جزوه سینتیک
-
@zahra-m1999 در جزوه سینتیک گفته است:
@dr-bernosi
ببخشید من زیاد با نحوه کار کردن زهرا خانوم من میرم میگرکش براتون میفرستم -
mo چی رومیفرستین ؟
ایشون میخواستن براتون بفرسن ک ب من لینکشو دادن من دان میکنم براتون میفرسم جزوه شیمی رو دیگ
-
-
mo
ممنون میشم این جا قرار بدین
پی دی اف کل شیمی پیش بود الان دانش کردم ولی نمیدونم چجوری بفرستم بارگزاری فایل میگ حجمش زیاده -
سلام وقت بخیر
زهرا خانم ببینید برا فیزیک دوتا استاد خوب هست یکی کازرانیان و یکی طلوعی که هردوشون فوق العاده هستن من پیشنهادم اینه اگه می تونید اول کازرانیان رو ببینید وبعد طلوعی ویا اینکه دینامیک و سینماتیک رو از کازرانیان و بعد طلوعی ببینید و بقیه مبحث هارو از طلوعی شیمی هم از اقا جانی ببینید عربی هم از ناصح زاده -
سلام وقت بخیر
زهرا خانم ببینید برا فیزیک دوتا استاد خوب هست یکی کازرانیان و یکی طلوعی که هردوشون فوق العاده هستن من پیشنهادم اینه اگه می تونید اول کازرانیان رو ببینید وبعد طلوعی ویا اینکه دینامیک و سینماتیک رو از کازرانیان و بعد طلوعی ببینید و بقیه مبحث هارو از طلوعی شیمی هم از اقا جانی ببینید عربی هم از ناصح زادهmohammadseven_7
سلام خیلی ممنون بابت پیشنهادتون نظر خودمم این بود چون وقتی از هر سه استاد فیلم دیدم واقعا عالی بودن ونمی شد انتخاب کرد پس استاد کازرانیان ببینم واستاد طلوعی بعدببینم واسه تکمیل ؟ -
اره ولی این کار زمانت رو میگیره ولی ارزششو داره اگه فیزیکت ضعیفه این کار رو کن واگه متوسط به بالا فقط حرکت ودینامیک مشترک بخون وبقیه رو از طلوعی . من برنامه درسی میدم ومشاوره تو تلگرام دوس داشتی بیا
-
اره ولی این کار زمانت رو میگیره ولی ارزششو داره اگه فیزیکت ضعیفه این کار رو کن واگه متوسط به بالا فقط حرکت ودینامیک مشترک بخون وبقیه رو از طلوعی . من برنامه درسی میدم ومشاوره تو تلگرام دوس داشتی بیا
mohammadseven_7 عربی ناصح زاده فوق العاده است به نظر شما وقت میشه بعد از عید شیمی اقا جانی و زیست دکتر رحیمی رو دید ؟یاهمین الان براش وقت خالی کنم اخه الان فیلم زیاد. می بینم وقت زیادی ندارم !برای زبان فارسی می رو معرفی می کنید؟
-
mohammadseven_7 عربی ناصح زاده فوق العاده است به نظر شما وقت میشه بعد از عید شیمی اقا جانی و زیست دکتر رحیمی رو دید ؟یاهمین الان براش وقت خالی کنم اخه الان فیلم زیاد. می بینم وقت زیادی ندارم !برای زبان فارسی می رو معرفی می کنید؟
@zahra-m1999 بیایید چت تا راهنمایتون کنم
نه این کارو نکنید به هیچ وجه برا بعد عید -
چهارم هستید یا پشت کنکور؟
-
mo منم زیاد اشنا نیستم با شیوه کار کردن فک کنم بهتره از خود دکتر برنوسی بپرسید
شما برین تو تنظیمات نه ویرایش پروفایل! بعد یه قسمتی داره نوشته قبول پیام از کاربرانی که آن ها را دنبال می کنم! تیک اون رو بردارین
-
mo منم زیاد اشنا نیستم با شیوه کار کردن فک کنم بهتره از خود دکتر برنوسی بپرسید
شما برین تو تنظیمات نه ویرایش پروفایل! بعد یه قسمتی داره نوشته قبول پیام از کاربرانی که آن ها را دنبال می کنم! تیک اون رو بردارین
-
چهارم هستید یا پشت کنکور؟
mohammadseven_7 پشت کنکوری اخه الان ریاضی فیزیک عربی وزبان فارسی می بینم و باید از رو درسنا مه وتست هم بزنم وقت نمیارم
-
پس خیلی خوبه وقتت ازاده
-
mohammadseven_7 پشت کنکوری اخه الان ریاضی فیزیک عربی وزبان فارسی می بینم و باید از رو درسنا مه وتست هم بزنم وقت نمیارم
اگه فیلم میبینین بهتره دیگه زیاد سراغ درسنامه نرین! همون فیلم کفایت میکنه