دوازدهمی ها کمک
-
سوال مشاوره ای داشتم لطفا یکی جواب بدهه
لینکه من الان شیمی دوازدهم رو کلا تا الان جدی نخوندم و فصل ۱ و ۲ رم فقط تشریحی تند تند برای امتحان مدرسم خوندم
الان برای اینکه نیم سال دوم رو هم دیگه عقب نیوفتم ، میتونم %(#ff0000)[یه دفعه] برم %(#ff0000)[فصل ۴ شیمی دوازدهم] رو شروع کنم؟ ینی میگم برم فصل ۴ رو اول بخونم متوجه میشم و مشکلی ندارم ؟؟( شیمی پایه رو خوندم و بلدم ولی دوازدهم تقریبا صفرم )
یا اگه امکانش نیس با فصل ۴ شروع کنم، اول کدوم فصلو بخونم؟؟@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @خیرین-کوچک-دریا-دل @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @ریاضیا @المپیادیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
-
لینکه من الان شیمی دوازدهم رو کلا تا الان جدی نخوندم و فصل ۱ و ۲ رم فقط تشریحی تند تند برای امتحان مدرسم خوندم
الان برای اینکه نیم سال دوم رو هم دیگه عقب نیوفتم ، میتونم %(#ff0000)[یه دفعه] برم %(#ff0000)[فصل ۴ شیمی دوازدهم] رو شروع کنم؟ ینی میگم برم فصل ۴ رو اول بخونم متوجه میشم و مشکلی ندارم ؟؟( شیمی پایه رو خوندم و بلدم ولی دوازدهم تقریبا صفرم )
یا اگه امکانش نیس با فصل ۴ شروع کنم، اول کدوم فصلو بخونم؟؟@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @خیرین-کوچک-دریا-دل @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @ریاضیا @المپیادیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
sara cherry درود
به نظر من فکر خوبیه ، فقط اینکه فصلای اول و دوم رو هم یه روتین روزانه مثلا روزی 40 تا تست بزنین(اگه تسلط ندارین مهم نیست ، تست بزنین و از روی پاسخ تستا فصلو جمع کنین) تا وقتی که فصل 4 تموم شد ، یکمی جلو افتاده باشین
. -
sara cherry درود
به نظر من فکر خوبیه ، فقط اینکه فصلای اول و دوم رو هم یه روتین روزانه مثلا روزی 40 تا تست بزنین(اگه تسلط ندارین مهم نیست ، تست بزنین و از روی پاسخ تستا فصلو جمع کنین) تا وقتی که فصل 4 تموم شد ، یکمی جلو افتاده باشین
.@سینا-0 اخه کلا فصل ۱ و ۲ و صفره صفرم
-
@سینا-0 اخه کلا فصل ۱ و ۲ و صفره صفرم
sara cherry
همون که گفتین برا تشریحی میخوندین هم کفایت میکنه
. -
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۰، ۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگر منظورت درباره ارتباط مبحثیه خب میتونی از فصل 3 شروع کنی چون ربطی به 1 و 2 نداره
اما اگه بخوایی بری فصل 4 باید یه پیش زمینه ای از فصل 1 داشته باشی تا بهتر متوجه بشی
نداشته باشی هم اوکیه ولی خب اگه باشه ، بهتر میفهمی درس رو.
همون در حد مدرسه خوندن هم کفایت میکنه و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
شروع کن.
ان شاءلله که میترکونی:)) -
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۰، ۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsara cherry
سلام وقتتون بخیر
فصل ۴ خیلی احتیاج به پیش زمینه خاصی نداره می تونید با قدرت شروعش کنید -
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsara cherry سلام فصل ۴ راحته فقط قسمتی از واکنش های برگشت پذیر فصل ۱ بدونی کافیه
بعد میتونی از فصل۴ شروع کنی -
sara cherry سلام فصل ۴ راحته فقط قسمتی از واکنش های برگشت پذیر فصل ۱ بدونی کافیه
بعد میتونی از فصل۴ شروع کنی@kosar-mottaghi میشه بگی منظدرت کدوم واکنش هاس؟ یعنی تیترشم بگی بهم خودم میرم پیدا میکنم
-
اگر منظورت درباره ارتباط مبحثیه خب میتونی از فصل 3 شروع کنی چون ربطی به 1 و 2 نداره
اما اگه بخوایی بری فصل 4 باید یه پیش زمینه ای از فصل 1 داشته باشی تا بهتر متوجه بشی
نداشته باشی هم اوکیه ولی خب اگه باشه ، بهتر میفهمی درس رو.
همون در حد مدرسه خوندن هم کفایت میکنه و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
شروع کن.
ان شاءلله که میترکونی:))خانومِ_دوست_داشتنی مرسییی از انرژی تون:)))
-
sara cherry
سلام وقتتون بخیر
فصل ۴ خیلی احتیاج به پیش زمینه خاصی نداره می تونید با قدرت شروعش کنیدElham Hoseni ممنونمم
-
@kosar-mottaghi میشه بگی منظدرت کدوم واکنش هاس؟ یعنی تیترشم بگی بهم خودم میرم پیدا میکنم
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsara cherry در دوازدهمی ها کمک گفته است:
@kosar-mottaghi میشه بگی منظدرت کدوم واکنش هاس؟ یعنی تیترشم بگی بهم خودم میرم پیدا میکنم
تیتر یادم نیس
همون قسمت واکنش های برگشت پذیر توضیح میده
اونجا منظورمه -
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsara cherry سلام، فصل یک و دو تقریبا هیچ ربطی به فصل سه و چهار نداره ولی واسه خوندن 3 و4 یه سری پیش نیازو باید بخونی ! واکنشای تعادلی و یکمم اکسایش - کاهش و موازنه کردن با روش اکسایش کاهش ! بعد اینکه مطالب فصل سه و چهار خیلی سبکن و سوال حل کردنی زیادی ندارن و بیشتر بر اساس مفهوم و حفظیات پیش میرن ! از پایه هم واسه فصل سوم دوازدهم به تشخیص بار هر یون نیاز داری و شعاع اتمی اون یون و عنصرش ! واسه فصل چهارم هم وقتی میخوای k یه واکنشو از روی چند واکنش پیدا کنی، یکم به قانون هس شبیه میشه که اگه بلد باشیش (قانون هس و میگم) عالیه ! دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ! اکثرش مفهومه و حفظیات ! موفق باشید !
-
sara cherry در دوازدهمی ها کمک گفته است:
تیتر یادم نیس
همون قسمت واکنش های برگشت پذیر توضیح میده
اونجا منظورمهنوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
تیترش هم فک کنم همین باشه بعد از قسمت توضیح اسید و باز آرنیوس هست -
@kosar-mottaghi
تیترش هم فک کنم همین باشه بعد از قسمت توضیح اسید و باز آرنیوس هستنوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni در دوازدهمی ها کمک گفته است:
@kosar-mottaghi
تیترش هم فک کنم همین باشه بعد از قسمت توضیح اسید و باز آرنیوس هستیادمنیس🥲