به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
ترین های 1400
-
-
آخ قلبم خیلی ممنونم🥺
باورم نمیشه ترین های 1400 شده -
خب سلام
میدونم ترین های من زیادی زیادن فقط اگر خواستین جواب بدین(باید بدین) نقل قول نزنیییییید
ترین هامونم زیادی ترینن
الهی به امید تو بسم الله الرحمان الرحیماین حجم از ادم رو باید بنویسم خدایا خودت کمک کن
بعدم ته لیست و اول لیست نداریم
Mehrsa 14
مهربون ترین آروم ترین دوست داشتنی ترین با ادب ترین هوای تهران رو دوست نداره ترین هوای شمال رو دوست داره ترین نمیدونستم یازدهمه ترین باهوشه ترین
آبجی ترین
Sara_R
آروم ترین با ادب ترین من سر سوالام حرصشو درمیارم ترین یه بار حرصشو دراوردم وویس گرفت ترین با صبور هست ترین باهوش هست ترین سوال زیاد میپرسه و کار خوبی میکنه ترین امسال به امید خدا نتیجه میگیره ترین آلوچه دوست داره ترین ولی من بیشتر الوچه دوست دارم ترین آبجی ترین
@Fargol-Sh
خودش میگه لوس هست ترین ولی میگه لوس نیست ترین
خیلی نازه ترین دلش عین گنجشک میمونه ترینخیلی مهربونه ترین آبجی ترین دلش واسه داداشش تنگ میشه ترینتو روزای بارونی میخواد بستنی بخوره ولی واسش بستنی نمیخرن ترین میخواد امسال روی کنکور رو کم کنه ترین
@F-Seif-0
آبجی ترین صبور ترینامسال میترکونه ترین مهربون ترین دختر آرومیه ترین ابجی بزرگه همه است ترین
گیلاس میخوره ترین(آلبالو نیست این وقتی من میگم گیلاسه یعنی گیلاسه)
زیستش خیلی خوبه ترین
@Felli
فکر کرده من فراموشش میکنم ترین ولی من به یادش هستم ترینصبوره ترین میخواد امسال بترکونه ترین داداششو دوست داره ترین اصلا فکر نکنید ارومه ترین خیلی هم شیطونه ترین قدش بلنده ترین کم پیداست ترینابجی ترین
@yasin-sheibak
داداشی ترین خیلی لجبازه ترینتپلو هست ترین
گوشت خیلی دوست دارع ترینماشین خیلی دوست داره ترین عاشق سرعته ترینبابل دوست دارع ترین وقتی ناراحته یا عصبانیه میگم خسته ام ولی دروغ میگه ترین منم میفهمم زیرابی هم نمیتونه در بره ترین
حرصشو درمیارم ترینماهی خیلی دوست داره ترین ابگوشت خیلی دوست داره ترین کله پاچه خیلی دوست داره ترین(حتماااا اینایی که گفتم رو واسش ببرید خیلی دوست داره) همه فکر میکنن که از همه کوچیکتره ولی کوچیکتراز اونم هست ترین
@roghayeh-eftekhari
پایه است ترینشیطون ترینخودشیفته که چه عرض کنم سقف شیفته است ترینخیلی خودشو تحویل میگیره ترینابجی ترین درس میخونه ترین حرص همه رو بلده دربیاره به جز حرص من ترین منشنش میکنیم نمیبینه ترین
@N-n-good
آروم ترین زیاد تحویل نمیگیره ترینابجی ترین دلش دریاست تریناین اب نبات هدیه بهش ترین
مثل اسمش زیباست ترینامسال میخواد بترکونه ترینفکر کرده من فراموشش میکنم ترین
@سجاد-ذوالفقاری
فکر کرده میتونه حرص منو دربیاره ترین ولی نمیتونه ترینامسال میترکونه ترین حرص همه رو درمیاره ترین درسش خیلی خوبه ترین پرتلاشه ترینغلط املایی خیلی داره ترینامیدوارم سوال املای کنکور رو خوب بده ترین که انشاءالله میده ترینداداشی که حرص خواهراشو درمیاره ترینولی حرص منو نمیتونه
@ftm-montazeri
فکر کرده من یادم میره اونو ترین ابجی ترین امسال موفق میشه تریندختر خوبیه ترینآروم ترینمهربون ترین خانم مهندس میشه ترین غرغر نمیکنه ترین
تلفن خونشونو جواب میده تریناین پستمو لایک میکنه تریناین توت فرنگی بهش ترین
Elham Hoseni
خانم دکتر ترین قراره بریم مطبش تریندرسش خیلی خوبه ترینبا همه سختی های کارش بازم جواب سوالای منو میده ترین خیلی صبوره ترینانتظار داشتم با سوالای من به ستوه بیاد ولی نیومد ترینوقت با ارزششو برای من گذاشت ترین یک عالمه قلب بهشون ترین️️️
sina bigdeli
داداش ترین مهربون ترین خوش شانس ترینزیرابی برو ترینسرباز رو همه گفتن ترین پس من نمیگم سربازترینتمام انجمن فهمیدن سربازه تریناسب سوار ترین اسب خیلی دوست داره ترین یه اسب دارع رنگش سفیده نمیدونم اسمش چیه ولی من بهش میگم سفید برفی ترینپسرای انجمن به قدش حسودی میکنن ترینتخم ماهی خیییلی دوست داره ترین ابگوشت خییییلی دوست داره ترین حتما واسش پست کنید بفرستیدامسال میترکونه ترین
خانومِ-دوست_داشتنی
جان من درست منشن شده باش ترینامسال قراره بترکونه تریندوشت داشتنی ترین مثل اسمش زیباست ترینزننده تاپیک ترین ترین️️ابجی ترین مهربون ترین یه عالمه گل تقدیم بهش ترین
با ادب هست ترین با محبت هست ترین
danial hosseiny
همیار ترین خیلی به من کمک کرد ترین کلی سوال ازش پرسیدم ترین استاد ترینمعمار ترینمعلم ترین
ادبیاتش خیلی عالیه ترینشعرای خیلی قشنگ میگه ترینخیلی پایه هستن ترین شوخی هاشون جدی هست ترینعکاس ترین سبزیجات دوست داره ترین به همه توصیه میکنه سبزیجات بخورین ترین
amir ahmadi
همه میگن دایی انجمن هست ترین ولی من دوست ندارم بهشون بگم دایی ترینولی همش به من میگن خواهش میکنم دایی ترینمن هم سر همین حرص میخورم ترینبه آب خیلی علاقه دارن ترین خیلی به من کمک کردن ترین چون من خیلی ازشون سوال پرسیدم ترین
برگ رو خیلی دوست دارن ترینبابل رو خیلی دوست دارن ترین امسال موفق میشن و میترکونن تریناین استیکر رو خیلی دوست دارنترین
Romina 2006
فکر کرده من فراموشش میکنم ترین ابجی تریندرسش خیلی خوبه ترینخیلی ارومه ترین خیلی مهربونه ترین بیا موز بخور ترین الان فهمیدم استیکر موز نیست پس بیا خیار بخور ترین از خداتم باشه ترین
خیلی کم پیداست ترینستاره سهیل که نه سهیل مذکره ستاره سهیله شده ترین
@امیرمسعود-جعفری
دیجی انجمن ترین منتـظر امید هست ترین داداش ترینیه مدته حوصله نداره ترین با ادب ترین یه دعای خیلی معروف داره که نوک زبونمه ولی یادم نمیاد خودش میگه تریناصلا تو تاپیکای درسی فعالیت نمیکنه ترینخیلی هم ماهی دوست داره ترین براش ماهی ببرین
مهشید حسن زاده 0
فکرمیکنه من منشنش نمیکنم ترین ابجی ترین شیطون ترین پایه ترینامسال قراره بره بترکونه ترین
درسش خیلی خوبه ترین کم پیداست ترین هم استانی منه ترینمه خواخرجان هسه مه کیجا هسه ترین یه اهنگ مازندرانی شمارو مهمون میکنه ترین
Infinitie. A
مخ همه رو کار میگیره ترینمخ خودمم تعریفی نداره و درحال حاضر کلا هنگه تریناگه دختر عمشو فشار بده عمش اونو میکشه ترینخیلی سخت پسنده ترین خاطره خوبی از ترین نداره ترینزخم خورده ترین از ترینطومار مینویسه رو همه گفتن ترین پس من نمیگم ترینامسال قراره بترکونه ترین داداش ترین
Sharllot
حافظش خیلی خوبه ترین خیلی با معرفته ترین امسال قراره بترکونه ترین️از زبون مازندرانی خوشش میاد ترینمن اوایل ازش میترسیدم نمیدونم چرا ترینولی خیلی خوب و مهربون و پایه است ترینابجی ترین
یه عالمه هویج بهت ترین
علیرضا تمدنی
درسش خیلی خوبه ترین خیلی با ادبه ترینیه سوال ازش پرسیدم اعصابشو داغون کردم ترینببخشید ترینامسال قراره بترکونه تریندوست داره پیشرفت بکنه ترینزندگی راحت و اروم رو دوست داره ترینبفرما شکلات بخور ترینداداش ترین
Reyhaneh Moradi
دختر خیلی خوبیه ترین ابجی ترین️کم پیداست ترین مثل اسمش گل خوشبوی بهشتیه ترینقراره امسال بترکونه ترینبه هرچی میخواد برسه ترین مهربونه ترین پایه است ترین قلبش اندازه دریاست ترین با محبت ترین درسش خیلی خوبه ترین صبوره ترینیه عالمه گوجه بهت بخور نوش جونت ترینعههه اینکه سیبه ترین حالا اشکال نداره ترین
Mr. Perfect
پروفایلشون خیلی قشنگه ترینهمه میگن خود شیفته هستن ترینولی من میگم بهشون نمیخوره ترین
یا ادب هستن ترین کتاب میخونن تریننمیدونم اهل کجا هستن ترین ولی میگن ترین
امسال قراره بهترین باشن ترین داداش ترین
بفرمایید نیمرو بهتون نو جونتون ترین
@zahra-hamrang
دختر خیلی خوبیه ترین خیلی دوست داشتنیه ترین ساقه طلایی خیلی دوست داره ترینامسال قراره بترکونه ترین ابجی ترینبا محبت ترین
قدش بلنده ترین
الهی یک متره آب بره ترینبلندبگو الهی آمین ترین
یه عالمه سیب زمینی سرخ شده بهتعههه اینکه سرخ شده نیست حالا اشکالی نداره خودت لطف کن با روغن و تابه سرخش بکن
حبه انگور
دوست ندارن کسی دنبالشون کنه ترینپست هاشون خیلی قشنگه تریننمیدونن شنگول و منگول کجاست ترینولی خبر مامان بزی رو دارن تریناز این شوخیای من ناراحت نمیشن ترین اروم و مجهول هستن ترین
من دیدم که حبه انگور دختر بود ولی ایشون میگن پسره ترینامسال موفق میشن انشاءالله ترین
D.fateme.r
خانم معلم ترین خیلی مهربون هستن ترینموفق باشن ترین هرجا هستن بهترین باشن ترین
یه دفعه رفتن ترین سرشون خیلی شلوغه ترین سابقه حضرت نوح دارن تو انجمن ترین دانش اموزاشونو دعوا نمیکنن تریناز دانش اموزاشون امتحان نمیگیرن ترینابجی بزرگ ترین
arthur morgan
گربه خیلی دوست دارن ترین خیلی با ادب هستن ترین امسال قراره موفق بشن ترینخیلی عجیب غریب حرف میزنن ترینمخلوطی از زبان ادبی و زبان آمیانه حرف میزنن ترینفکرکردن میتونن حرص منو دربیارن ولی نمیتونن تریندر آستانه بلاک شدن هستن ترینکارتون باب اسفنجی دوست دارن ترینداداش ترین
Miss.Joker
صبور ترین امسال میترکونه ترین فوق العاده است ترینباب اسفنجی دوست داره ترین(چرا همه باب اسفنجی رو دوست دارن؟ چرا من ازش بدم میاد؟)
با محبت ترین️نگرانشم من ترینمیدونم از پس مشکلات بر میاد ترینابجی خودمه ترینیه عالمه آناناس بهت ترین
Ryhn E
فکر کرده من فراموشش میکنم ترینحالش قراره عالی باشه ترینخیلی مهربونه ترین ابجی خودمی ترین امسال میترکونه ترینبا محبت ترین شیطون ترینپایه ترین مثل اسمش گل خوشبوی بهشتی ترین
یه عالمه گل بهش که حالش زودتر خوب بشه ترین
@Alireza-varmanzar
دعوا دوست ندارن ترین خودشیفته هستن ترین انشاءالله امسال موفق میشن ترین دوست دارن روسر بقیه اب بریزن بیدارشون کنن ترینبرادر ترین غرغر میکنن ترین
دوست ندارن مادرشون رو سرشون اب بریزه ترین ولی من میگم بریزن نوش جونشون ترین
@Zahra-zahraii
ابجی خودمه ترین خیلی مهربونه ترینامسال انشاءالله میره میترکونه ترین یه قلب داره قد دنیا ترین صبور ترین️با محبت هست ترین درسش خییلی خوبه ترین خیلی تلاش میکنه ترینیه عالمه گل و بلبل بهش ترینبلبل پیدا نکردم همین جوجه بهت ترین
@Amir-Bernousi
خیلی تجربشون زیاده ترین دعا میکنم امسال به چیزی که میخواین برسین ترینداداش بزرگ همه ما هستن ترین
حرفهای منطقی و حال خوب کن خیلی میزنن ترین
جای خالیشون خیلی حس میشه ترین خیلی تلاش میکنن ترین خیلی پشتکار دارن ترین هدفشون خیلی با ارزشه براشون ترین
@fatemeh-ma
از اسب میترسه ترین ۶ بار کرونا گرفت ترین کل انجمن فهمیدن ۶ با کرونا گرفت ترینرشتش انسانیه ولی فلسفه نمیفهمه ترینبهش میگم فلسفه مهمه بخونش میگه حوصلشو ندارم ترینبه چشم خیلی علاقه داره ترین امسال بترکونه ترین ابجی ترین
@دختر-بهار
مثل اکانتش بهاریه ترین مثل اسمش نورانیه ترین آرومه و مهربونه ترین دختر خیلی خوبیه ترین با محبته ترینقلبش به وسعت دریاست ترینابجی بزرگه منه ترینشاید اروم به نظربرسه ولی شیطون به نظر میرسه ترینیه دفعه غیب میشه ترینفکرمیکنه وقتی بره کسی نمیفهمه ولی میفهمه ترین
یه عالمه بستنی تقدیم بهت
@sania-Andiravan
امسال قراره بترکونه ترین شیطون به نظر میرسه ترین حوصله مدرسه رو نداره ترینخواهر خودمه ترین یه مدت نبود ترین محبوبه تریننمیدونم کدوم استان زندگی میکنه ترین یه عالمه قلب بهت ترین️️️
__chakisaldva__
خیلی عجیب قبول شدن ترینکلی سوال ازشون پرسیدم ترین ایشون جواب دادن همه رو ترین دستشون دردنکنه ترینولی بعضی جواباشون خیلی عجیب بود ترین
به نظر خیلی خونسرد میان ترین خیلی اهل ورزش هستن ترین بخصوص اهل فوتبال هستن ترین امیدوارم فوتبال بازی کردنشونم مثل فوتبال دیدنشون عالی باشه ترین
HADAF MAN
ابجی خودمه ترین امسال قراره بره و بترکونه ترینخیلی دوسش داریم ترین خیلی رنگی رنگی هست ترین خیلی صبوره ترین️آروم به نظر میرسه ترین دختر ۴ فصل بهش میگم من ترینحالش همیشه عااالی باشه ترین
قلبش دریاست ترین
@Dr-Mahh
صدف هارو دیدین که کنار ساحل هستن ترین و بعضیاشون حتی تو عمق دریا هستن ترین؟ مثل اسمش تو عمق دریاست ترین و مثل صدف یک عالمه مروارید در درونش داره ترین️
مهربونه ترین دوست داشتنیه ترین امسال انشاءالله موفق میشه ترین خواهر بزرگ من هست ترین کم پیداست ترین
Marzieh Abouei
خیلی شیطون هست ترین خیلی پایه هست ترین ابجی خودمه ترینکم پیداست ترین احساس میکنم حالش یه کوچولو خوب نیست ترین امسال موفق بشی و بترکونی به امید خدا ترین یک عالمه پفیلا هدیه بهت بخور نوش جونت ترین
@سمیه-صادقلو
زبونش مو دراورد از بس گفت اسم من سونیاست این اکانت مادرمه ترین میدونم دلش یه کوچولو از دنیا گرفته ترین ولی میدونم شاده ترینامسال موفق میشی به امید خدا ترین خواهری خودمه ترین
غصه نمیخوره ترین قلبش دریاست ترین یک عالمه درخت هدیه بهت ترین
Ali Fathi
رفتی ترین داداشی ترینخیلی آروم هستی ترین انشاءالله موفق باشی ترین قلب خیلی بزرگی داری ترین خیلی شجاعی ترین
@Saghi-Mortazavi
امسال موفق باشی ترین مه هم استانی هسی ترین
مه خواخر هسی ترینتازه بفمسه ریاضی هسی ترینخانم مهندسی هستی واسه خودت ترین
شیطون ولی آروم هستی ترین بعضی مواقع احساس میکنم خوب نیستی ترین
یه عالمه قلب بهت ترین️️️️️
M Tg
پایه هستی ترین خیلی دوست داریم تریندلت گنجشکه ترین الان از این حرف من ناراحت نشی ترین وای به حال وقتی که عصبانی بشی ترینخواهر خودمی ترین امسال موفق بشی ترین مثل اسمت که حانیه است حانیه ای کینه ای نیستی ترین گربه دوست داری ترین
@Kosar-mortazavi
خانم پرستار هستین ترین خواهری ساقی جان هستین هم استانی ما هستین ترین خیلی باهاتون صحبت نداشتم ترین ولی همون چندبار هم خیلی با ادب بودین ترین و خیلی مهربون به نـظر میرسیدین ترین️
Anzw 18
مهربون هستی ترین شیرین هستی ترین دوست داشتنی هستی ترین ستاره سهیله هستی ترینزیرایی هم نیستی ترینابجی خودم هستی ترین آروم هستی ترینقلبی داره به وسعت بیابان لوت(وای به حالتون اگه اینجوری بشید من از لحاظ متراژ گفتم نیست همشون شده بودن دریا گفتم اینجا بگم بیابان)یک عالمه شیرینی بهت ترین
Mr. Wick
برادر بزرگ همه ما هستن ترین انشاءالله امسال موفق بشین تریناصلا نمیخوره بهتون که ۲۹ سالتون باشه ترین میخوره ۱۷ سالتون باشه ترینهمیشه موفق باشین ترین مهربون به نظر میرسین ترین آروم به نظر میرسین ترین و پرتلاش و پشتکار و دوست دار هدفتون به نظرمیرسین ترین
narjes hamzeh
المپیادی هستی ترین درست عالیه ترین زیستت خیلی خوبه ترینآفرین ترینشوخ هستن ترین شیطون به نظر میرسن ترینخیلی منشنشون کردم ترین با تجربه هستن ترین خیلی راهنمایی کردن ترین
maryam111
ناظم ترین هستن ترین خیلی به من کمک کردن تریندستشون دردنکنه ترین خیلی مهربون هستن ترین خیلی با درک هستن ترینبه همه آرزوهای خوبتون برسید ترین خیلی پرتلاش هستن ترین ️️️نی نی هم خیلی دوست دارن ترینخیلی اذیتشون کردیم ترین
amirmohammad shakeri
من ازشون خیلی سوال پرسیدم ترین خیلی جوابای منو دادن ترین امیدوارم از بس نفهمیدم بعضی سوالارو حرصشونو درنیاورده باشم ترین از استیکر استفاده نمیکنن ترینریاضیشون خیلی خوبه ترین که البته به خاطر تلاش زیادشون هست ترین امسال موفق باشید و به اون چیزی که میخواین برسین ترین یک عالمه ربات های جدید بسازین ترین
آیلین حیدرزهی
یک قلب بزرگ داره ترین کم حرف هست ترین آروم هست ترین فکر کرده من یادم میره اونو ترین ولی اصلا این طور نیست ترینکم پیداست ترین بترکونی امسال ترین خواهر خودمه ترین
@masoumeh-shokrollahi
سعادت نداشتیم زیاد باهم حرف بزنیم ترین ولی خیلی شیطون و پایه به نظر میرسین ترین امسال بترکونی ترین حواس پرت شدن ترینبه خاطر فشار کنکوره ترین
@First
کتاب میخونن ترینبرادر ترین فکرمیکردم یازدهم هستن ولی دوازدهم هستن ترین امسال قراره موفق بشن به امید خدا ترینکتاب زیاد میخونن ترین
chichak am
نمیدونم اهل کدوم استان هستن ترین همیشه موفق باشین ترین خیلی مهربون هستن ترین خیلی دوست داشتنی هستن ترینبه تازگی فهمیدم اسمشون مینا هست ترین
sarvin Piri
نمیدونم دختر هستین یا پسر هستین ترین ولی خیلی با ادب هستن ترین خیلی زیستشون خوبه ترینمنظم هستن ترین خیلی ممنونم ازشون ترین
fatemeh8181
اصلا نمیشناسمشون ترین ولی همیشه موفق باشین ترین به آرزوهای زیباتوت برسین ترین
Mohammad Gh
به خاطر فشار کنکور اندکی عصبانی هستن ترینامسال انشاءالله موفق بشید ترین مطالعه ثابت و پیوسته دارن ترین ولی درحال حاضر اندکی خطری هستن ترین
شهیده sh
اسمشونو به من نگفتن ترین ولی خیلی اروم و مهربون به نظرمیان ترین کم پیدا هستن ترین هرجا هستین موفق باشین ترین
aynaz masoumi
دوبار یادمه باهم صحبت کردیم ترین ولی خیلی پرانرژی و سرحال به نظر میومدین ترین همیشه موفق باشین ترین به آرزوهای زیباتون برسین ترین
@یاسمن-کیانی
براتون تولد گرفتیم ترین ولی شما هنوز نیومدین ترین منتظرتون هستیم ترین موفق باشین ترین
مجتبی ازاد
مهندس دوست دارن بشن ترینامسال موفق باشین ترین همیشه بهترین باشیت ترینعاشق ماشین و سرعت هستن ترین کسب و کار انلاین دوست دارن ترین میخوان پیشرفت بکنن ترینبرادر ترین هرجا که میرید باشید بهترین ترین
bahar mohammadi 0
فکر کردی کسی به فکرت نیسس ترین ولی من به یادتم ترین موفق باشی ترین خانم مهندس بشی ترین️ امسال بترکونی تریناروم هستی ترین خوش ذوق هستی ترین دلت به وسعت بیابونه ترین
Sana Asadi 1
بهترین باشی ترین به چیزایی که میخوای برسی ترین حالت عااالی باشه ترینابجی خودمی ترین امسال بترکونی ترینتو هرشرایط و سختی ای شاده ترین برای حال خوبش تلاش میکنه ترین
pouya hosein pour
کسب کردن علم رو دوست دارن ترین زیستشون خیلی خوبه ترین آشپزیشون خیلی خوبه ترینزبان ترکی یاد میدن ترین اهل شعر و ادب فارسی هستن ترین
برادر بزرکتر ما هستن ترین همیشه سلامت باشین ترین
ramses kabir
انشاءالله به خبرای خوب برگردن ترین برادر بزرگه ما هستن ترین موفق باشن ترین امسال اونی که میخوان بشه ، بشه ترین عاشق زیست هستن ترین نقاش هم هستن ترینزیرابی هم نیستن ترینزیراقیانوسی هستن ترین
0-0ftm
اسمشون فاطمه هست ترین سیستانی هستن ترین اگر اشتباه نکنم ترین امسال اونی که میخواین بشه ترین همیشه موفق باشین ترین
@maryam-nateji
آروم هستن ترین مهربون هستن ترین دوست داشتنی هستن ترین️همیشه موفق باشین ترین
z Gheibi
همیار مهربون هستن ترین جواب مارو میدون ترین خیلی دوسشون داریم تریناحساس میکنم بهتره بیشتر ننویسم چون عصبانی میشن ترین
خب بلاخره تموم شدترین خدایا شکرت ترینهمه رو منشن کردم ترین اخه دلن نیومد ترین
همتون به هرچی میخواین برسین ترین عههه من چرا اینجوری حرف میزنم ترین؟همتون موفق باشین همیشه ترین خداهم پشت و پناه همتون باشه ترین همیشه و همه جا -
chichak am
چیچک تَرینم:)
اسم جَذاوب:)
مرسی:)
بِمونی برامون کِ:) -
Alireza Varamanzar
Maryam Nateqi
شما درست منشن نشدین ببخشید -
chichak am
مرسی ترین عزیزترین -
gomnam gharib
سارا M 0
@roghayeh-eftekhari
سلام مرسی ممنونم ️ -
Gharibe Gomnam
مرسی ترین گل ترین -
اقااا دوستااااان
من Gharibe Gomnam
هستم
@Fargol-Sh -
Gharibe Gomnam
مَن غَش:)
مِرسی:)
ریحانه تررین:)
از سنش زیاد فهمیده تررین:)
دوسش دارم تررین:)
حافظه قوی ترین:)
پ.ن:ریحانمــ اون منطق بود نمیفهمیدم -
Gharibe Gomnam خیلی ممنون ️️️️
-
Gharibe Gomnam به به باجی ممنون
آره خب منم باورم نمیشه ولی خب دیگه سن یه عدده من کوچیکه همه آدمای مهربونو پاکم -
@fatemeh-Ma
ای وای منطق بود؟️
ببخشید واقعا -
وااااییی چند نفر رو یادم رفت
-
Gharibe Gomnam
اره
من ک عاشق فلسفم:)خخ
فدا سرت ک -
Gharibe Gomnam مرسی ابجی ترین!!
-
@yasin-sheibak