تست قرابت
-
سلام دوستان
ممنون میشم این تست رو برام تحلیل کنید

دانش-آموزان-آلاءSara_R گزینه چهار ؟؟؟
بقیه گزینه ها در مورد غرامت در راه عشق و هست که یک و سه معلومه بین دو و چهار دو از طرفی میتونه با غرامت در خواستش همراه باشه و دورترین مفهوم چهاره -
Sara_R گزینه چهار ؟؟؟
بقیه گزینه ها در مورد غرامت در راه عشق و هست که یک و سه معلومه بین دو و چهار دو از طرفی میتونه با غرامت در خواستش همراه باشه و دورترین مفهوم چهارهMahan Xodayi 2 بله ۴ میشه
ولی من اصن هیچ کدوم بیت هارو نمیفهمم چی میگ

-
Mahan Xodayi 2 بله ۴ میشه
ولی من اصن هیچ کدوم بیت هارو نمیفهمم چی میگ

Sara_R خب بله دیگه درسته؟؟دورترژن مفهوم چهاره الان مشکل چیه؟؟
-
Sara_R خب بله دیگه درسته؟؟دورترژن مفهوم چهاره الان مشکل چیه؟؟
Mahan Xodayi 2 مشکلم اینکه هیچ کدوم ۴ گزینه رو نمیفهمم چی میگن
اگه یه معنی ازشون بگید ممنون میشم🌸 -
Mahan Xodayi 2 مشکلم اینکه هیچ کدوم ۴ گزینه رو نمیفهمم چی میگن
اگه یه معنی ازشون بگید ممنون میشم🌸Sara_R
گزینه یک:هر عاشقی که از ملامت و طعنه میترسد اگر عاشق شود(یا همون دعوت به عشق شود)غرامت خواهد داد
گزینه دوم:اینو راستش خودمم نمیتونم دقیق معنی کنم ولی کلی ی مفهومی راجب غرامت عشقش به علم باعث فقر یا ی چیزی تو این مایه ها میشه که براحتی قابل درکه
گزینه سوم:از حقیقت و از راه عشق برنگرد حتی اگر غرامت این حقیقت و عشق را بدهی و طعنه بشنوی
حتما متوجه شدید که گزینه یک و سه از صدمتری معلومه قرابت دارند مشکل بین دو و چهاره که گیر میندازه
چهارمی:فک کنم مخاطبش روزگاره که میگه هر لحظه غرامتی رو متحملت میکنه گاهی جنگ داره باهات گاهی سرزنشت میکنه و ربطی به عشق نداره -
Sara_R
گزینه یک:هر عاشقی که از ملامت و طعنه میترسد اگر عاشق شود(یا همون دعوت به عشق شود)غرامت خواهد داد
گزینه دوم:اینو راستش خودمم نمیتونم دقیق معنی کنم ولی کلی ی مفهومی راجب غرامت عشقش به علم باعث فقر یا ی چیزی تو این مایه ها میشه که براحتی قابل درکه
گزینه سوم:از حقیقت و از راه عشق برنگرد حتی اگر غرامت این حقیقت و عشق را بدهی و طعنه بشنوی
حتما متوجه شدید که گزینه یک و سه از صدمتری معلومه قرابت دارند مشکل بین دو و چهاره که گیر میندازه
چهارمی:فک کنم مخاطبش روزگاره که میگه هر لحظه غرامتی رو متحملت میکنه گاهی جنگ داره باهات گاهی سرزنشت میکنه و ربطی به عشق ندارهMahan Xodayi 2 ممنونم🌸🌸
-
سلام دوستان

دانش-آموزان-آلاء@danial-hosseiny
سوال برام حل شده
فقط یه لطفی میکنید گزینه ۲ رو برام معنی کنید -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
سلام دوستان

دانش-آموزان-آلاءSara_R
میگه که ملامت نفست دعای مسیح رو از بین میبره (یا اینکه دعای مسیح ملامت نفست رو با خودش داره و میبره) و عصای موسی هم تاوان قلمت رو میکشه.
در کل به عشق و ملامت و سختیش اشاره داره.
شعر مال انوریه. خیلی معنیِ دقیق دونستن ازش لازمتون نیست. مفهومش رو بدونید کفایته. -
Sara_R
میگه که ملامت نفست دعای مسیح رو از بین میبره (یا اینکه دعای مسیح ملامت نفست رو با خودش داره و میبره) و عصای موسی هم تاوان قلمت رو میکشه.
در کل به عشق و ملامت و سختیش اشاره داره.
شعر مال انوریه. خیلی معنیِ دقیق دونستن ازش لازمتون نیست. مفهومش رو بدونید کفایته.@danial-hosseiny ممنونم🌸
-
Sara_R
خواهش میکنم♥