یار درسی نیازمندم
-
سلاااااااام خوبییییین؟!
بچه ها من الان دوهفته اس جا زدم و نمیخونم
دست خودمم نیس نمیدونم چرا نمیخونم
دارم شل میگیرم.
بچه ها هر کی پایس بم بگه که با هم تایم های مطالعمون رو مَچ کنیم
کاری ندارم ک مثلا میخای از ساعت7تا8چه درسی بخونی فقط تایم هامون یکی باشه.
و بعد هر پارت ک خوندیم گزارش میدیم
اینجا هم گزارش نمیدیم
ی برنامه دیگه دارم ک اونجا تایم آنلاین میگیریم و تایم هم دیگه رو میبینیم که ببینیم ک تو اون بازه ای ک باید درس بخونیم طرف مقابلمون میخونه یا نه
کلا از تایم هم دیگه خبر داریم
برنامه درسیه و برنامه غیر اخلاقی نیست
و برنامه جهانیه دیگه
کلی پزشک و مهندس داخلشه
یکی بیاد با هم درس بخونیم من امسال هم دارم گند میزنم
من پشت کنکوری تجربیم
یکی بیاد با هم درس بخونیم ک اونم پشت کنکوری باشه
مونث مذکرش فرق نداره
فقط یکی باشه ک اگه ی روز هم درس نخونم دعوام کنه
منتظرمممممممم
@دانش-آموزان-آلاء
پشت کنکوری
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دوازدهم تجربی
ایناها مثلا میبینی ک بقیه چقد درس خوندن
منتظرم یکی بیاد کمک منننننن -
-
-
سلاااااااام خوبییییین؟!
دارم شل میگیرم.
اینجا هم گزارش نمیدیم
ی برنامه دیگه دارم ک اونجا تایم آنلاین میگیریم و تایم هم دیگه رو میبینیم که ببینیم ک تو اون بازه ای ک باید درس بخونیم طرف مقابلمون میخونه یا نه
و برنامه جهانیه دیگه
کلی پزشک و مهندس داخلشه
من پشت کنکوری تجربیم
مونث مذکرش فرق نداره
منتظرمممممممم
@دانش-آموزان-آلاء
پشت کنکوری
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دوازدهم تجربی
منتظرم یکی بیاد کمک مننننننaynaz masoumi درود
تایمای مطالعاتی شما چجوریه؟چقدر درس چقد استراحت؟
مجموعا روزی چن ساعت ؟ کی شامه ، کی ناهار ؟(از شکم نمیشه گذشت خیلی مهمه)
. -
aynaz masoumi درود
تایمای مطالعاتی شما چجوریه؟چقدر درس چقد استراحت؟
مجموعا روزی چن ساعت ؟ کی شامه ، کی ناهار ؟(از شکم نمیشه گذشت خیلی مهمه)
.@سینا-0 الحق ک پسری
من سحر خیزم
شبا 10الی11میخابم و 5بیدارم
تا ظهر تقریبا پنج الی شش ساعت میخونم و یک تا دو استراحت و خواب و ناهار ولی من ظهرا نمیخابم اگرم بخابم 40مین یا50مین
بیشتر پارتام 2ساعته هست و 15مین یا 20مین استراحت ولی میتونیم تایم پارتا رو کمتر هم کنیم
و تا ساعت9شب میخونم
و عصر هم استراحتاش خوبه
من خودم گشنه تر از همه ام🥲
هر پنج دیقه ی چی میخورم
نترس خودم بیشتر از همه تو فکر غذا وش شام هستم
و در کل روزی12ساعت مطالعه مفید میشه -
@سینا-0 الحق ک پسری
من سحر خیزم
شبا 10الی11میخابم و 5بیدارم
تا ظهر تقریبا پنج الی شش ساعت میخونم و یک تا دو استراحت و خواب و ناهار ولی من ظهرا نمیخابم اگرم بخابم 40مین یا50مین
بیشتر پارتام 2ساعته هست و 15مین یا 20مین استراحت ولی میتونیم تایم پارتا رو کمتر هم کنیم
و تا ساعت9شب میخونم
و عصر هم استراحتاش خوبه
من خودم گشنه تر از همه ام🥲
هر پنج دیقه ی چی میخورم
نترس خودم بیشتر از همه تو فکر غذا وش شام هستم
و در کل روزی12ساعت مطالعه مفید میشهaynaz masoumi
این برنامه روزانه منه (البته یه روز عادی به دور از بلایای طبیعی و غیر طبیعی)
احساس میکنم باتوجه به توضیحاتتون ، برنامه هامون شبیه باشه و با یه سری تغییرات کوچیک مثل هم بشه
کلا 11ساعت و نیم در روز تایم مطالعه است
و یه مورد مهم دیگه اینکه بزودی(خیلی زود هم نه، شاید دوهفته یا 3هفته دیگه) آزمونای جامع رو میخوام شروع کنم و اونا رو دیگه یه 4 ساعتی پشت هم باید بشینم پاش (البته به جز آزمونای ماز و قلم که اونا هم همینطوره)
مورد دوم مهم هم اینه که 29 اسفند و 1 فروردین و 13 ، آزادی است؛آزادی مطلق ؛ پس از روزها انتظار
نظرتان چیست؟
. -
aynaz masoumi
احساس میکنم باتوجه به توضیحاتتون ، برنامه هامون شبیه باشه و با یه سری تغییرات کوچیک مثل هم بشه
و یه مورد مهم دیگه اینکه بزودی(خیلی زود هم نه، شاید دوهفته یا 3هفته دیگه) آزمونای جامع رو میخوام شروع کنم و اونا رو دیگه یه 4 ساعتی پشت هم باید بشینم پاش (البته به جز آزمونای ماز و قلم که اونا هم همینطوره)
مورد دوم مهم هم اینه که 29 اسفند و 1 فروردین و 13 ، آزادی است؛آزادی مطلق ؛ پس از روزها انتظار
نظرتان چیست؟
.@سینا-0 هنوز چیزایی ک نوشتی نخوندم ولی تو هم فرمول20/2٠/۲٠انجام میدیییییی
من ی زمانی انجام میدادم ولی بعدش بجاش درس. خوندم -
aynaz masoumi
نظرتان چیست؟
.@سینا-0 اره خوبه
خودمم. موافقم با آزادی -
aynaz masoumi
نظرتان چیست؟
.@سینا-0 ی چیزیو الان دیدم
حاجی 11صبح ناهارررر؟؟؟؟
چجور خدایی
خدایی مامانت چجور تا 11ناهارش امادس🥲
راز موفقیت مامانتون چیه ب مامانم بگم -
@سینا-0 هنوز چیزایی ک نوشتی نخوندم ولی تو هم فرمول20/2٠/۲٠انجام میدیییییی
من ی زمانی انجام میدادم ولی بعدش بجاش درس. خوندمaynaz masoumi
به تازگی انجام میدم
. -
@سینا-0 ی چیزیو الان دیدم
حاجی 11صبح ناهارررر؟؟؟؟
چجور خدایی
خدایی مامانت چجور تا 11ناهارش امادس🥲
راز موفقیت مامانتون چیه ب مامانم بگمaynaz masoumi
بابام باید 12 بره سر کلاس ، رو همین حساب تا قبل 12 هر طور هست باید ناهار آماده باشه
. -
@سینا-0 اره خوبه
خودمم. موافقم با آزادیaynaz masoumi
شما چون دو هفته است که نخوندی ، باید بخونی. آزادی کجا بود
. -
aynaz masoumi
به تازگی انجام میدم
.@سینا-0 اها عالیه پس
-
aynaz masoumi
شما چون دو هفته است که نخوندی ، باید بخونی. آزادی کجا بود
.@سینا-0 هااا این خوبه
منو نذار برم بیرون -
سلام خسته نباشید . من چنین مشکلی برام یک ماه پیش رخ داد و روش های زیادی رو امتحان کردم و بلاخره یکی جواب داد و تونستم در عرض یک ماه پیشرفت خیلی چشم گیری داشته باشم . حالا میخوام تجربمم رو با شما دو نفر به اشتراک بزارم . در مورد یار مطالعاتی من اخرای سال یازدهم امتحانش کردم حدود یک ماه با یکی از دوستان داخل نرم افزار دیسکورد . و خب نتیجه مطلوبی نداد . باز امسال دو ماه پیش اجراش کردم با یکی دیگه از دوستان و قانون های سفت و سخت تر . این هم بعد 23 روز شکست خورد . و نتیجه مطلوبی نداد. بنظرم چون اینکار مقایسه کردن هست و استرس و دلهوره ادم رو فرا میگیره که وای فلانی رفت جلو پس من دیگه عقب اوفتادم و نمیتونم برسم . بعد این قضایا مدرسمون یک مشاور خوب برای ما گرفت رفتم پیشش و دیدم اتفاقا دبیر سال هفتم و هشتمم بود و یک فرد کاملا خودمونی . توضیح دادم ماجرا رو و یک پیشنهادی داد گفت پدر و مادرت رو بگو فردا بیان تا صحبت کنم باهاشون . بعد اون فردا میدیدم ساعت 11 خاموشی میزنن و همه میخوابن و راس ساعت 6 صبح یکی لحاف سنگین و گرم و نرمم رو از روم میکشه کنار و بزور بیدارم میکنه . !!!
تازه از اونجا حساب کار دستم اومد . کمکاری هم که میکردم تبیه میشدم نه از اینکه محروم بشم !!! تبیه سفت و سخت میشدم یک دفعه سر گذاشتی رو کتاب و خوابیدی که یک پس گردنی محکم میخوری . در 4 مرتبه در روز هم امار درس خوندم رو میگیرن و حساب کتاب میکنن کجا کم کاری رخ داده . اگر موقع درس خوندن از صبح احساس خستگی میکنید پیشنهاد من به شما اینه که یک قرض کافیین بگیرین و روزی یکی بخورین البته ببینید به بدنتون میسازه یا نه . فعلا تا اینجا در عرض یک ماه من به اندازه دو سال قبل درس مفید خوندم . قبلا هم به شما خواهرم گفتم بهترین شخصی که میتونه برسونتت به کنکور یکی خودتی یکی خانوادت . اگر فرهنگی هستین میتونید صبح بیدار بشین و روی کمک پدر مادرتون حساب کنید گر که نه یک ساعتی تایم بزارید و توضیح بدین که چیکار باید بکنن . یک وسیله هم بدین دستشون اگر خدا اون تایم رو نیاره کم کاری کردین با یک تبیه عالی خواب از سرتون بپره و مشتاق درس بشین
-
این روش یار درسی رو من انصافا ندیدم توی دوران دبیرستان و کنکور جواب بده ولی در مقطع دانشگاه دیدم افرادی رو که نتیجه گرفتن .
-
سلاااااااام خوبییییین؟!
دارم شل میگیرم.
اینجا هم گزارش نمیدیم
و برنامه جهانیه دیگه
کلی پزشک و مهندس داخلشه
من پشت کنکوری تجربیم
مونث مذکرش فرق نداره
منتظرمممممممم
@دانش-آموزان-آلاء
پشت کنکوری
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دوازدهم تجربی
منتظرم یکی بیاد کمک مننننننaynaz masoumi سلام خوبی ؟شروع کردین با هم به مطالعه ؟چطوره
-
سلام خسته نباشید . من چنین مشکلی برام یک ماه پیش رخ داد و روش های زیادی رو امتحان کردم و بلاخره یکی جواب داد و تونستم در عرض یک ماه پیشرفت خیلی چشم گیری داشته باشم . حالا میخوام تجربمم رو با شما دو نفر به اشتراک بزارم . در مورد یار مطالعاتی من اخرای سال یازدهم امتحانش کردم حدود یک ماه با یکی از دوستان داخل نرم افزار دیسکورد . و خب نتیجه مطلوبی نداد . باز امسال دو ماه پیش اجراش کردم با یکی دیگه از دوستان و قانون های سفت و سخت تر . این هم بعد 23 روز شکست خورد . و نتیجه مطلوبی نداد. بنظرم چون اینکار مقایسه کردن هست و استرس و دلهوره ادم رو فرا میگیره که وای فلانی رفت جلو پس من دیگه عقب اوفتادم و نمیتونم برسم . بعد این قضایا مدرسمون یک مشاور خوب برای ما گرفت رفتم پیشش و دیدم اتفاقا دبیر سال هفتم و هشتمم بود و یک فرد کاملا خودمونی . توضیح دادم ماجرا رو و یک پیشنهادی داد گفت پدر و مادرت رو بگو فردا بیان تا صحبت کنم باهاشون . بعد اون فردا میدیدم ساعت 11 خاموشی میزنن و همه میخوابن و راس ساعت 6 صبح یکی لحاف سنگین و گرم و نرمم رو از روم میکشه کنار و بزور بیدارم میکنه . !!!
تازه از اونجا حساب کار دستم اومد . کمکاری هم که میکردم تبیه میشدم نه از اینکه محروم بشم !!! تبیه سفت و سخت میشدم یک دفعه سر گذاشتی رو کتاب و خوابیدی که یک پس گردنی محکم میخوری . در 4 مرتبه در روز هم امار درس خوندم رو میگیرن و حساب کتاب میکنن کجا کم کاری رخ داده . اگر موقع درس خوندن از صبح احساس خستگی میکنید پیشنهاد من به شما اینه که یک قرض کافیین بگیرین و روزی یکی بخورین البته ببینید به بدنتون میسازه یا نه . فعلا تا اینجا در عرض یک ماه من به اندازه دو سال قبل درس مفید خوندم . قبلا هم به شما خواهرم گفتم بهترین شخصی که میتونه برسونتت به کنکور یکی خودتی یکی خانوادت . اگر فرهنگی هستین میتونید صبح بیدار بشین و روی کمک پدر مادرتون حساب کنید گر که نه یک ساعتی تایم بزارید و توضیح بدین که چیکار باید بکنن . یک وسیله هم بدین دستشون اگر خدا اون تایم رو نیاره کم کاری کردین با یک تبیه عالی خواب از سرتون بپره و مشتاق درس بشین
مجتبی ازاد مرسی از توضیحاتتون
ولی اره منم این راهو رفتم که سپردم یکی ازم گزارش بگیره و بیدارم کنه و اینا
ولی بیشتر عصبی میشدم از اینکه هی یکی بیاد بگه بخون بخون بخون
رو مخم بود
واسه همین نتونستم این وضع رو تحمل کنم و گذاشتمش کنار.
اره ولی من با ایشون که sina0 درس نخوندیم چون برناممون مثه هم نبود.
ولی خب به هر حال یکی پیدا شد مثه هم باشیم و با هم پیش بریم
قوانین سختی هم نداریم.
ولی از بچه های اینجا نیست.
به هر حال مرسی از پیشنهادتون -
aynaz masoumi سلام خوبی ؟شروع کردین با هم به مطالعه ؟چطوره
zahra zhalehpour نه با ایشون شروع نکردم
ولی با یکی از رفیقام شروع کردم از دیروز ک خیلی خوب بوده -
zahra zhalehpour نه با ایشون شروع نکردم
ولی با یکی از رفیقام شروع کردم از دیروز ک خیلی خوب بودهaynaz masoumi موفق باشی