خلاصه نویسی گوارش

-
سلام دوستان امیدوارم حال تون درجه یک باشه
یه جزوه خلاصه نویسی و جمع بندی از گوارش امیدوارم براتون مفید باشه
azizian sarchogha @Infinitie-A Mehrsa 14 @m-naghavi Asal M 2 HADAF MAN arthur morgan Farhan Honar
Yegane Dehqan
بچه ها جزوه قبلی یه اشتباه خیلی خیلی کوچیک داشت این یکی اصلاح شده و معذرت میخوام بابت بی دقتیم
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء -
azizian sarchogha @Infinitie-A Mehrsa 14 @m-naghavi Asal M 2 HADAF MAN arthur morgan Farhan Honar
Yegane Dehqan
بچه ها جزوه قبلی یه اشتباه خیلی خیلی کوچیک داشت این یکی اصلاح شده و معذرت میخوام بابت بی دقتیم
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء@sania-Andiravan سلام سانیا
دستت درد نکنه خیلی مفیده -
Yegane Dehqan
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء -
Yegane Dehqan
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء@sania-Andiravan خیلی ممنونمممم عزیزمم
️
-
HADAF MAN نه بابا این چه حرفیه عزیزم مرسی که گفتی
️خواهش میکنم صبا عزیزم
@m-naghavi خواهش میکنم مریم جان
Yegane Dehqan خوااش میکنم عزیزم
Mehrsa 14 خواهش میکنم مهرسا جان کاری نکردمشما هم موفق باشی