نقطه بحرانی
-
اینم یه روش دیگه که فکر کنم آسون تر از توضیحات درسنامه هست.

-
amin M 0 آره روش خوبیه. ولی اینکه برای همه نوع سوالات جواب میده رو نمیدونم.
از طرفی ∆ هم عامل مهمیه باید مشخص بشه.
مثلاً اینجا طبق دستورات تست دلتا کوچکتر مساوی صفر، اگه همین تست جوری می بود که دلتا فقط کوچکتر از صفر می بود، اون موقع دیگه اون عدد ۰ و ۴ تو خالی میشدند و نمیتونستیم ازشون استفاده کنیم. -

سلام این توضیحات پاسخنامه هست همون موقع میخواستم بفرستم ولی موبایلم شارژش تموم شد خاموش شد ببخشید
Farhan Honar -
@asma-ht سلام . صبح شما هم بخیر.
من اون قسمت آخری رو اضافه نوشتم فکر کردم اونو میخواد ورگرنه حداقل مقدار m ، صفر هست.

Farhan Honar
خیلی مممنونم الان حل شد:blossom: -
@asma-ht این یه روش ساده تره (بالای همین عکسی که فرستادی هم توضیح داده)
در کل برای یافتن نقاط بحرانی یه تابع رادیکالی با هر فرجه ای،
۱)ریشه های عبارت داخل رادیکال رو بدست میاریم
۲)ریشه های مشتق عبارت داخل رادیکال رو بدست میاریم
فقط اگه فرجه زوج باشه، باید در آخر چک کنیم که جواب ها زیر رادیکال رو منفی نکنم.اگه بروش عادی هم مشتق بگیری، یه کسر بدست میاد که باید ریشه های صورت و مخرج رو بدست بیاری که همون روش بالا هست.
Farhan Honar در نقطه بحرانی گفته است:
@asma-ht این یه روش ساده تره (بالای همین عکسی که فرستادی هم توضیح داده)
در کل برای یافتن نقاط بحرانی یه تابع رادیکالی با هر فرجه ای،
۱)ریشه های عبارت داخل رادیکال رو بدست میاریم
۲)ریشه های مشتق عبارت داخل رادیکال رو بدست میاریم
فقط اگه فرجه زوج باشه، باید در آخر چک کنیم که جواب ها زیر رادیکال رو منفی نکنم.اگه بروش عادی هم مشتق بگیری، یه کسر بدست میاد که باید ریشه های صورت و مخرج رو بدست بیاری که همون روش بالا هست.
اها ریشه مشق عبارت داخل رادیکال نه خودش رو:person_facepalming:
الان فهمیدم چرا دوتا نقطه بحرانی مثل هم به دست میوردم کلا اضافه کاری :face_with_tears_of_joy: :grinning_face_with_sweat:
ممنونم -
amin M 0 در نقطه بحرانی گفته است:

سلام ممنونم
ببخشید اون قسمت که برای مخرج نوشتین رو نفهمیدم (طبق چه رابطه ای؟):face_without_mouth: -
A aswma has marked this topic as solved on
-

سلام ممنونم
ببخشید اون قسمت که برای مخرج نوشتین رو نفهمیدم (طبق چه رابطه ای؟):face_without_mouth:@asma-ht سلام، طبق رابطه ای که از صورت نتیجه گرفتم، به جای m در مخرج عبارت ۲x- گذاشتم و ادامه دادم.
-
@asma-ht سلام، طبق رابطه ای که از صورت نتیجه گرفتم، به جای m در مخرج عبارت ۲x- گذاشتم و ادامه دادم.
@asma-ht سلام، طبق رابطه ای که از صورت نتیجه گرفتم، به جای m در مخرج عبارت ۲x- گذاشتم و ادامه دادم.
اهااا
ممنون:bouquet: :blossom: -
ghazal sharifpour Amir Abghary
ممنون:blossom: :rose: