کنکوری ۱۴۰۲
-
Miss Neysi خب ببین فیلما رایگانش ی نمه قدیمین.. ینی اکثرا برا 97 ب بعدن.. ن اینکه خییلی افتضاح عوض شده باشه کتاباهااا.. ولی مثلا زیست در حد چن تا جمله عوض شده و تو خودت باید عوضش کنی.. در کل توصیه نمیکنم فقط ب دوره های رایگانش تکیه کنی.. اگ میخوای با رایگان پیش بری سعی کن اول از درسنامه هات بخونی بعد اگ مباحثیو ضعف داشتی اینو ببینی.. چون دیگ سال کنکورته دیگ پایه نیستی بگم کلا از اون ببین...
اگ برات مقدور هس راه ابریشمو بگیر خیلیا تعریف میکنن
Michael Vey اره درست من حتی کتاب کمک اموزشی همهنوز نگرفتم
-
Michael Vey اوه مثل اینکه 100عه ن 10... حتی منم نمت بیام *خندهه
Michael Vey اره خیلیه
-
Michael Vey اوه مثل اینکه 100عه ن 10... حتی منم نمت بیام *خندهه
این پست پاک شده! -
Michael Vey اره درست من حتی کتاب کمک اموزشی همهنوز نگرفتم
Miss Neysi اووو.. خب من از اونجایی ک همیشه خدا خیلی سبز داشتم همینو فق میتونم بهت معرفی کنم *خنده
ولی خب قصدم اینه کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم حتما -
Miss Neysi اووو.. خب من از اونجایی ک همیشه خدا خیلی سبز داشتم همینو فق میتونم بهت معرفی کنم *خنده
ولی خب قصدم اینه کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم حتماMichael Vey پس تو خوبه تو پیشرفت داشتی
-
Michael Vey اره خیلیه
Miss Neysi راستش من 7 تا نیاز دارم تا ب 100 برسم.. بنظرت 100 تایی بشم میتونم بیام پیویت؟
-
ولی خب قصدم اینه کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم حتماMichael Vey اره اگه میتونی حتما بگیر وقت هم داری میتونی بخونی
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Miss Neysi راستش من 7 تا نیاز دارم تا ب 100 برسم.. بنظرت 100 تایی بشم میتونم بیام پیویت؟
Michael Vey نمیدونم شاید بشه
-
Michael Vey اره اگه میتونی حتما بگیر وقت هم داری میتونی بخونی
Miss Neysi اوه راستی توهم بگیر چند کنکورو.. کلا کنکورای سالای قبلو داره و سوالایی ک تغییر کرده رو هم ویرایش کرده.. میتونیم چن ماه اخر مث جلسه کنکور از خودمون امتحان بگیریم چون خییلی شبیه دفترچه کنکورع همه چیش و پاسخنامه تشریحی خوبیم داره میگن
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Michael Vey اعتبار از همون که نشانک ها که بهممیدیم؟
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Miss Neysi ن.. زیر پیامامونو نگا.. دو تا فلش ب سمت بالا و پایین داره.. باید فلش سمت بالارو بزنی یبار تا اعتبار بدی.. الان من مثلا ب همین پیامت اعتبار میدم و عددش میشه 1
-
Miss Neysi اوه راستی توهم بگیر چند کنکورو.. کلا کنکورای سالای قبلو داره و سوالایی ک تغییر کرده رو هم ویرایش کرده.. میتونیم چن ماه اخر مث جلسه کنکور از خودمون امتحان بگیریم چون خییلی شبیه دفترچه کنکورع همه چیش و پاسخنامه تشریحی خوبیم داره میگن
Michael Vey چیا؟
-
این پست پاک شده! -
Miss Neysi ن.. زیر پیامامونو نگا.. دو تا فلش ب سمت بالا و پایین داره.. باید فلش سمت بالارو بزنی یبار تا اعتبار بدی.. الان من مثلا ب همین پیامت اعتبار میدم و عددش میشه 1
Michael Vey اهاا باشه ممنون الان منم اینکارو میکنم
-
Michael Vey چیا؟
Miss Neysi کتاب چند کنکور خیلی سبز
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده!