گیاهی
-
سلام
دوستان تجربی 12
می دونیم که در سلول های غلاف آوندی گیاهان C4 برخلاف C3 کلروفیل وجود دارد و در کل فتوسنتز رخ می دهد.
در کتاب هم اشاره شده که هر گیاهی که غلاف آوندی قرار گرفته در میانبرگ های آن دارای کلروفیل باشدC4 می باشد و هر گیاهی که غلاف آوندی آن فاقد کلروفیل باشدC3 می باشد.
سوال من اینه که پس گیاهان CAM غلاف آوندی آنها کلروفیل دارد یا نه؟ -
سلام
دوستان تجربی 12
می دونیم که در سلول های غلاف آوندی گیاهان C4 برخلاف C3 کلروفیل وجود دارد و در کل فتوسنتز رخ می دهد.
در کتاب هم اشاره شده که هر گیاهی که غلاف آوندی قرار گرفته در میانبرگ های آن دارای کلروفیل باشدC4 می باشد و هر گیاهی که غلاف آوندی آن فاقد کلروفیل باشدC3 می باشد.
سوال من اینه که پس گیاهان CAM غلاف آوندی آنها کلروفیل دارد یا نه؟ -
گیاهان CAM نوعیC4 هستند.C4یعنی اولین ماده ی آلی پایدار تولید شده ۴ کربنه باشد که در هر دو اینطور هست.
-
سلام
دوستان تجربی 12
سوال من اینه که پس گیاهان CAM غلاف آوندی آنها کلروفیل دارد یا نه؟l'm Music سلام . نه تا جایی که میدونم غلاف آوندی گیاه CAM مثل گیاه C3 بدون کلروپلاست و کلروفیله.