کنکوری ۱۴۰۲
-
z Gheibi مرسیییییییی از راهنماییاتتتت امیدوارم یروز تو رو تو مطبت ببینمممم هیح هیح
Michael Vey خواهش می کنم
-
M Abbassi سلام ببخشید من به مشاورتون نیاز دارم چرا نمیشه تو خاص بهتون پیام بدم؟
-
M Abbassi سلام من چند روزی نیومدم الا ندیدم چی ارسال کردید
-
M Abbassi سلام من چند روزی نیومدم الا ندیدم چی ارسال کردید
Miss Neysi سلام وقت بخیر
منم چند وقته نیومده بودم انجمن چند روز قبل که اومدم دیدم منو منشن کردین و یه عالمه پیام توی صفحه تون هست اما پیدا نکردم
اگه چیزی بوده بگین راهنمایی کنم چون خودم پیدا نکردم -
Miss Neysi سلام وقت بخیر
منم چند وقته نیومده بودم انجمن چند روز قبل که اومدم دیدم منو منشن کردین و یه عالمه پیام توی صفحه تون هست اما پیدا نکردم
اگه چیزی بوده بگین راهنمایی کنم چون خودم پیدا نکردمM Abbassi سلام والا خواستمببینم بنظرتون من میتونم به تنهایی بخونم ؟حالا هم که فقط درسای تخصصی هست بنظرتونمیتونمخودمبخونم ؟فعلا هنوز کتاب تست اینا نگرفتم
-
Miss Neysi سلام وقت بخیر
اگه چیزی بوده بگین راهنمایی کنم چون خودم پیدا نکردماین پست پاک شده! -
M Abbassi سلام والا خواستمببینم بنظرتون من میتونم به تنهایی بخونم ؟حالا هم که فقط درسای تخصصی هست بنظرتونمیتونمخودمبخونم ؟فعلا هنوز کتاب تست اینا نگرفتم
Miss Neysi بله برای اون طرح کنکور ۱۴۰۲ که فعلا تصویب شده اول روی درس های اختصاصی تمرکز داشته باشن اما این هم در نظر بگیرین که چون خیلی طرح بی اساسی هستش احتمال لغوش خیلی زیاده چون قبلا هم شاهد لغو طرح های بی اساسی مشابه این بودیم
اما به هر حال دروس عمومی رو بعدا هم میتونین جبران کنین پس فعلا تمرکز روی دروس تخصصی
برای مطالعه دروس تخصصی هم سعی کنین اول خودتون بخونین ، تست بزنین بعد اگه دیدین اشکالی دارین یا اینکه دیگه واقعا نمی تونین پیش برین همون مبحث رو می تونین فیلم آموزشی ببینین اما توصیه ای که دارم اینکه همون اول کار هنوز مطالعه نکرده نرین سراغ فیلم -
این پست پاک شده!
Miss Neysi آها که اینطور اگه سوالی داشتین می تونین همین جا بپرسین راهنمایی تون میکنم
-
Miss Neysi بله برای اون طرح کنکور ۱۴۰۲ که فعلا تصویب شده اول روی درس های اختصاصی تمرکز داشته باشن اما این هم در نظر بگیرین که چون خیلی طرح بی اساسی هستش احتمال لغوش خیلی زیاده چون قبلا هم شاهد لغو طرح های بی اساسی مشابه این بودیم
اما به هر حال دروس عمومی رو بعدا هم میتونین جبران کنین پس فعلا تمرکز روی دروس تخصصی
برای مطالعه دروس تخصصی هم سعی کنین اول خودتون بخونین ، تست بزنین بعد اگه دیدین اشکالی دارین یا اینکه دیگه واقعا نمی تونین پیش برین همون مبحث رو می تونین فیلم آموزشی ببینین اما توصیه ای که دارم اینکه همون اول کار هنوز مطالعه نکرده نرین سراغ فیلمM Abbassi چشم خیلی ممنونم همین کارمیکنم
برای کتاب تست کتاب جامع بگیرم خوبه؟چون به هر حال من امسال پایه دوازدهممیریم کتاب تست جامع برای هر درس بگیرمخوبه؟ -
Miss Neysi آها که اینطور اگه سوالی داشتین می تونین همین جا بپرسین راهنمایی تون میکنم
M Abbassi چشم خیلی ممنونم
-
Miss Neysi سلام ،یک سال و چند ماه فرصت دارید و حتما میتونید
الان در مورد روش های مطالعه برای کنکور و برنامه ریزی و تست زنی شروع کنید به مطالعه کردن تا با شیوه مناسب درس خواندن برای کنکور آشنا بشیدz Gheibi
سلام
یه مشاوره ازت میخواستممن سال دهنم رو در حد کتاب بلدم صفر نیستم
تست های آسون با یه مرور میتونم بزنمسال یازدهم رو بهتر بلدم مخصوصا توی درس های تخصصی
در حد متوسط، تست های سخت رو زمان زیادی میبره بزنمالان تابستان چیکار کنم ؟
آزمون قلمچی ثبت نام کردم و راه ابریشم هم دارم -
Miss Neysi سلام وقت بخیر
اگه چیزی بوده بگین راهنمایی کنم چون خودم پیدا نکردمM Abbassi سلام
تست های آسون با یه مرور میتونم بزنمسال یازدهم رو بهتر بلدم مخصوصا توی درس های تخصصی
Shayan Eskandari در کنکوری ۱۴۰۲ گفته است:
Marzieh Abouei
خوب نگاه
من میخوام
تابستان راه ابریشم رو بخونم تقریباً از تیر تا آبان ماه بنظرم تموم میشه؟ درسته؟
بعد کنارش تست برای آزمون های قلمچی کار کنم که دهم یازدهم هست بودجه بندی آزمون ها ؟
یا میتونم از پیش و پس ازمون ها کمک بگیرم برای قلمچیاینم بگم با ساعت مطالعه زیاد مشکل ندارم تا سقف ۱۲ فعلا
نظرت و پیشنهادت؟
ببین راه ابریشم رو طبق برنامه ازمون هات بچین و تست بزن
از بین دهم یازدهمم یکی رو انتخاب کن ترم اول بعدی ترم دوم (چون دوازدهمم هست)
پیش ازمون ها هم بنظرم ببین هم گزینه دو هارو هم قلم هاشو ولی قبلش حتما خودت بزن آزمون هه رو و فقط غلط ها و اونایی ک بلد نبودی رو ببین چون وقتت میره
ساعت مطالعتم خوبه ولی تو دوران مدرسه ۱۲ ساعت نمیشه من خودم روزایی که مدرسه داشتم ۸ ساعت بودم دیگMarzieh Abouei سلام
M Abbassi چشم خیلی ممنونم همین کارمیکنم
برای کتاب تست کتاب جامع بگیرم خوبه؟چون به هر حال من امسال پایه دوازدهممیریم کتاب تست جامع برای هر درس بگیرمخوبه؟Miss Neysi برای ریاضی بله کتاب تست تون باید به صورت جامع و با رعایت اصل پیش نیاز ها باشه که بهترین منبع جامع مهر و ماه هستش
اما اگه قبلا زیاد ریاضی تست کار نکردین یا ضعف زیادی دارین کتاب جامع خیلی سبز هم خوبه البته این کتاب فصولش خیلی به صورت پیش نیاز چیده نشده اما خودتون میتونین ترتیب خوندن فصول رو عوض کنین
برای فیزیک کتاب جامع زیاد توصیه نمیشه چون از هر تیپ تست یه نمونه یا دوتا هستش و درسنامه کاملی ندارن پس خیلی بهتون کمک نمیکنه بهتره کتاب تون به صورت پایه و دوازدهم باشه مثل کتاب پایه و دوازدهم خیلی سبز یا مهر و ماه که هر کدوم دو جلد هستن جمعا میشه چهار جلد
برای شیمی و زیست چون احتیاج به یه درسنامه مفهومی و گسترده دارین باید از کتاب های تک پایه دهم یازدهم و دوازدهم استفاده کنین برای شیمی خیلی سبز یا مبتکران تک پایه ها
برای زیست تک پایه های خیلی سبز یا نسل جدید نشرالگو -
M Abbassi چشم خیلی ممنونم
Miss Neysi خواهش میکنم
-
Marzieh Abouei سلام
آزمون قلمچی ثبت نام کردم و راه ابریشم هم دارمShayan Eskandari در کنکوری ۱۴۰۲ گفته است:
Marzieh Abouei سلام
آزمون قلمچی ثبت نام کردم و راه ابریشم هم دارمسلام
شما هم آزمون داری و هم راه ابریشم، پس مسیر کلی تون کاملا مشخصه
فقط کافیه از همین الان با برنامه شون پیش بیاید
، مطالعه تون با تست زیاد و عمیق و با کیفیت باشه
آزمون را هم جدی بدین و جدی تحلیل کنید ، توی تحلیل آزمون تمام ایراداتتون را برطرف کنید
و تحت هیچ شرایطی ( بد دادن آزمون ها و عقب افتادن و ...)دست از تلاش برندارید -
Shayan Eskandari در کنکوری ۱۴۰۲ گفته است:
Marzieh Abouei سلام
آزمون قلمچی ثبت نام کردم و راه ابریشم هم دارمسلام
شما هم آزمون داری و هم راه ابریشم، پس مسیر کلی تون کاملا مشخصه
فقط کافیه از همین الان با برنامه شون پیش بیاید
، مطالعه تون با تست زیاد و عمیق و با کیفیت باشه
آزمون را هم جدی بدین و جدی تحلیل کنید ، توی تحلیل آزمون تمام ایراداتتون را برطرف کنید
و تحت هیچ شرایطی ( بد دادن آزمون ها و عقب افتادن و ...)دست از تلاش برندارید -
z Gheibi موافق هستید ؟
یک تایم مطالعه رو راه ابریشم بخونم
یک تایم دیگه بودجه بندی آزمونکه فرسنگ به فرسنگ و به ترتیب راه ابریشم رو جلو برم؟
Shayan Eskandari ببین نه راه ابریشمو با بودجه بندی ازمون هماهنگ کن و دروس اختصاصی دهم رو کامل تابستون ببند مث کاری ک امسال ما کردیم
-
z Gheibi موافق هستید ؟
یک تایم دیگه بودجه بندی آزمونکه فرسنگ به فرسنگ و به ترتیب راه ابریشم رو جلو برم؟
Shayan Eskandari نه این طوری خوب نیست،شما باید آزمون چیزی را بدین که خوندین
وگرنه نتیجه هاتون غیر واقعی میشه
دوتاش با هم تطبیق نداره؟!
اگر نداره مسیری را انتخاب کنید که زودتر بهم برسن و بهتر یاد بگیرید -
z Gheibi موافق هستید ؟
Shayan Eskandari نه این طوری خوب نیست،شما باید آزمون چیزی را بدین که خوندین
وگرنه نتیجه هاتون غیر واقعی میشه
دوتاش با هم تطبیق نداره؟!
اگر نداره مسیری را انتخاب کنید که زودتر بهم برسن و بهتر یاد بگیرید