150 هزار بن قلمچی
-
سلام. دوستانی که کتاب های قلمچی گرفتن، اگه میشه بگید با 150 هزار تومن بن باید چه کتابایی بخرم؟
سطحم هم تقریبا بالاست.
پایه یازدهم یا سوم دبیرستان رو بگید.mrmb هر چقدر فک میکنم کتاب به درد بخوری از کانون پیدا نمیکنم، سعی کن بن رو بفروشی:/
-
سلام مگه میشه بن رو بفروشم؟ کی میخره؟ فردا با پشتیبان جلسه داریم و بعدش میخواد کتاب بده بهم. اگه میشه زودتر بگید.
mrmb فیزیک ده سال کنکور و کتاب زرد عمومی
-
aaalizadeh79 @دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @Dr-Saraaa @Dr-Bernosi
میشه بن قلم چی رو فروخت؟ کی میخره؟ الان با این 150 تومن چی کنم؟ -
aaalizadeh79 @دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @Dr-Saraaa @Dr-Bernosi
میشه بن قلم چی رو فروخت؟ کی میخره؟ الان با این 150 تومن چی کنم؟mrmb تو سایت دیوار بذار شاید یکی خرید.
-
mrmb در 150 هزار بن قلمچی گفته است:
به نظرتون اگه کتابای ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست آبی + کتابای دوسالانه رو بگیرم خوبه؟ -
mrmb در 150 هزار بن قلمچی گفته است:
به نظرتون اگه کتابای ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست آبی + کتابای دوسالانه رو بگیرم خوبه؟mrmb آخه هر چی هم بگیری بازم برا نهایی و کنکور باید کتابای بهتری بخری
زیست آبی و فیزیک آبی میگن خوبه ولی کافی نیست، دوسالانه هم من گرفته بودم برا نهایی به دردم نخوردن (برا نهایی خیلی سبز شب امتحان و گلبرگ گل واژه عالیه)، بازم به نظر من سال یازدهم تمرکز اصلی رو بذار رو امتحان نهایی، کنکور رو از سال بعد شروع کن، یه راه دیگه هم اینه که کتاب بخری بعد بفروشی یا اینکه با خود فروشنده حرف بزنی بجاش از یه ناشر دیگه بخری.
-
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @Dr-Saraaa @Dr-Bernosi
کسی نظر دیگه ای نداره؟ مگه بیشتر شما ها قلم چی نمیرفتید؟ خب بگید چی میخریدید؟ -
نمیدونم چرا هیچکس دیگه ای جواب نمیده فک کنم فقط تو سیستم من تاپیکت نشون داده میشه