کنکوری ۱۴۰۲
-
z Gheibi منظورتون همون کتاب درسی کافیه؟یا باید حتما کتاب بگیرم؟
Miss Neysi تست زدن لازمه ، اگه از کتاب تست باشه و منظم بهتره
بستگی داره واقعا
مثلاً من کتاب درسنامه نداشتم ولی فیلم میدیم و کتاب درسی را میخواندم بعد تست
برا درس نامه راحتتری اونو بخون و بعد تست
برا همین میگم یه مطالعه بکن راجب کنکور ، اولیات کنکور را متوجه که شدی ، بعد فکراتو میکنی خودت با کدوم راحتی، بیا من ریز و دقیق بقیشو برات میگم -
z Gheibi تو پست هاتون نوشته بودین که قبول شدین اینا خیلی خوشحال شدم
موفق باشید موفقیت هاتون روز افزون باشه
Miss Neysi ممنونم عزیزم
انشالله روز شما باشه
-
بستگی داره واقعا
برا همین میگم یه مطالعه بکن راجب کنکور ، اولیات کنکور را متوجه که شدی ، بعد فکراتو میکنی خودت با کدوم راحتی، بیا من ریز و دقیق بقیشو برات میگماین پست پاک شده! -
Miss Neysi ممنونم عزیزم
انشالله روز شما باشه
z Gheibi خیلی ممنون ان شاءالله
-
این پست پاک شده!
-
بستگی داره واقعا
برا همین میگم یه مطالعه بکن راجب کنکور ، اولیات کنکور را متوجه که شدی ، بعد فکراتو میکنی خودت با کدوم راحتی، بیا من ریز و دقیق بقیشو برات میگماین پست پاک شده! -
z Gheibi چشم خیلی ممنون حتما میزنم میخونم
-
این پست پاک شده!
-
z Gheibi چشم خیلی ممنون حتما میزنم میخونم
Miss Neysi چشمت بی بلا
بعد مطالعه منتظرت هستم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Miss Neysi چشمت بی بلا
بعد مطالعه منتظرت هستم
z Gheibi چشم بازم خیلی ممنونم
-
بستگی داره واقعا
برا همین میگم یه مطالعه بکن راجب کنکور ، اولیات کنکور را متوجه که شدی ، بعد فکراتو میکنی خودت با کدوم راحتی، بیا من ریز و دقیق بقیشو برات میگمz Gheibi یه سوال
اگه من برم تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه فیلماشو خوب ببینم و بعد حساابی تست کار کنم و ازمونم گزینه دو شرکت کنم و برای چند ماه اخر کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم و مث کنکور از خودم امتحان بگیرم، احتمال رتبه زیر 1000 برا 1402دارم؟ -
این پست پاک شده!
-
z Gheibi یه سوال
اگه من برم تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه فیلماشو خوب ببینم و بعد حساابی تست کار کنم و ازمونم گزینه دو شرکت کنم و برای چند ماه اخر کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم و مث کنکور از خودم امتحان بگیرم، احتمال رتبه زیر 1000 برا 1402دارم؟Michael Vey در کنکوری ۱۴۰۲ گفته است:
z Gheibi یه سوال
اگه من برم تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه فیلماشو خوب ببینم و بعد حساابی تست کار کنم و ازمونم گزینه دو شرکت کنم و برای چند ماه اخر کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم و مث کنکور از خودم امتحان بگیرم، احتمال رتبه زیر 1000 برا 1402دارم؟اولن بگم شما یه مسیر خوب برا کنکور رسم کردین
پس کاملا همچین نتیجه ای ممکنهولی یه چیزی خیلی مهمه، این که فرای همه این کارها شما باید یاد بگیرید، یعنی بچههایی داشتیم از لحاظ اسمی همه این کارها را انجام میدادند اما با تمرکز پایین، صرفا برا انجام وظیفه و وقت گذرانی و....
مهم باید یادگیری باشه نه چیز دیگه
بعد آزمون و تست حتما باید رفع اشکال خوب داشته باشید تا ایرادی بهتون نمونه -
Michael Vey در کنکوری ۱۴۰۲ گفته است:
z Gheibi یه سوال
اگه من برم تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه فیلماشو خوب ببینم و بعد حساابی تست کار کنم و ازمونم گزینه دو شرکت کنم و برای چند ماه اخر کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم و مث کنکور از خودم امتحان بگیرم، احتمال رتبه زیر 1000 برا 1402دارم؟اولن بگم شما یه مسیر خوب برا کنکور رسم کردین
پس کاملا همچین نتیجه ای ممکنهولی یه چیزی خیلی مهمه، این که فرای همه این کارها شما باید یاد بگیرید، یعنی بچههایی داشتیم از لحاظ اسمی همه این کارها را انجام میدادند اما با تمرکز پایین، صرفا برا انجام وظیفه و وقت گذرانی و....
بعد آزمون و تست حتما باید رفع اشکال خوب داشته باشید تا ایرادی بهتون نمونهz Gheibi اوو.. اخه میدونین من معمولا از درسنامه که میخوندم تمرکز نداشتم، ینی اینجوری که دو صفحه فیزیکو یه ساعت طول میدادم چون کلی تو خیالاتم غرق میشدم. برا همین الا خیلی برام جواب داده و چون درسا و فیلماش جدیدا بیشتر علاقه مندم ک همه فیلماشو ببینم. و واقعنم ادمی نیستم ک فق ببینم سوالا رو حل میکنم بعد پخش میکنم و.. ی نمه تو تحلیل تست ازمونای گزینه دو تا الان تنبل بودم ولی تو تابستون دیگ فرق میکنه همه چی پس جدیش میگیرم.. دیگ اینکه.. واقعا دوس دارم پزشکی یکی از دانشگاهای شیراز یا تبریز یا اصفهان قبول شم..🥲
-
Michael Vey در کنکوری ۱۴۰۲ گفته است:
z Gheibi یه سوال
بعد آزمون و تست حتما باید رفع اشکال خوب داشته باشید تا ایرادی بهتون نمونه -
z Gheibi اوو.. اخه میدونین من معمولا از درسنامه که میخوندم تمرکز نداشتم، ینی اینجوری که دو صفحه فیزیکو یه ساعت طول میدادم چون کلی تو خیالاتم غرق میشدم. برا همین الا خیلی برام جواب داده و چون درسا و فیلماش جدیدا بیشتر علاقه مندم ک همه فیلماشو ببینم. و واقعنم ادمی نیستم ک فق ببینم سوالا رو حل میکنم بعد پخش میکنم و.. ی نمه تو تحلیل تست ازمونای گزینه دو تا الان تنبل بودم ولی تو تابستون دیگ فرق میکنه همه چی پس جدیش میگیرم.. دیگ اینکه.. واقعا دوس دارم پزشکی یکی از دانشگاهای شیراز یا تبریز یا اصفهان قبول شم..🥲
Michael Vey
مشهد هم دانشگاه خوبی
داره
برای تابستان راه ابریشم گرفتی؟
جزوه هاش رو چیکار میکنی ؟ -
z Gheibi یه سوال
اگه من برم تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه فیلماشو خوب ببینم و بعد حساابی تست کار کنم و ازمونم گزینه دو شرکت کنم و برای چند ماه اخر کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم و مث کنکور از خودم امتحان بگیرم، احتمال رتبه زیر 1000 برا 1402دارم؟Michael Vey منم تقریباً همچین کاری میخوام انجام بدم