تست قرابت
-
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
@Mr-Wick
گزینهٔ یک میگه
اون کسی عزلت و گوشهگیری کرده که توی دنیا با تنها انس داشته باشه ولی دلش تنها باشه.(هم مفهوم با بیت صورت سؤال)
گزینهٔ دو میگه
نمیتونم از فکر و خیالت دربیام. با رفیقان موافق سفر دور لذت بخشه.(ااگه جواب گزینهٔ چهاره، طراح مصرع اول این بیت رو هم مفهوم با صورت سؤال گرفته. اینکه از یاد خدا غافل نشیم، یعنی نتونیم از فکر و خیالش دربیایم) -
مفهوم کلی یک همون درمیان جمع هستم ولی تنهاییم
گزینه دوم فک کنم میگه نمیتونم از فکرت دربیام:/ ولی یکم گنگم
جواب چهاره؟؟ -
سلام. معنی گزینه 1 اینه که کسی گوشه نشین واقعیه که تو دنیا هرچند با مردم در ارتباطه و به عبارتی انس داره اما تو دل تنها هست هم مفهوم با صورت سوال. تنها تو مصرع یک به نظرم مجاز میتونه باشه از مردم
-
گزینه 2 کسی مفهومش رو میدونه؟
-
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۲ به سازگار بودن و همیار بودن دوستان اشاره کرده که برای شاعر امری مطلوب به حساب میاد
در مصرع اول هم به رها نشدن از فکر خیال شاعر نسبت به معشوقه و یارش اشاره داره -
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۲ به سازگار بودن و همیار بودن دوستان اشاره کرده که برای شاعر امری مطلوب به حساب میاد
در مصرع اول هم به رها نشدن از فکر خیال شاعر نسبت به معشوقه و یارش اشاره دارهElham Hoseni خیلی ممنون
-
سلام وقتتون بخیر
در مصرع اول هم به رها نشدن از فکر خیال شاعر نسبت به معشوقه و یارش اشاره دارهElham Hoseni وقت شماهم بخیر
صورت سئوال مگه نمیگه عزلت نشینی و تنها بودن بده و باید تو جمع باشی و به یاد خدا باشی؟
پس با گزینه یک و دو هم کمی نقض نمیشه؟ -
@Mr-Wick
گزینهٔ یک میگه
اون کسی عزلت و گوشهگیری کرده که توی دنیا با تنها انس داشته باشه ولی دلش تنها باشه.(هم مفهوم با بیت صورت سؤال)
گزینهٔ دو میگه
نمیتونم از فکر و خیالت دربیام. با رفیقان موافق سفر دور لذت بخشه.(ااگه جواب گزینهٔ چهاره، طراح مصرع اول این بیت رو هم مفهوم با صورت سؤال گرفته. اینکه از یاد خدا غافل نشیم، یعنی نتونیم از فکر و خیالش دربیایم) -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick
گزینهٔ یک میگه
گزینهٔ دو میگه
نمیتونم از فکر و خیالت دربیام. با رفیقان موافق سفر دور لذت بخشه.(ااگه جواب گزینهٔ چهاره، طراح مصرع اول این بیت رو هم مفهوم با صورت سؤال گرفته. اینکه از یاد خدا غافل نشیم، یعنی نتونیم از فکر و خیالش دربیایم)@danial-hosseiny ممنون رفیق
اره جواب گ۴ -
@Mr-Wick خواهش میکنم♥