کنکوری ۱۴۰۲
-
M Abbassi چشم خیلی ممنونم همین کارمیکنم
برای کتاب تست کتاب جامع بگیرم خوبه؟چون به هر حال من امسال پایه دوازدهممیریم کتاب تست جامع برای هر درس بگیرمخوبه؟Miss Neysi برای ریاضی بله کتاب تست تون باید به صورت جامع و با رعایت اصل پیش نیاز ها باشه که بهترین منبع جامع مهر و ماه هستش
اما اگه قبلا زیاد ریاضی تست کار نکردین یا ضعف زیادی دارین کتاب جامع خیلی سبز هم خوبه البته این کتاب فصولش خیلی به صورت پیش نیاز چیده نشده اما خودتون میتونین ترتیب خوندن فصول رو عوض کنین
برای فیزیک کتاب جامع زیاد توصیه نمیشه چون از هر تیپ تست یه نمونه یا دوتا هستش و درسنامه کاملی ندارن پس خیلی بهتون کمک نمیکنه بهتره کتاب تون به صورت پایه و دوازدهم باشه مثل کتاب پایه و دوازدهم خیلی سبز یا مهر و ماه که هر کدوم دو جلد هستن جمعا میشه چهار جلد
برای شیمی و زیست چون احتیاج به یه درسنامه مفهومی و گسترده دارین باید از کتاب های تک پایه دهم یازدهم و دوازدهم استفاده کنین برای شیمی خیلی سبز یا مبتکران تک پایه ها
برای زیست تک پایه های خیلی سبز یا نسل جدید نشرالگو -
M Abbassi چشم خیلی ممنونم
Miss Neysi خواهش میکنم
-
Marzieh Abouei سلام
یه مشاوره ازت میخواستممن سال دهنم رو در حد کتاب بلدم صفر نیستم
تست های آسون با یه مرور میتونم بزنمسال یازدهم رو بهتر بلدم مخصوصا توی درس های تخصصی
در حد متوسط، تست های سخت رو زمان زیادی میبره بزنمالان تابستان چیکار کنم ؟
آزمون قلمچی ثبت نام کردم و راه ابریشم هم دارمShayan Eskandari در کنکوری ۱۴۰۲ گفته است:
Marzieh Abouei سلام
تست های آسون با یه مرور میتونم بزنمسال یازدهم رو بهتر بلدم مخصوصا توی درس های تخصصی
آزمون قلمچی ثبت نام کردم و راه ابریشم هم دارمسلام
شما هم آزمون داری و هم راه ابریشم، پس مسیر کلی تون کاملا مشخصه
فقط کافیه از همین الان با برنامه شون پیش بیاید
، مطالعه تون با تست زیاد و عمیق و با کیفیت باشه
آزمون را هم جدی بدین و جدی تحلیل کنید ، توی تحلیل آزمون تمام ایراداتتون را برطرف کنید
و تحت هیچ شرایطی ( بد دادن آزمون ها و عقب افتادن و ...)دست از تلاش برندارید -
Shayan Eskandari در کنکوری ۱۴۰۲ گفته است:
Marzieh Abouei سلام
آزمون قلمچی ثبت نام کردم و راه ابریشم هم دارمسلام
شما هم آزمون داری و هم راه ابریشم، پس مسیر کلی تون کاملا مشخصه
فقط کافیه از همین الان با برنامه شون پیش بیاید
، مطالعه تون با تست زیاد و عمیق و با کیفیت باشه
آزمون را هم جدی بدین و جدی تحلیل کنید ، توی تحلیل آزمون تمام ایراداتتون را برطرف کنید
و تحت هیچ شرایطی ( بد دادن آزمون ها و عقب افتادن و ...)دست از تلاش برندارید -
z Gheibi موافق هستید ؟
یک تایم مطالعه رو راه ابریشم بخونم
یک تایم دیگه بودجه بندی آزمونکه فرسنگ به فرسنگ و به ترتیب راه ابریشم رو جلو برم؟
Shayan Eskandari ببین نه راه ابریشمو با بودجه بندی ازمون هماهنگ کن و دروس اختصاصی دهم رو کامل تابستون ببند مث کاری ک امسال ما کردیم
-
z Gheibi موافق هستید ؟
یک تایم دیگه بودجه بندی آزمونکه فرسنگ به فرسنگ و به ترتیب راه ابریشم رو جلو برم؟
Shayan Eskandari نه این طوری خوب نیست،شما باید آزمون چیزی را بدین که خوندین
وگرنه نتیجه هاتون غیر واقعی میشه
دوتاش با هم تطبیق نداره؟!
اگر نداره مسیری را انتخاب کنید که زودتر بهم برسن و بهتر یاد بگیرید -
z Gheibi موافق هستید ؟
Shayan Eskandari ببین نه راه ابریشمو با بودجه بندی ازمون هماهنگ کن و دروس اختصاصی دهم رو کامل تابستون ببند مث کاری ک امسال ما کردیم
Marzieh Abouei چطور هماهنگ کنم
بعد انجوری تست های هر فرسنگ میپره
میشه در باره هماهنگ کردن کمک کنی؟ -
z Gheibi همین تطبیق دادن سخته
شما تجربه این کار داری راهنمایی کنی؟Shayan Eskandari عجیبه که برنامه آزمون با راه ابریشم هماهنگ نیست
خودشون توضیح ندادن چه طور ترکیب کنید؟
من برنامه هارو ندارم میخواین بفرستید ایده ای به ذهنم رسید بهتون میگم -
Shayan Eskandari عجیبه که برنامه آزمون با راه ابریشم هماهنگ نیست
Marzieh Abouei چطور هماهنگ کنم
بعد انجوری تست های هر فرسنگ میپره
میشه در باره هماهنگ کردن کمک کنی؟Shayan Eskandari با توجه به بودجه بندی های هر فرسنگ ک نگاه کنی تقریبا منطبق هست برنامه ابریشم هست نگاه کن
-
چجوری این تاپیک و سیو کنم تا بتونم بعداً مطالبش و بخونم؟
-
Shayan Eskandari با توجه به بودجه بندی های هر فرسنگ ک نگاه کنی تقریبا منطبق هست برنامه ابریشم هست نگاه کن
Marzieh Abouei میشه مثلاً برای آزمون 17تیر بگی که بقیه اش رو یاد بگیرم؟
-
Shayan Eskandari راه ابریشم که برای تابستان برنامه نداره که تداخل بخوره با آزمون
پس شما کامل طبق برنامه آزمون پیش بریداگر هم میخواین فیلم هاشو الان ببینید، هر قسمت را ببینید تو کدوم فرسنگ میشه و اون قسمت از مباحث دهم و یازدهم را بخونید
-
Miss Neysi برای ریاضی بله کتاب تست تون باید به صورت جامع و با رعایت اصل پیش نیاز ها باشه که بهترین منبع جامع مهر و ماه هستش
اما اگه قبلا زیاد ریاضی تست کار نکردین یا ضعف زیادی دارین کتاب جامع خیلی سبز هم خوبه البته این کتاب فصولش خیلی به صورت پیش نیاز چیده نشده اما خودتون میتونین ترتیب خوندن فصول رو عوض کنین
برای فیزیک کتاب جامع زیاد توصیه نمیشه چون از هر تیپ تست یه نمونه یا دوتا هستش و درسنامه کاملی ندارن پس خیلی بهتون کمک نمیکنه بهتره کتاب تون به صورت پایه و دوازدهم باشه مثل کتاب پایه و دوازدهم خیلی سبز یا مهر و ماه که هر کدوم دو جلد هستن جمعا میشه چهار جلد
برای شیمی و زیست چون احتیاج به یه درسنامه مفهومی و گسترده دارین باید از کتاب های تک پایه دهم یازدهم و دوازدهم استفاده کنین برای شیمی خیلی سبز یا مبتکران تک پایه ها
برای زیست تک پایه های خیلی سبز یا نسل جدید نشرالگوM Abbassi چشم خیلی ممنون ولی یک چیز من شیمی جامع خیلی سبز ،با زیست خیلی سبز جامع ،ریاضیات جامع خیلی سبز گرفتم چون اگر پایه جدا میگرفتم گرونتر میشد
فیزیک هممیخوام جامع بگیرم یعنی اشکال نداره؟
-
M Abbassi چشم خیلی ممنون ولی یک چیز من شیمی جامع خیلی سبز ،با زیست خیلی سبز جامع ،ریاضیات جامع خیلی سبز گرفتم چون اگر پایه جدا میگرفتم گرونتر میشد
فیزیک هممیخوام جامع بگیرم یعنی اشکال نداره؟
Miss Neysi کتاب جامع خیلی بهتر و کنکوری تره اصلا نگران نباشید