قرابت ۲
-
تجربیا
@danial-hosseiny
Elham Hoseni -
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۴ مثل صورت سوال به حب الوطن اشاره دارد -
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۴ مثل صورت سوال به حب الوطن اشاره داردElham Hoseni یک چرا نداره؟؟؟
-
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۴ مثل صورت سوال به حب الوطن اشاره داردElham Hoseni دو چرا نیست؟؟:| من از همشون برداشت میکنم
-
Elham Hoseni دو چرا نیست؟؟:| من از همشون برداشت میکنم
Mahan Xodayi 2
مثلا گزینه ۲ شرحی از وطن هست خیلی زیاد نمیشه گفت در مورد عشق به وطن هست -
تجربیا
@danial-hosseiny
Elham HoseniMahan Xodayi 2
بیت اول میگه
در میان دلی و این عجیب نیست. وطنِ گنج جاییه که ویران شده باشه.(منظورش اینه که تو گنجی و دل من شبیه خرابهس)
بیت دو میگه
این وطن مصر و عراق و شام نیست. اینجا جاییه که اسمی براش وجود نداره (به دوست داشتن وطن اشارهای نشده)
بیت سه میگه
ای سعدی اگر چه دوست داشتن وطن حرف درستیه. ولی نباید آدم به سختی بمیره و فقط بگه من زادهٔ اینجا هستم.
بیت چهار میگه
طناب جذب کنندهٔ دوست داشتن وطن از سرزمین غریب مثل سیلی که به دریا برمیگرده، مستان رو برمیگردونه.
و خب طبق مشخصه که کدوم گزینه درمورد دوست داشتن وطن حرف میزنه و درسته... -
Mahan Xodayi 2
بیت اول میگه
در میان دلی و این عجیب نیست. وطنِ گنج جاییه که ویران شده باشه.(منظورش اینه که تو گنجی و دل من شبیه خرابهس)
بیت دو میگه
این وطن مصر و عراق و شام نیست. اینجا جاییه که اسمی براش وجود نداره (به دوست داشتن وطن اشارهای نشده)
بیت سه میگه
ای سعدی اگر چه دوست داشتن وطن حرف درستیه. ولی نباید آدم به سختی بمیره و فقط بگه من زادهٔ اینجا هستم.
بیت چهار میگه
طناب جذب کنندهٔ دوست داشتن وطن از سرزمین غریب مثل سیلی که به دریا برمیگرده، مستان رو برمیگردونه.
و خب طبق مشخصه که کدوم گزینه درمورد دوست داشتن وطن حرف میزنه و درسته...@danial-hosseiny اهان دست شما درد نکنه:)
-
Mahan Xodayi 2
مثلا گزینه ۲ شرحی از وطن هست خیلی زیاد نمیشه گفت در مورد عشق به وطن هستElham Hoseni تشکر
-
@danial-hosseiny اهان دست شما درد نکنه:)
Mahan Xodayi 2
خواهش میکنم -
Elham Hoseni تشکر
Mahan Xodayi 2
خواهش میکنم -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on