فصل ۷
-
سلام دوستان
من این نکته رو متوجه نمیشم
مگه اسپرم همونجا تو لوله ساخته نمیشه
منظور از وارد شدن چیه؟

یعنی اینا همه مراحل تو دیواره بوده :/
-
سلام دوستان
من این نکته رو متوجه نمیشم
مگه اسپرم همونجا تو لوله ساخته نمیشه
منظور از وارد شدن چیه؟

@Amin-Forouzan
Mahan Xodayi 2
@سینا-0
ممنونمم🌸🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R بلی. متن و مراحل و اسامی یاخته هارو با شکل منطبق کن. از همین کلی سوال در میارن. مثلاً میتوز اسپرماتوگونی از میوز ۱، از لحاظ مکانی به خارج دیواره نزدیک تره و ... (کلی نکته اینجوری در مورد مراحل تقسیم و دوری و نزدیکی به وسط مجرا یا خارج دیواره ...)
-
Sara_R بلی. متن و مراحل و اسامی یاخته هارو با شکل منطبق کن. از همین کلی سوال در میارن. مثلاً میتوز اسپرماتوگونی از میوز ۱، از لحاظ مکانی به خارج دیواره نزدیک تره و ... (کلی نکته اینجوری در مورد مراحل تقسیم و دوری و نزدیکی به وسط مجرا یا خارج دیواره ...)
@Amin-Forouzan اوهوم بله این مدل تستارو زدم
اما اصن تصورم یه مدل دیگ بود که الان درست شد🌸 -
Elham Hoseni
Mahan Xodayi 2
ممنون دوستان
حس میکنم نمیفهمم😶
طبق اون شکله اصن اسپرم کجا بوده که الان داره وارد میشه؟
مگه اصن اسپرم تو لوله اسپرم ساز حرکت میکنه؟
مگه اسپرم همون وسط ساخته نمیشه؟Sara_R 0adc62bca44925a31fecf60f2eab50599700707-480p.mp4
سلام وقتتون بخیر
لازم دونستم در مورد سوالاتون یک سری نکات خدمتتون عرض کنم طبق ویدیو اسپرم در دیواره ساخته میشه مراحلش به این صورت هست که نزدیک سطح خارجی لوله ها اسپرماتوگونی با میتوز تقسیم می شود یکی در لایه زاینده میماند و دیگری به نام اسپرماتوسیت اولیه با تقسیم میوز یک دو ثانویه تولید میکند با انجام میوز ۲ ۲ اسپرماتید تشکیل می شود در حین حرکت به وسط لوله تمایز پیدا کرده و تبدیل به اسپرم می شود این نکته کتابخونه طبق آخرین نکته موجود در ویدیو هست که عرض کردم جزو ابهامات کتاب درسی محسوب می شود در واقع خروج رو داره نشون می ده که اگر با فلش مشخص شده بود بهتر بود در کل بعد از ساخت اسپرم ها به حفره وسط لوله اسپرم ساز منتقل و از آنجا به سمت مجرا حرکت می کند که بازم عرض کرده بودم حرکتش با نکته کتاب تستتون هماهنگ هست -
Sara_R 0adc62bca44925a31fecf60f2eab50599700707-480p.mp4
سلام وقتتون بخیر
لازم دونستم در مورد سوالاتون یک سری نکات خدمتتون عرض کنم طبق ویدیو اسپرم در دیواره ساخته میشه مراحلش به این صورت هست که نزدیک سطح خارجی لوله ها اسپرماتوگونی با میتوز تقسیم می شود یکی در لایه زاینده میماند و دیگری به نام اسپرماتوسیت اولیه با تقسیم میوز یک دو ثانویه تولید میکند با انجام میوز ۲ ۲ اسپرماتید تشکیل می شود در حین حرکت به وسط لوله تمایز پیدا کرده و تبدیل به اسپرم می شود این نکته کتابخونه طبق آخرین نکته موجود در ویدیو هست که عرض کردم جزو ابهامات کتاب درسی محسوب می شود در واقع خروج رو داره نشون می ده که اگر با فلش مشخص شده بود بهتر بود در کل بعد از ساخت اسپرم ها به حفره وسط لوله اسپرم ساز منتقل و از آنجا به سمت مجرا حرکت می کند که بازم عرض کرده بودم حرکتش با نکته کتاب تستتون هماهنگ هستElham Hoseni خیلی ممنونم🌸اصلا من خیلی غلطه فک میکردم
لطف کردید🌸 -
Elham Hoseni خیلی ممنونم🌸اصلا من خیلی غلطه فک میکردم
لطف کردید🌸Sara_R
خواهش می کنم 🌸