سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
کنکوری ۱۴۰۲
-
سلام من پایه یازدهم تجربی هستم
میخوام تابستون یعنی بعد امتحانات نوبت دوم پایه های دهم و یازهم بشینم کامل بخونم ، تست بزنم وجمع بندی کنم بنظرتون میشه توی این سه ماه اینکارو انجام بدم؟!چون مدارس مجازی بودن خیلی خوب درس ها یاد نگرفتم گفتم فیلم های آموزشی آلا میبینم!
بعد هم برای کنکور ۱۴۰۲ عمومی ها حذف شدن فقط تخصصی ها بخونم؟! -
Miss Neysi در کنکوری ۱۴۰۲ گفته است:
سلام من پایه یازدهم تجربی هستم
میخوام تابستون یعنی بعد امتحانات نوبت دوم پایه های دهم و یازهم بشینم کامل بخونم ، تست بزنم وجمع بندی کنم بنظرتون میشه توی این سه ماه اینکارو انجام بدم؟!چون مدارس مجازی بودن خیلی خوب درس ها یاد نگرفتم گفتم فیلم های آموزشی آلا میبینم!
بعد هم برای کنکور ۱۴۰۲ عمومی ها حذف شدن فقط تخصصی ها بخونم؟!@دانش_آموزان_آلاء
-
@دانش-آموزان-آلاء
کنکوری
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ دانش آموزان کنکوری -
Miss Neysi سلام اگه می تونین از الان با ساعت مطالعه نرمال آروم شروع کنین خیلی بهتره چون ممکنه نرسین توی ۳ ماه همه مباحث پایه رو جمع کنین بخصوص اگه قبلا مطالعه نداشتین بعد برای فیلم های آموزشی هم سعی کنین بیشتر مباحثی که توش ضعف دارین رو ببینین و بیشتر وقت تون برای تست زنی مطالب باشه
-
Miss Neysi برای بحث حذف دروس عمومی در کنکور ۱۴۰۲ اون طرح هنوز تصویب نشده به هر حال اگر هم تصویب بشه شما سال بعد امتحان تشریحی دروس عمومی که دارین و برای مطالعه دروسی مثل عربی و زبان حتما نیاز داره که پیش نیاز ها از پایه خونده شده باشه مثل لغات عربی و زبان و گرامر و قواعد
-
M Abbassi سلام اخه الان نمیشه الان هم کلی عقبم میخوام خودمبرسونمامتحانات نوبت دوم خوب بدم
بعد نمیدونم چطوری برای تابستون برنامه بریزم که بهشون برسم یعنی هر دوپایه اگه عمومی هم باشه دیگه خیلی زیاد میشن -
M Abbassi میگن تصویت شده من که اخبار ندیدم ولی شنیدم تصویب کردن
-
Miss Neysi نه هنوز تصویب رسمی نشده تا زمانی که خود سازمان سنجش اعلام نکرده ذهن تون رو درگیر حواشی نکنین
-
Miss Neysi خوب پس اگه از الان نمی رسین خیلی کنکوری بخونین زمان تون در طول روز رو تقسیم کنین مطمئن باشین میرسین یه حدی هم، حتی کم تستی و کنکوری بخونین برای عمومی هم گفتم حتی اگه حذف بشن شما برای اینکه سال بعد در حد مدرسه حتی خوب زبان و عربی رو یاد بگیرین حتما باید لغات و قواعد در حد پایه بلد باشین
-
M Abbassi سعی خودم میکنم ان شاءالله نتیجه بگیریم مثلا الان من کلی از درسام عقبم میخوام بهشون برسم باید روش درست برنامه ریزی یاد بگیریم بعد بهش عمل کنم حالا مثلا من یک برنامه نوشتم برای کل درس هام ولی دیدم تو کل روز نمیتونم همشون بخونم یعنی خواستم تو دو هفته تعطیلات خودم به همه درس ها برسونم بکوب درس بخونم ولی هنوز شروع نکرم
-
M Abbassi چشم
-
Miss Neysi موفق باشین هر سوالی بود در مورد برنامه ریزی می تونین بپرسین در حد امکان کمک تون میکنم
توجه کنین که برنامه ریزی حتما باید هفتگی باشه نه روزانه -
M Abbassi خیلی ممنون همچنین
برای برنامه ریزی اگر میتونید کامل بهم توضیخ بدین چطوری برنامه ریزی کنم و اینکه چطوری جمع بندی کنم؟ -
M Abbassi شما خودتون کنکوری هستید؟ مشاوره برای کنکور پیشنهاد میکنید؟
-
این پست پاک شده!
-
Miss Neysi برنامه ریزی نباید جو گیرانه باشه یعنی اگه تا به حال مطالعه منظمی نداشتین نباید با یک ساعت مطالعه بالا شروع کنین باید به مرور افزایش بدین تا کیفیت مطالعه پایین نیاد مثلا هفته ای نیم ساعت
در برنامه ریزی تون اوایل کار باید روزی ۲ تا درس عمومی(اوایل هر کدوم ۱ ساعت بعد ۱.۵ ساعت) برای دروس اختصاصی زیست اوایل ۲ ساعت به مرور میتونه به ۲.۵ ،۳ الی ۴ ساعت برسه ریاضی و فیزیک اوایل به صورت یک روز در میون، ۱.۵ ساعت (مثلا روز های زوج ریاضی روز های فرد فیزیک)
برای شیمی اوایل ۱.۵ ساعت بعد ۲ ساعت
برای چیدن دروس عمومی بهتره ادبیات و زبان یک روز بزارین و عربی و دینی روز بعد، به همین ترتيب یک روز در میون چیده بشه
مشق شب:یه سری ریزه کاری که هر شب باید انجام بشه ۴۰ درصد عمومی ها وابسته به همین کار مستمره
لغات زبان و عربی و تست قرابت در اولویت بعدا لغت و املا ادبیات و درک مطلب عربی و زبان و.... -
Miss Neysi سلام ،یک سال و چند ماه فرصت دارید و حتما میتونید
الان در مورد روش های مطالعه برای کنکور و برنامه ریزی و تست زنی شروع کنید به مطالعه کردن تا با شیوه مناسب درس خواندن برای کنکور آشنا بشید -
M Abbassi موفق باشید ان شاءالله که اون رشته و دانشگاهی که میخواید قبول بشید
-
این پست پاک شده!