دسته بندی تست
-
سلام وقت همگی به خیر
یک سوال داشتم من با تعداد زیاد تست نزده رو به رو هستم و خواستم بدون چجوری میشه که این تستارو جبران کنم و با تدریس معلم همراه باشم واقعا گیج شدم خواستم بدونم شما تستاتون رو چند دسته میکنید چجوری میزنید و...
اگر وقت دارید لطفا سیرتاپیازش رو به من بگید
ممنونم از لطفتوندانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
maryam111
HADAF MAN
Asal M 2
@Infinitie-A -
سلام وقت همگی به خیر
یک سوال داشتم من با تعداد زیاد تست نزده رو به رو هستم و خواستم بدون چجوری میشه که این تستارو جبران کنم و با تدریس معلم همراه باشم واقعا گیج شدم خواستم بدونم شما تستاتون رو چند دسته میکنید چجوری میزنید و...
maryam111
HADAF MAN
Asal M 2
@Infinitie-A@farzam-yousefi سلام
دسته بندی تست ها اکثرا به صورت زوج فرد
یعنی یهبار تست های زوج
یهبار تست های فرد (وقتی داری مطلب مرور میکنی)یا مثلا تست های مثل هم که فقط عدد عوض میشه اگه مشکلی نداری
میتونی دو سه تا حل کنی بقیه برای مرور نگهداریوگرنه بخوای کلا تست هارو از اول بزنی واقعا وقت نمیشه
-
سلام وقت همگی به خیر
maryam111
HADAF MAN
Asal M 2
@Infinitie-A@farzam-yousefi سلام، بعضی کتابا خودشون یجوری تستارو طبقه بندی کردن که راحت میتونی تصمیم بگیری الان کدومارو کار کنی. مثلا ریاضی جامع مهر و ماه ! اول سعی کن مطابق راهنمای استفاده کتابت پیش بری ولی اگه دیدی وقت کم میاری، میتونی بعد از خوندن یه مطلب از تستای سراسری که کتابت داره حل کنی (تعداد کمتر از 15 تا) و بعد برای مرور، رندوم از تستای تالیفی حل کنی ! تستایی که واسه مرور انتخاب میکنی باید انگشت شمار باشن ! وقتی واسه مرور تعداد کمی تست انتخاب کردی، خود به خود مراجعت به اون مطلب زیاد میشه ! امیدوارم مفید بوده باشه ! موفق باشی !
-
سلام وقت همگی به خیر
maryam111
HADAF MAN
Asal M 2
@Infinitie-A@farzam-yousefi سلام مشکل حل شده!؟
-
@farzam-yousefi سلام مشکل حل شده!؟
-
F f.nalist marked this topic as a question on