مفهوم
-
سلام
در کارگه کوزه گری رفتم دوش/دیدم دو هزار کوزه گویا و خموش
آیان این بیت به زندگی بعد از مرگ اشاره داره؟من نمیتونم این مفهوم رو خارج کنم ازش کمک میکنید؟
دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-ادبیات -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
@Mr-Wick
معنی ش اینطور میشه که:
همه آنها که در کار ساختن این کوزهها نقش داشتند الان کجاند؟ آنها هم مرده اند و از خاک آنها کوزه هایی ساخته اند و در اینجا ردیف شده اند . تو هم حواست باشه که چنین سرنوشتی خواهی داشت .
کوزه گر ، کوزه خر ، کوزه فروش کجاند آنها هم مرده اند و از خاکشون کوزه ساخته اند.
و در این قسمت که میگه دیدم دو هزار کوزه گویا و خموش
خب منطقا کوزه شی هست و ساکت و در نگاه شاعر کوزه که دهانه گشادی داره در حال فریاد زدن هست و میخواد حرفی رو به ما بزنه. -
سلام
در کارگه کوزه گری رفتم دوش/دیدم دو هزار کوزه گویا و خموش
آیان این بیت به زندگی بعد از مرگ اشاره داره؟من نمیتونم این مفهوم رو خارج کنم ازش کمک میکنید؟
دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-ادبیات@Mr-Wick
نه اشاره ای نداره
به زور میخوان اشعار خیام و ربط بدن به اینجور چیزا :| -
@Mr-Wick
معنی ش اینطور میشه که:
همه آنها که در کار ساختن این کوزهها نقش داشتند الان کجاند؟ آنها هم مرده اند و از خاک آنها کوزه هایی ساخته اند و در اینجا ردیف شده اند . تو هم حواست باشه که چنین سرنوشتی خواهی داشت .
کوزه گر ، کوزه خر ، کوزه فروش کجاند آنها هم مرده اند و از خاکشون کوزه ساخته اند.
خب منطقا کوزه شی هست و ساکت و در نگاه شاعر کوزه که دهانه گشادی داره در حال فریاد زدن هست و میخواد حرفی رو به ما بزنه.@nazanin-mirzai در مفهوم گفته است:
@Mr-Wick
معنی ش اینطور میشه که:
خب منطقا کوزه شی هست و ساکت و در نگاه شاعر کوزه که دهانه گشادی داره در حال فریاد زدن هست و میخواد حرفی رو به ما بزنه.اوووووو😶😑
دید خیلی متفاوتی بود واقعا
خیلی غیرمستقیمه
ولی خب با توجه به فرمایشاتتون بله میشه اینطوری درنظر گرفت
:// -
@Mr-Wick
نه اشاره ای نداره
به زور میخوان اشعار خیام و ربط بدن به اینجور چیزا :|علیرضا تمدنی در مفهوم گفته است:
@Mr-Wick
نه اشاره ای نداره
به زور میخوان اشعار خیام و ربط بدن به اینجور چیزا :|آره منم موافقم،ولی این دوستمون هم یه دید متفاوت ارائه دادن که بنظرم خیلی جالب بود و میشه غیرمستقیم ربطشو دید.
-
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
علیرضا تمدنی در مفهوم گفته است:
@Mr-Wick
نه اشاره ای نداره
به زور میخوان اشعار خیام و ربط بدن به اینجور چیزا :|آره منم موافقم،ولی این دوستمون هم یه دید متفاوت ارائه دادن که بنظرم خیلی جالب بود و میشه غیرمستقیم ربطشو دید.
@Mr-Wick
نظر من و بخوای
بیشتر حالت اعتراضی به اساس جهان داره
ولی با این حال کنکوره دیگ..
کاریش نمیشه کرد :) -
@Mr-Wick
نظر من و بخوای
بیشتر حالت اعتراضی به اساس جهان داره
ولی با این حال کنکوره دیگ..
کاریش نمیشه کرد :)علیرضا تمدنی
اره خب کنکوره متاسفانه متاسفانه متاسفانه دَرِش به منطق بهایی داده نمیشه...
ولی اینی که تو میگی میشه بازش کنی
چطوری اعتراض؟! -
علیرضا تمدنی
اره خب کنکوره متاسفانه متاسفانه متاسفانه دَرِش به منطق بهایی داده نمیشه...
ولی اینی که تو میگی میشه بازش کنی
چطوری اعتراض؟!@Mr-Wick
کل رباعی اینه
در کارگه کوزه گری رفتم دوش
دیدم دو هزار کوزه گویای خموش
ناگاه یکی کوزه برآورد خروش
کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش...؟خلاصه بگم
انسان هایی که خاک شدن
و از خاک اون ها کوزه ساخته شده
و کوزه گر استعاره از آفریننده
کوزه خر استعاره از خداوند قیامت (تحویل گیرنده نهایی)
کوزه فروش استعاره از پیامبر(تحویل دهنده به قیامت...به نوعی واسطه)
این سه تایی که گفتم بر اساس تعالیم مسیحیت (تثلیث) هست
و این کوزه ها تو کارگاه هستی ولو شدن ...سرگردونن ...نمیدونن چی به چیه...و کسی هم نیست راهنمایی شون کنه...و تو این هیاهو یه کی اعتراض میکنه پ کجایییییییییییین ...؟
این نظر من بود :) -
علیرضا تمدنی نه اینم خوب بود...
جالب بود و اینم اتفاقا بنظرم غیر مستقیم به مرگ اشاره کرده.فک کنم طراح هم به همین دلیل اینو در نظر گرفته.
خدا بخیر کنه توالجو دارم به یه چیزایی میرسم که واقعا سخت میشه در نظرشون گرفت مثل همین مورد:///