تست فصل ۱و۲ دهم
-
Mahan Xodayi 2 نه داداش همون سه
چون چهار از ویژگیجفتشه@Mr-Wick خب اینم گفته ویژگی جفتش دا
-
Mahan Xodayi 2 یک رو ردش نمیدونم درست ترین گزینه فککنم همون سه باشه اگه دلیل یک رو متوجه شدی بهم حتما بگو منم ذهنم درگیر یک شده
Elham Hoseni اگه هستی یه دستی برسون
@Mr-Wick یک چون متن کتابه ولی سه حاصل استدلاله من یک رو برتر میدونم وگرنه....مجهولم...
-
@Mr-Wick خب اینم گفته ویژگی جفتش دا
Mahan Xodayi 2 گفته نیست!
-
Mahan Xodayi 2 گفته نیست!
@Mr-Wick میدونم میگم سه هم از ویژگی جفتشه خوب؟؟؟؟ بین سه چهار نمیدونم کدومش نیست تره
-
@Mr-Wick یک چون متن کتابه ولی سه حاصل استدلاله من یک رو برتر میدونم وگرنه....مجهولم...
Mahan Xodayi 2 نازیم کتاب درمورد یک گفته یاخته های مجاور؟!!؟
فککنم منظور تو اینه که فاصله بین ساخته ای اندک دارن این با یاخته های مجاور فرق نمیکنه؟ -
Mahan Xodayi 2 نازیم کتاب درمورد یک گفته یاخته های مجاور؟!!؟
فککنم منظور تو اینه که فاصله بین ساخته ای اندک دارن این با یاخته های مجاور فرق نمیکنه؟@Mr-Wick خب ببین یاخته مجاور هم باشند یا روی هم به هرحال تحت هر موقعیتی فاصلشون کمه نیست؟؟؟من پافشاری نمیکنم بین یک و سه چون واقعا ۵۰-۵۰ام
-
@Mr-Wick میدونم میگم سه هم از ویژگی جفتشه خوب؟؟؟؟ بین سه چهار نمیدونم کدومش نیست تره
Mahan Xodayi 2 داداش من کزینه های دیگه رو نگا نکرده یودم الان نکا کردم من به گفته تو بین سه و چهار نظر دادم
جواب یکه
چون از ویژگی کرمی هستش فقط
تو قطعه قطعه کننده نداریم این موضوع رو. -
@Mr-Wick خب ببین یاخته مجاور هم باشند یا روی هم به هرحال تحت هر موقعیتی فاصلشون کمه نیست؟؟؟من پافشاری نمیکنم بین یک و سه چون واقعا ۵۰-۵۰ام
Mahan Xodayi 2 منم نمیدونم ولی با استنباط از متن کتاب مبشه اینو فهمید که ماده زمینه ای خون روپخودش نمیسازه چون پلاسما کلا مخلوطی از هورمون و گاز و پروتئین و... هستش و خون نساخته که اینارو
-
Mahan Xodayi 2 منم نمیدونم ولی با استنباط از متن کتاب مبشه اینو فهمید که ماده زمینه ای خون روپخودش نمیسازه چون پلاسما کلا مخلوطی از هورمون و گاز و پروتئین و... هستش و خون نساخته که اینارو
@Mr-Wick بله اینم میشع فهمید
-
Mahan Xodayi 2 داداش من کزینه های دیگه رو نگا نکرده یودم الان نکا کردم من به گفته تو بین سه و چهار نظر دادم
جواب یکه
چون از ویژگی کرمی هستش فقط
تو قطعه قطعه کننده نداریم این موضوع رو.@Mr-Wick اره درسته دو سه چهار صحیحه عذر میخام از پل صراط برت گردوندم
-
@Mr-Wick اره درسته دو سه چهار صحیحه عذر میخام از پل صراط برت گردوندم
Mahan Xodayi 2
اخوی کلا گمراه شده بودم هرچی خوندم پرید سر این سئوالا
️
-
Mahan Xodayi 2
اخوی کلا گمراه شده بودم هرچی خوندم پرید سر این سئوالا
️
@Mr-Wick من ی گزینه رو با درست است رد کردم یکی رو نادرست است یعنی ترکیب سمی زدم
-
سلام خسته نباشید
ببخشید من ۳۰ تا تست از فصل ۱و۲ دهم دارم میخواستم اگه امکانش هست بفرستم شما هم پاسخ بدین تا با جواب های خودم چک کنم
کسی میتونه کمک کنه؟
خیلی ممنون از لطف تون
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء تجربیا @Setia Salar
سلام وقتتون بخیر
این تا حدودی از پاسخنامه سوالات هست ترجیحا چون حالم خوب نیست این رو نوشتم اگر می دونید عجله ای نیست حالم که بهتر شد سایر سوالات هم بفرستم اگر نه و احتیاج دارید به صورت موضوعی لطفا بپرسید -
Mahan Xodayi 2 یک رو ردش نمیدونم درست ترین گزینه فککنم همون سه باشه اگه دلیل یک رو متوجه شدی بهم حتما بگو منم ذهنم درگیر یک شده
Elham Hoseni اگه هستی یه دستی برسون
@Mr-Wick
سلام وقتتون بخیر
حتما -
Mahan Xodayi 2 Elham Hoseni @Mr-Wick
خیلی ممنون از همگی که پاسخ دادین
واقعا زحمت کشیدین -
Setia Salar
سلام وقتتون بخیر
این تا حدودی از پاسخنامه سوالات هست ترجیحا چون حالم خوب نیست این رو نوشتم اگر می دونید عجله ای نیست حالم که بهتر شد سایر سوالات هم بفرستم اگر نه و احتیاج دارید به صورت موضوعی لطفا بپرسیدElham Hoseni سلام
سئوال ۱۹ رونمیتونم بخونم چرا گ۲؟
یک که فقط برای کرمی هستش! -
Elham Hoseni سلام
سئوال ۱۹ رونمیتونم بخونم چرا گ۲؟
یک که فقط برای کرمی هستش!@Mr-Wick
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۱ گزینه صحیح هست -
@Mr-Wick
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۱ گزینه صحیح هستElham Hoseni ممنون وقت شماهم بخیر
اره جا خوردم یه لحظه فک کردم دو درسته.
ممنون -
سلام خسته نباشید
ببخشید من ۳۰ تا تست از فصل ۱و۲ دهم دارم میخواستم اگه امکانش هست بفرستم شما هم پاسخ بدین تا با جواب های خودم چک کنم
کسی میتونه کمک کنه؟
خیلی ممنون از لطف تون
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء تجربیا @Setia Salar سلام بچه ها بنظر من سوال ۸ گزینه ی ۲ درسته.
بنداره یعنی ماهیچه ی حلقوی درحالیکه تو معده آخرین لایه ماهیچه ای ، موربه
پس مثال نقض گزینه ی ۴ معده است.
از طرفی یاخته های جانوری همه(نه فقط ماهیچه های اسکلتی) برای تقسیم شدن(اگه قابلیت تقسیم داشته باشن), به اکتین و میوزین نیاز دارن برای تقسیم سیتوپلاسم