کنکوری ۱۴۰۲
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey بیا باهم جشن بگیریم تنها نیستیم
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey سلام منم هنوز هیچ کاری نکردم اره واقعا هی نظر عوض میکنند حالا معلون نیست تا سال دیگه چی میشه ولی فعلا که حذفشوت کردن
-
Miss Neysi همیشه فک میکردم تنها کسیم ک کلاس انلاین انق بهم ضربه زده و هیچکاری برا کنکور نکردم.. :> مرسی ک تنهام نزاشتی:***>
-
Miss Neysi هعی منم مثل توعم.. تو کلاسمون تنها کسیم ک هیچ کلاسی نرفتم و کم کاری کردم.. ولی میخوام برا تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه چیو از اون بخونم کامل و تست بزنم و ازمونم برم گزینه دو... و واقا موندم با این روش میتونم زیر هزار بیارم تا یکی از اون دانشگاهایی که دوس دارم قبول شم...؟ (دانشگاه شیراز یا تبریز یا اصفهان)
و الانم با این وضع عمومیا... واقا نمد چی بگم.. اولا عمومیا نقطه قوتمه و واقا خیلی برا کنکور روش حساب باز کرده بودم.. ک اینم شد نتیجش ک حتی معلوم نیس حذفه یا ن.. خو لعنتیا زودتر ی چی بگین تا ما ببینیم راه ابریشم عمومیو بخریم یا ن! -
z Gheibi سلام میتونید بهم کمک کنید ؟
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi سلام ببخشید من به مشاورتون نیاز دارم چرا نمیشه تو خاص بهتون پیام بدم؟
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to M Abbassi on ۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط M Abbassi انجام شدهاین پست پاک شده!
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط M Abbassi انجام شده
Miss Neysi ببیند قبلا هم گفتم شاید اوایل براتون سخت باشه اما سعی کنین همیشه اول خودتون مطالعه کنین و تمام تلاشتون رو بکنین...فیلم های آموزشی خوبه اما به اندازه گاهی وقتا انقدر دانش آموز درگیر فیلم ها میشه که اصلا نمیرسه تست بزنه و کلا عقب میفته من خودم سال یازدهم همین اشتباه رو کردم
شما وقتی یه چیزی رو خودتون یادبگیرن هیچ وقت فراموش نمیکنین...بعد روش خوندن درسا هم تو کانال سیب ترش کامل و خیلی دقیق توضیح داده شده اگه همون جوری کامل و دقیق عمل کنین مطمئنا کم تر به فیلم آموزشی احتیاج پیدا میکنید
ببیند فیلم های آموزشی خصوصا مال همین سایت آلا خیلی میتونه بهتون کمک کنه اما به اندازه -
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi ممنون
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۱ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi خوب واقعا بنظرتون شیمی یا فارسی فیزیک آموزش نمیخوان یا زبان
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۱ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Neysi عید شما هم مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشین و موفق باشین
-
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۱ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Neysi سلام بله اگه ضعف داشتین اوایل کار می تونین استفاده کنین ترجیحا از دو درس بیشتر نشه چون من خودم یه زمانی خیلی فیلم آموزشی می دیدم و واقعا زمان رو از دست دادم
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi خیلی ممنونم
-
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi بعضی درس ها مثل زیست ریاضی باید حتما اول فیلماشون ببینم چون زیست نکته زیاد داره ریاضی هم یاد میگیرم چطوری حل میکنند
خیلی ممنونم به خاطر کمکتون -
z Gheibi سلام عیدتون مبارک
چشم پس همراه با آموزش دیدن تست هم کار میکنم خیلی ممنون -
Miss Neysi دانش آموزان آلاءreplied to M Abbassi on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Abbassi سلام عیدتون مبارک
چشم خیلی ممنون -
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Neysi خیلی ممنون از لطف تون
امیدوارم شما هم موفق باشین -
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Neysi اگه مطالعه منظم نداشتین از کم ترین ساعت مطالعه ای که داشتین شروع کنین و کم کم افزایش بدین مثلا اگه تا حالا از ۵ ساعت در روز بیشتر درس نخوندین نباید با ۹ ساعت شروع کنین با همون ۵ ساعت شروع کنین آروم آروم افزایش بدین
در مورد مطالعه در هر بازه زمانی که بهتون گفتم، برای هر درس (مثلا زیست ۲ ساعت) منظورم همراه با تست بود شاید اوایل براتون سخت باشه و نرسین خیلی تست بزنین اما کم کم تعداد تست تون افزایش پیدا میکنه
توجه کنین که بیشتر مطالعه شما مخصوصا در دروس تخصصی بر پایه تست محور و کم تر باید روی خوندن وقت بزارین اما برای دروس عمومی بیشتر زمان صرف خوندن میشه
مثلا در درس دینی از ۹۰ دقیقه حدودا ۶۰ دقیقه برای مطالعه و باقی صرف تست زنی اما در درس ریاضی یا فیزیک که حجم زیادی از یادگیری شما همراه با تسته باید بیشتر زمان صرف تست زنی بشه مثلا از ۹۰ دقیقه ۴۵ دقیقه درسنامه و باقی زمان تست
البته اینا رو مثال زدم با توجه به سرعت شما ممکنه تغییر کنه
در مورد فیلم های آموزشی هم سعی کنین اول خودتون بخونین و تست بزنین اگه متوجه نشدین و ضعف داشتین فیلم ببینید -
M Abbassi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Miss Neysi on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Miss Neysi همه همین طور هستن ، اگه نبودن که کلاس های کنکور و فیلم کسی نمیدید
همزمان با آموزش تست را هم پیش میبرند