تست قرابت
-
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
صورت سوال گفته هرکسی نمیتونه عشق رو درک کنه
گزینه دو:مفهوم کلیش میشه مفهوم همون ایه که خدا میداند ما نمیدانیم
ولی سه:ابلیس نتونست به دل راه یابدون هرکسی نمیتونه اینکار رو بکنه
سه درسته؟؟؟ -
سه درسته؟؟؟Mahan Xodayi 2 در تست قرابت گفته است:
سه درسته؟؟؟
پس چرا اینجا از زیر این موضوع نوشته؟؟؟
بله جواب سه. -
Mahan Xodayi 2 در تست قرابت گفته است:
سه درسته؟؟؟
پس چرا اینجا از زیر این موضوع نوشته؟؟؟
بله جواب سه.@Mr-Wick ببینید توی اون بند ی مفهوم اولیه نوشته ی مفهوم ثانویه این مربوط به مفهوم ثانویه هست بی خبری از اسرار عشق
-
@Mr-Wick ببینید توی اون بند ی مفهوم اولیه نوشته ی مفهوم ثانویه این مربوط به مفهوم ثانویه هست بی خبری از اسرار عشق
Mahan Xodayi 2 بازم اگه طبق گفته شما باشه جواب میشه ۲
-
Mahan Xodayi 2 بازم اگه طبق گفته شما باشه جواب میشه ۲
@Mr-Wick شما مفهوم اولیه و بولد ی جمله رو بیخیال میشید چون ی بیتی مفهوم ثانویش شبیهه؟؟؟
-
@Mr-Wick شما مفهوم اولیه و بولد ی جمله رو بیخیال میشید چون ی بیتی مفهوم ثانویش شبیهه؟؟؟
Mahan Xodayi 2
دید شما با دید من متفاوته تو این موضوعمن میگم صورت سئوال الان تو کتاب نشر زیرگروهاش اونارو نوشته و اصلا به این ابلیس اشاره ای نشده تو اونجا درصورتیکه تو یک درس قرار دارن.
منم میگم صورت سئوال میگه هرکسی نمیتونه عشق رو درک کنه باید کسی باشه که به سر خودش اومده این موضوع.
من جفتشو در نظر میگیرم و بازم ۲به نظر من کامل تر از ۳ هستش چرا که در گ۳ گفته که شیطان راه ورودی به دل رو نداره نمیتونه وارد دل بشهخوشم میاد اصلا یه مدلی استنباط میکنی که دلت میخواد نه اون مدلی که هست.
-
Mahan Xodayi 2
دید شما با دید من متفاوته تو این موضوعمن میگم صورت سئوال الان تو کتاب نشر زیرگروهاش اونارو نوشته و اصلا به این ابلیس اشاره ای نشده تو اونجا درصورتیکه تو یک درس قرار دارن.
منم میگم صورت سئوال میگه هرکسی نمیتونه عشق رو درک کنه باید کسی باشه که به سر خودش اومده این موضوع.
من جفتشو در نظر میگیرم و بازم ۲به نظر من کامل تر از ۳ هستش چرا که در گ۳ گفته که شیطان راه ورودی به دل رو نداره نمیتونه وارد دل بشهخوشم میاد اصلا یه مدلی استنباط میکنی که دلت میخواد نه اون مدلی که هست.
@Mr-Wick
معنی اولیه و اولویتی و ثانویه شعر هارو توجه کنید بنظرم ...همین..🖤..
(طی این سه سال لاعقل از الگو خیلی خوب درک کردم که تست و مفهومی که درسنامش میده ی چیز دیگن،با استنباط خودم پیش برم ن درسنامه) -
@danial-hosseiny
سلام استاد
نیستی مرا یاری کنی؟ -
@Mr-Wick
گزینهٔ دو برای این مورد قبول نیست، که اولش درمورد الطاف الوهیت و حکمت ربوبیت صحبت شده و نه عشق. در آخر هم به این نتیجه میرسه که من چیزایی رو میدونم که شما نمیدونید.
اگه اون انی اعلم ما لاتعلمون به تنهایی اومده بود، حرفت درست بود. ولی بحث کل یه عبارته... نه جزئی از عبارت.
تست در کل تست خوبی نیست.
چون جفت گزینهها به قول شما میتونن جواب باشه و میلیمتری باید ردشون کرد.
اما جواب همون گزینهٔ سه میشه.
به این علت که میگه شیطان نمیتونه وارد بشه، چون در جانش غم جانانه نیست.
بازم میگم... بهتر بود از بین دو و سه یکیش اینجا میومد. -
@Mr-Wick
گزینهٔ دو برای این مورد قبول نیست، که اولش درمورد الطاف الوهیت و حکمت ربوبیت صحبت شده و نه عشق. در آخر هم به این نتیجه میرسه که من چیزایی رو میدونم که شما نمیدونید.
اگه اون انی اعلم ما لاتعلمون به تنهایی اومده بود، حرفت درست بود. ولی بحث کل یه عبارته... نه جزئی از عبارت.
تست در کل تست خوبی نیست.
چون جفت گزینهها به قول شما میتونن جواب باشه و میلیمتری باید ردشون کرد.
اما جواب همون گزینهٔ سه میشه.
به این علت که میگه شیطان نمیتونه وارد بشه، چون در جانش غم جانانه نیست.
بازم میگم... بهتر بود از بین دو و سه یکیش اینجا میومد.@danial-hosseiny
ممنون متوجه شدم🌹 -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick خواهش میکنم ♥
-
S S.daniyal hosseiny این تاپیک را در ارجاع داد