سانتریول
-
@Alzahra-Daftar
Mahan Xodayi 2
حالا اینجا هستید یه سوال دیگه واسم پیش اومد
شروع گوارش شیمیایی ملخ از دهان هست یا از مری و یا از پیش معده؟@Mr-Fantastic در سانتریول گفته است:
@Alzahra-Daftar
Mahan Xodayi 2
شروع گوارش شیمیایی ملخ از دهان هست یا از مری و یا از پیش معده؟استاد همدانی توی بخش جانوری امسالش میگفت اصلش اینه از دهان باشه ولی توی کتاب هیچ اشاره ای نکرده پس پیش معده در نظر بگیرید
-
@Mr-Fantastic در سانتریول گفته است:
@Alzahra-Daftar
Mahan Xodayi 2
شروع گوارش شیمیایی ملخ از دهان هست یا از مری و یا از پیش معده؟استاد همدانی توی بخش جانوری امسالش میگفت اصلش اینه از دهان باشه ولی توی کتاب هیچ اشاره ای نکرده پس پیش معده در نظر بگیرید
@asma-ht نه نه دهان بزاق داره کتاب تو فصل کفته بزاق گوارش انجام میده ....به هیچ عنوان پیش معده نیست
-
@asma-ht ریبوزوم چی؟؟
Mahan Xodayi 2
سلام
ریبوزم هم پایین صفحه نوشته جز اندامک ها -
Mahan Xodayi 2
سلام
ریبوزم هم پایین صفحه نوشته جز اندامک ها@asma-ht من چون ۱۴۰۰بودم اینارو تو کتابم ندارم ممنون
-
@asma-ht نه نه دهان بزاق داره کتاب تو فصل کفته بزاق گوارش انجام میده ....به هیچ عنوان پیش معده نیست
Mahan Xodayi 2 در سانتریول گفته است:
اره اصلا غده های بزاقیش هم کشیده
ولی اون اینجوری میگفت -
@asma-ht من چون ۱۴۰۰بودم اینارو تو کتابم ندارم ممنون
Mahan Xodayi 2
خواهش میکنم کاری نکردم -
اره اصلا غده های بزاقیش هم کشیده
ولی اون اینجوری میگفت@asma-ht نخ اصلا درست نیست بزاق رو اشاره کرده چه با شکل چه متن د تو گفتار اول یا دوم گفتخ کار بزاق چیه زیسته و ترکیبی و عقل ادم هر کی هم بگه شما نباید قبول کنید
-
@asma-ht نخ اصلا درست نیست بزاق رو اشاره کرده چه با شکل چه متن د تو گفتار اول یا دوم گفتخ کار بزاق چیه زیسته و ترکیبی و عقل ادم هر کی هم بگه شما نباید قبول کنید
@asma-ht نخ اصلا درست نیست بزاق رو اشاره کرده چه با شکل چه متن د تو گفتار اول یا دوم گفتخ کار بزاق چیه زیسته و ترکیبی و عقل ادم هر کی هم بگه شما نباید قبول کنید
هوم اره درسته
-
@Mr-Fantastic
با اجازتون همیار تگ کنیم اختلاف رو حل کنن
sarvin Piri سلام ریبوزوم اندامکه یا نه؟؟Mahan Xodayi 2 در سانتریول گفته است:
@Mr-Fantastic
sarvin Piri سلام ریبوزوم اندامکه یا نه؟؟سلام .ریبوزوم بله از لحاظ علمی اندامکه .
-
@Mr-Fantastic
sarvin Piri سلام ریبوزوم اندامکه یا نه؟؟سلام .ریبوزوم بله از لحاظ علمی اندامکه .
sarvin Piri تشکر
-
@Mr-Fantastic
سلام
ما قبلا اندامک در نظرش نمیگرفتیم
ولی کتاب زیست 10 کنکور401 پایین صفحه گفتار 3 فصل یک وقتی اندامک ها رو گفته سانتریول رو اورده
توی تست های کتاب تست ها براساس سلیقه طراحاش هر کی یه چی گفته ولی توی کنکور براساس کتاب میگیم اندامکه@asma-ht در سانتریول گفته است:
@Mr-Fantastic
سلام
ما قبلا اندامک در نظرش نمیگرفتیم
ولی کتاب زیست 10 کنکور401 پایین صفحه گفتار 3 فصل یک وقتی اندامک ها رو گفته سانتریول رو اورده
توی تست های کتاب تست ها براساس سلیقه طراحاش هر کی یه چی گفته ولی توی کنکور براساس کتاب میگیم اندامکهسلام .بله سانتریول یک اندامکه .
-
sarvin Piri تشکر