برنامه کلی مهرماه آلاء(دورهمی آلایی ها)
-
@دکتر-محبوبه
تو اینکه دبیرای آلا عالین شکی نیست و دستشونم درد نکنه ولی خب مدرسه میریم و اینا احساس کردم یکم سنگینه -
mahdiya
حق دارین شاید سنگین باشه ولی ایشالله فقط این ماه اینجوریه.خودشون گفتن که سبکتر میشه بعدا -
fatemeh201678 اخه 11 درس ادبیات سال دوم
ادبیات پیش ما هنوز یه درسم نخوندیمmahdiya چون مدرسه میرین اره یکم سخته اماخب فقط این ماه اینطوریه امادرعوضش تکالیف ودرسای مدرستون اول سال سبکتره وراحتترین..شماباکیفیت وتاجاییکه میتونین بخونین اگ احتیاطایکمش موندماه بعدجبران کنین
-
mahdiya چون مدرسه میرین اره یکم سخته اماخب فقط این ماه اینطوریه امادرعوضش تکالیف ودرسای مدرستون اول سال سبکتره وراحتترین..شماباکیفیت وتاجاییکه میتونین بخونین اگ احتیاطایکمش موندماه بعدجبران کنین
fatemeh201678
قرار بود یه برنامه دیگه ام بیاد.اومده؟ -
fatemeh201678
قرار بود یه برنامه دیگه ام بیاد.اومده؟@دکتر-محبوبه ن قراربود یکی دوروزقبل بیاد اماهنوز نیومده
-
@دکتر-محبوبه ن قراربود یکی دوروزقبل بیاد اماهنوز نیومده
fatemeh201678
اها مرسی.مطمئن هستین؟چون بعد از اینکه این برنامه ارائه شد دوباره تو کانال تلگرام گفتن یکی دیگه ام هست -
fatemeh201678
اها مرسی.مطمئن هستین؟چون بعد از اینکه این برنامه ارائه شد دوباره تو کانال تلگرام گفتن یکی دیگه ام هست@دکتر-محبوبه خواهش..اره دیگه گفتن یکی دیگه هم بصورت روزانه وهفتگی میفرستن امانفرستادن
-
@دکتر-محبوبه خواهش..اره دیگه گفتن یکی دیگه هم بصورت روزانه وهفتگی میفرستن امانفرستادن
fatemeh201678
مرسی عزیزم -
fatemeh201678
مرسی عزیزم@دکتر-محبوبه خواهش
..بغیراین بودجه بندیا فقط یکی دیگه بود ک مثلامطالعه ازساعت چندشروع بشه وبازه های مطالعاتی واستراحت چجوری باشه امابرنامه ای ک گفتن هنوزنیومده
-
@دکتر-محبوبه خواهش
..بغیراین بودجه بندیا فقط یکی دیگه بود ک مثلامطالعه ازساعت چندشروع بشه وبازه های مطالعاتی واستراحت چجوری باشه امابرنامه ای ک گفتن هنوزنیومده
fatemeh201678
متوجه شدم.بازم ممنون -
fatemeh201678
متوجه شدم.بازم ممنون@دکتر-محبوبه اوهوم..تشکرلازم نیس کاری نکردم
️
-
منم هستم.
فقط تا قبل از عید درسا تمومهههه؟! -
سلام...برنامه روزانه بهتر از ماهانه و هفتگیه
-
@دکتر-محبوبه سلام میشه کانال تلگرام رو به من بدید؟؟
-
@mohadeseh-m-m در برنامه کلی مهرماه آلاء(دورهمی آلایی ها) گفته است:
@alaa_sanatisharif
-
@mohadeseh-m-m در برنامه کلی مهرماه آلاء(دورهمی آلایی ها) گفته است:
@alaa_sanatisharif
@ahmad-mola متشکرم
-
@ahmad-mola متشکرم
-
پایه ام