قرابت ۳ :/
-
@danial-hosseiny
Elham Hoseni
تجربیا -
گزینه ۲
-
چون مفهوم نمادین این قسمت ظلم در جامعه هست و با گزینه ۲ قرابت دارد
-
چون مفهوم نمادین این قسمت ظلم در جامعه هست و با گزینه ۲ قرابت دارد
Elham Hoseni بله درسته ،میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟؟؟
-
Elham Hoseni بله درسته ،میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟؟؟
Mahan Xodayi 2
صورت سوال که قبول دارید در مورد ظلم در جامعه هست
گزینه مورد نظر هم اومده ظلم رو در جامعه در عالم طبیعت توصیف کرده مثل جامعه ای که ظالم هست و هیچ کس حق اعتراض و رشد نداره -
Mahan Xodayi 2
صورت سوال که قبول دارید در مورد ظلم در جامعه هست
گزینه مورد نظر هم اومده ظلم رو در جامعه در عالم طبیعت توصیف کرده مثل جامعه ای که ظالم هست و هیچ کس حق اعتراض و رشد ندارهElham Hoseni در بخش درسنامه قرابت برای صورت سوال زده سرمای شدید و ظلمم نمیتونم درک کنم از طرفیم نمیخام حفظ کنم مفهومشو چطور به ظلم میرسید؟؟؟
-
Elham Hoseni در بخش درسنامه قرابت برای صورت سوال زده سرمای شدید و ظلمم نمیتونم درک کنم از طرفیم نمیخام حفظ کنم مفهومشو چطور به ظلم میرسید؟؟؟
Mahan Xodayi 2
الان من دقیق متوجه نشدم شما صورت سوال رو درک نکردین یعنی ؟
صورت سوال از کتاب هست شما اول کل شعر رو به یاد بیار در کل شعر از ظلم و ناجوانمردی صحبت شده شاعر هم که از معاصران مبارزه با ظلم و ستم هست
در این ابیات هم به بیرون از قهوه خانه ای اشاره میشه که سرد هست و سرما جانکاه و خوب دی ماه هم بوده که دلیل این سرما هست این هم مثل گزینه مد نظر یک جور بیان ظلم با استفاده از طبیعت هست -
Mahan Xodayi 2
الان من دقیق متوجه نشدم شما صورت سوال رو درک نکردین یعنی ؟
صورت سوال از کتاب هست شما اول کل شعر رو به یاد بیار در کل شعر از ظلم و ناجوانمردی صحبت شده شاعر هم که از معاصران مبارزه با ظلم و ستم هست
در این ابیات هم به بیرون از قهوه خانه ای اشاره میشه که سرد هست و سرما جانکاه و خوب دی ماه هم بوده که دلیل این سرما هست این هم مثل گزینه مد نظر یک جور بیان ظلم با استفاده از طبیعت هستElham Hoseni اهان شعرو یادمه منتها درسنامه یکم مرددم کرد
الان متوجه شدم تشکر -
Elham Hoseni اهان شعرو یادمه منتها درسنامه یکم مرددم کرد
الان متوجه شدم تشکرMahan Xodayi 2
خواهش می کنم
مگه پاسخنامه چی گفته ؟ -
Mahan Xodayi 2
خواهش می کنم
مگه پاسخنامه چی گفته ؟Elham Hoseni پاسحنامه که صحبت های شمارو گفته درسنامه ولی گفته اشاره به سرما فقط
-
Elham Hoseni پاسحنامه که صحبت های شمارو گفته درسنامه ولی گفته اشاره به سرما فقط
Mahan Xodayi 2
خب شما سرما رو نماد ستم بگیر به نظرم این بهتر در خاطرتون بمونه -
Mahan Xodayi 2
خب شما سرما رو نماد ستم بگیر به نظرم این بهتر در خاطرتون بمونهElham Hoseni بله درسته
من یکمم ادبیاتم ضعیفه اگر سوالام کلافتون کرد معذرت میخام
و ی سوال دیگه دارنمرز های پروگری رو جابه جا کردم
دهان قمری تشخیص هست یا نه؟؟؟؟
-
Elham Hoseni بله درسته
Mahan Xodayi 2
نفرمایید انجام وظیفه هست
خیر دهان قمری تشخیص نیست شاید از نگاه زیست قمری دهان نداشته باشه اما از نظر عام قمری دارای دهان هست البته گاها دیدم که تشخیص هم می گیرن چون معتقد هستن دهان فقط مربوط به انسان هست -
Mahan Xodayi 2
نفرمایید انجام وظیفه هست
خیر دهان قمری تشخیص نیست شاید از نگاه زیست قمری دهان نداشته باشه اما از نظر عام قمری دارای دهان هست البته گاها دیدم که تشخیص هم می گیرن چون معتقد هستن دهان فقط مربوط به انسان هستElham Hoseni تشخیص در نظر گرفتن الان بطور کلی توی تیتا ما زیستی نگاه بکنیم یا نه
-
Elham Hoseni تشخیص در نظر گرفتن الان بطور کلی توی تیتا ما زیستی نگاه بکنیم یا نه
Mahan Xodayi 2
شما تشخیص در نظر بگیر ولی نظر جناب همیار هم بپرس
@danial-hosseiny -
Elham Hoseni بله درسته
Mahan Xodayi 2
شما بیت کامل رو برای من ارسال کنید تا باهم صحبت کنیم -
Mahan Xodayi 2
شما بیت کامل رو برای من ارسال کنید تا باهم صحبت کنیم@danial-hosseiny
شرم ایدم که همی قمری خوانمت به حسن/هرگز شنیده ای ز دهان قمری،سخن -
ی چند جای دیگم دیدم که الان دسترسی ندارم حافظمم یاری نمیکنه:/
-
@danial-hosseiny
شرم ایدم که همی قمری خوانمت به حسن/هرگز شنیده ای ز دهان قمری،سخنMahan Xodayi 2
خب این الآن طبیعتا باید تشخیص گرفته باشن براش...
میگه
شرمم میاد که از خوبی تو رو ماه خطاب کنم. تاحالا دیدی که از دهن ماه حرفی بیرون بیاد؟
اینکه ماه دهان داشته باشه، تشخیصه.
احتمالا خانوم حسینی قَمَری رو قُمری خونده باشن. برای همین از لحاظ زیستی هم درموردش صحبت کردن.
وگرنه ماه که دهن نداره... -
Mahan Xodayi 2
خب این الآن طبیعتا باید تشخیص گرفته باشن براش...
میگه
شرمم میاد که از خوبی تو رو ماه خطاب کنم. تاحالا دیدی که از دهن ماه حرفی بیرون بیاد؟
اینکه ماه دهان داشته باشه، تشخیصه.
احتمالا خانوم حسینی قَمَری رو قُمری خونده باشن. برای همین از لحاظ زیستی هم درموردش صحبت کردن.
وگرنه ماه که دهن نداره...@danial-hosseiny
آقای حسینی اصلا من بیت رو نداشتم از من فقط دهن قمری رو پرسیدن بیت رو برای شما ارسال کردن