آیا همه ی نکات گفته میشه
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
ببخشید یک سوال داشتم من همش فکر میکنم که بقیه اساتید یک نکاتی رو میگن که معلم ما نمیگه با اینکه معلمای خوبی داریم
شما هم تا حالا همچین حسی رو داشتید و چجوری باهاش مقابله کردید.@farzam-yousefi
باید مقابله کنی -
سلام دوستان وقتتون بخیر
ببخشید یک سوال داشتم من همش فکر میکنم که بقیه اساتید یک نکاتی رو میگن که معلم ما نمیگه با اینکه معلمای خوبی داریم
شما هم تا حالا همچین حسی رو داشتید و چجوری باهاش مقابله کردید.@farzam-yousefi خب نگه چی میشه ؟
این همه کتاب تست و دوره های رایگان آلا
نگرانی نمی مونه -
سلام دوستان وقتتون بخیر
شما هم تا حالا همچین حسی رو داشتید و چجوری باهاش مقابله کردید.@farzam-yousefi یه کتاب کمک درسی هم در کنار دبیرات بخون
مثلا گاجینو بنصب ، به همه کتابای کمک درسی گاج دسترسی خواهی داشت اگه میخوای الکی هزینه کتاب نکنی -
@farzam-yousefi یه کتاب کمک درسی هم در کنار دبیرات بخون
مثلا گاجینو بنصب ، به همه کتابای کمک درسی گاج دسترسی خواهی داشت اگه میخوای الکی هزینه کتاب نکنیعباس زنگارکی
رایگان میشه استفاده کرد یا باید پولی هم پرداخت بشه؟ -
سلام دوستان وقتتون بخیر
شما هم تا حالا همچین حسی رو داشتید و چجوری باهاش مقابله کردید.@farzam-yousefi
سلام
اتفاقا من از استادی که همش نکته میگه خوشم نمیاد
هم وقت گیره، هم از اصلِ درس انگار دور میشه.
استاد های خودمون نکات مهم و لازم رو میگن ، جزوه میدن و تدریس خوبی دارن خداروشکر.
من خودم که تست میزنم، نکات خوبِ تست ها رو یادداشت میکنم.
اصلا دنبال استادی نباشید که تمام نکات رو بگه، واقعا نکات درسی ، مخصوصا درس زیست بی نهایتِ و شما باید خودتون اینقد تست بزنید و تحلیل کنید تا هر نکته ای از هر زاویه دیدی براتون جا بیفته، نه اینکه مدام جزوه فلان استاد و تدریس فلان استاد رو دنبال کنید، جزوه ققط نقش مکمل در یادگیری داره و اصل خوده کتاب و تست زدنِ زیادِ.
موفق باشید. -
عباس زنگارکی
رایگان میشه استفاده کرد یا باید پولی هم پرداخت بشه؟Reza Estendi اشتراک میخری