخته ترین ...خا گو ترین@mitra-ism-rahmani
میترایی
اصفهانی ترین ... پروفاش رو دوست دارم ترین ...یه نصیحت میخوام بهش کنم ولی حرفش نشده ترین ...پارسال همین موقع ها دلم میخواست خیلی باهاش درباره یه موضوعی حرف بزنم ترین ...صداش و عکسش رو هنوز دوست دارم بشنوم ترین...از صمیم قلب دلم موفقیتش رو میخواد ترین ..ZDM
زهرا
جفتی از یکی تنفر داریم ترین...عروسی رفیقمونه ترین ... یکی سلیطه خانوم سیوش کرده ترین ...آخ حال یه نفر رو که خودش میدونه دوست داره بگیریم ترین...دم در وایسا سوز نیاد تاپیک کنکوریا ۱۴۰۰ ترین@Infinitie-A
اینفینیتی
پسر قدیمی ترین ... به عنوان یه دوست براش احترام قائلم ترین ...امیدوارم کدورت ها از بین رفته باشه ترین ...موفق بشه ترین ...مخ مدیر آلا رو بزن ترین...طومار نویس ترین@Miss-Joker
عاطی
جفتمون یه داستان مشترک داریم ترین...مث خودم تیزه ترین ... دلم میخواد بیشتر باهاش آشنا بشم ترین ...حس مهربونی خوبی ازش میگیرم ترین...امیدوارم همون که خودش میدونه به بهترین شکل ممکن پیش بره ترین ...موفق بشه ترینKosar A003
کوثر
کیدرامرترین...کیپاپ ترین ...خیلی وقته ندیدمش ترین ..صداش خوشگله ترین ...دلم میخواد ببینمش ترین ...امیدوارم موفق ترین باشه ترین@Kosar-mottaghi
کوثر
.
.
.
پ.ن: و ممنون بابت هر کسی که جزوی از ترین های سالش بودمامسال زیاد حضور نداشتم انجمن واسه همین فکر نمیکردم کسی منو یادش باشه ولی خب معرفتتون ثابت شدس
-
.
.
.
.BlAcKWO_OLF
غزال
فاطیا
ساقیا
میترایی
زهرا
اینفینیتی
عاطی
کوثر
کوثر
.
.
.
-
خانومِ_دوست_داشتنی خداروشکر؟
یه فاصله کلمه ای یه جایی تو اون کلمات داره که پیدا نمیشه
خانومِ_دوست_داشتنی
بفرماییید یافتم
کلاس مجازی برا آموزش منشن کردن شما راه میندازم الان
pouya hosein pour
ادبیاتت جای کار داره مثل اینکههمون شاکر منظورم بود!!
it means: خدا رو شاکر هستم!
قبول نیست کهکپی پیس میشه کرد خب
-
@Masoumeh-Shokrollahi در ترین های 1400
گفته است:
z Gheibi بهم یاد داد وقتمو الکی هدر ندم ترین ، مشاور ترین ، اسمشو نمیگه ترین
،
از اولی چقدر خوشحال شدم
عهپیدای پنهانم دیگه
دانشگاهشم همش میگه سر کوچمونه ترین
سر خیابون
کوچه دیگه خیلی نزدیکه
، برای موفیقت بچه هارو راهنمایی میکنه ترین ، دکتره با مسئولیتی میشه ترین
،کمکایی که کرده به بچه ها قطعا صد برابرش برای ساختن یه خانم غیبی موفق بهش برمیگرده ترین
دقیقا همین طوره
اینجا جایی که من تجربه های کنکوریم را به عنوان اولین تجربه زیستی جدی و بزرگسالی و درس خوندن و مقاومت شرایط سخت و مدیریت زمان و استرس و هدف گذاری و...را به اشتراک میذارم و برای ادامه مسیر تکرار و یادآوری می کنمش
ضمنا وقتی خیلی درس دارم به کنکوری ها فکر می کنم دلم قرص میشه -
گفته است:
z Gheibi بهم یاد داد وقتمو الکی هدر ندم ترین ، مشاور ترین ، اسمشو نمیگه ترین
،
از اولی چقدر خوشحال شدم
عهپیدای پنهانم دیگه
دانشگاهشم همش میگه سر کوچمونه ترین
سر خیابون
کوچه دیگه خیلی نزدیکه
، برای موفیقت بچه هارو راهنمایی میکنه ترین ، دکتره با مسئولیتی میشه ترین
،کمکایی که کرده به بچه ها قطعا صد برابرش برای ساختن یه خانم غیبی موفق بهش برمیگرده ترین
دقیقا همین طوره
اینجا جایی که من تجربه های کنکوریم را به عنوان اولین تجربه زیستی جدی و بزرگسالی و درس خوندن و مقاومت شرایط سخت و مدیریت زمان و استرس و هدف گذاری و...را به اشتراک میذارم و برای ادامه مسیر تکرار و یادآوری می کنمش
ضمنا وقتی خیلی درس دارم به کنکوری ها فکر می کنم دلم قرص میشهz Gheibi آره خیلی چیزا بهمون یاد دادی
️
نمیشه حالا رمزی اسمتو بهمون بگی🥲
خیلی خوبه اینجوری هم ماها یاد میگیرم هم به خودتون یاداوری میشه از چه راه سختی با موفقیت گذر کردین️
-
z Gheibi آره خیلی چیزا بهمون یاد دادی
️
خیلی خوبه اینجوری هم ماها یاد میگیرم هم به خودتون یاداوری میشه از چه راه سختی با موفقیت گذر کردین️
گفته است:
️
خداروشکر 🥺
پ ی د ا ی پ ن ه ا ن
خوبه ؟!
خیلی خوبه اینجوری هم ماها یاد میگیرم هم به خودتون یاداوری میشه از چه راه سختی با موفقیت گذر کردین
️
دقیقا
اما یه ایراد ریز وجود داره
این مسیر تموم نشده..
-
گفته است:
️
خداروشکر 🥺
پ ی د ا ی پ ن ه ا ن
خوبه ؟!
خیلی خوبه اینجوری هم ماها یاد میگیرم هم به خودتون یاداوری میشه از چه راه سختی با موفقیت گذر کردین
️
دقیقا
اما یه ایراد ریز وجود داره
این مسیر تموم نشده..
z Gheibi خیلی ممنون از رمزی گفتنتون دیگ فهمیدم اسمتون چیه
بالاخره یه پیچشو رد کردین -
خب نوبتی هم باشه نوبت منه که بنویسم باشد که رستگار شویم
علت اینکه امروز میخوام بنویسم و بنظر شما اینقدر دیر چون یه روز خاصه و خب دیگه شرمنده اگه دیر شده
@GHAZAL-DALVAND
غزل ترین،شیرازی ترین،قول داده دکتر بشه ترین،اذیتش میکنم ترین،قول میدم تو سال جدید بیشتر اذیتش کنم ترین،امروز واسش یه روز خاص هست ترین،خوش قلب ترین،مهربون ترین،همدل ترین،آنچه خوبان همه دارند داره ترین،دقیق ترین،حرص میخوره ترین،چیپس دوست داره ترین،به سراغش اگر میایی با چند تا بسته چیپس بیا ترین
@دختر-بهار رفیق غزل ترین،درسخون ترین،مهربون ترین،حساس ترین روی رفیقاش،دختر بهار ترین،پارسال خیلی سلام میکرد ترین،امسال هر وقت حوصلش سر بره میگه هوووووممممم ترین
sina bigdeli سینا ترین،سرباز ترین،قول داده هر وقت از سربازی اومد خاطره سیلی زدن تو گوش فرمانده رو بگه ترین،گاهی وقتا سربسته ترین حرفا رو میزنه ترین،کچل ترین،زنجانی ترین،خرپول ترین،آیفون ۱۳ پرومکس داره ولی اونقدرا هم بلد نیست باهاش کار کنه ترین،فن پوتک ترین
zeinab dehghani زینبی ترین،یه جمله معروف داره هر دفعه یادم میره ترین،کارتشو قرار بود بده ولی نداد ترین،به من میگه خودشیفته ترین
M Tg قبلا حرص درار ترین بود،بع راه راست هدایت شد ترین،از این ایموجی بیشترین استفاده رو داره،به من میگفت با زبونتو سر میبری ترین
@danial-hosseiny هم استانی ترین،نجف آبادی ترین،همیارترین،خوشتیپ ترین،معمارترین،فیلسوف ترین,رئالی ترین
@yasin-sheibak عشق ماشین ترین،سندروم بیقرار دیسک کمر داره ترین،از علامت تعجب خیلی استفاده میکنه ترین
@zahra-zahraii از عمه هاش بدش میاد ترین،کلا خاندان پدریش رو قبول ندارن ترین،رئالی ترین
Sharllot سر ترین های پارسال دعوا کرد ترین،منتطر روزی بود که امید بیاد انجمن
amir ahmadi دایی انجمن ترین،به قول خودش هر چیزی دوست دارین مینویسیم یه ترین به آخرش اضافه میکنید ترین،رئالی ترین،واسش دعا کنید همیشه حالش خوب باشه ترین
@sania-andiravan دفعه اول که اسمشونو شنیدم فکر کردم اسم یه نویسنده هست،آبی و سبز ترین،بی ایلیش دوست ترین
@Infinitie-A تومار نویس ترین،تو کلاس های آنلاین فن بیان مرحوم بروسلی شرکت کرده ترین،در همه حالت یا یه حرفی واسه گفتن داره یا میمی واسه آپلود کردن ترین
maryam111 شادمهر دوست ترین،ایهان دوست ترین،قرار بود همکاری کنه کارت بانکی زینب رو برام پست کنه ترین ولی... ،ناظم ترین،گیر میده به تبادل آیدی و لینک ترین
@roghayeh-eftekhari لایکر اعظم ترین
Mehdi Hosseinbor بی معرفت ترین،قبل کنکور رفت و هنوزم نیومده ترین،کل انجمن رو روانی کرده بود ترین
pouya hosein pour پویا ترین،دیجی ترین،تبریزی ترین،رکورد دنبال شونده های انجمن دستشه ترین
@سجاد-ذوالفقاری رپ گوش کن ترین،فن آرمین زارعی ترین،فن علی یاسینی ترین،با مشکین کل میندازه ترین
@first نمیدونم اهل کجاست ترین،رپ گوش کن ترین،بارسایی ترین
@mitra-ism-rahmani هم استانی ترین،رفیق زینب ترین،دو سه هفته از تولدشون میگذره ولی همچنان تاپیک تولدشون بالای جدول سیر میکنه ترین
Gharibe Gomnam غریب گمنام_گمنام غریب ترین،پنج هزار اکانت دارند ترین
خانومِ_دوست_داشتنی استارتر تاپیک ترین های امسال ترین،از حرفای خودم علیه خودم استفاده میکنند ترین
@M-an مدیر ترین،زحمتکش ترین،خیلی ممنونم ازشون ترین
sohrab قرار بود به استارتر تاپیک شب یلدا یه پک راه ابریشم و تفتان داده بشه که ندادند ترین،مدیر ترین،کم پیدا ترین
@F-Seif-0 کرمانی ترین،خواننده ترین انجمن@امیرمسعود-جعفری در ترین های 1400
گفته است:
@first نمیدونم اهل کجاست ترین،رپ گوش کن ترین،بارسایی ترین
دمت داغ به یاد بودی امیر جان
کردستانم عزیز.
فرداشبو که آماده اید ببازید :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))