قرابت دو
-

جواب کدومه بنظرتون؟؟؟
لطفا همه ابیات رو معنی کنید...
تجربیا -

جواب کدومه بنظرتون؟؟؟
تجربیاMahan Xodayi 2
گزینهٔ سوم میشه؟ -

جواب کدومه بنظرتون؟؟؟
تجربیاMahan Xodayi 2 از سالوس و زرق و قلب شناسی فک کنم بشه فهمید همش راجب دوروییه
@danial-hosseiny
درسته؟ -
Mahan Xodayi 2 از سالوس و زرق و قلب شناسی فک کنم بشه فهمید همش راجب دوروییه
@danial-hosseiny
درسته؟Sara_R
واللا آخه گزینهٔ سوم هم دورویی رو داره توی دل خودش.
جواب یا دوئه یا سه...
حالا بیشتر بحث اینه که چرا...
هست تا جوابو بگه بعد به نتیجه برسیم... -
Sara_R
واللا آخه گزینهٔ سوم هم دورویی رو داره توی دل خودش.
جواب یا دوئه یا سه...
حالا بیشتر بحث اینه که چرا...
هست تا جوابو بگه بعد به نتیجه برسیم...@danial-hosseiny گزینه ۳ میشه
قبلن این تست و زدم😁 -

جواب کدومه بنظرتون؟؟؟
تجربیاالبت اگه اشتباه نکنم😂😶
-
Mahan Xodayi 2
گزینهٔ سوم میشه؟@danial-hosseiny بله تحلیل نمینمایید؟؟
-
@danial-hosseiny بله تحلیل نمینمایید؟؟
Mahan Xodayi 2
بیت اول میگه
دلم از دورویی و طبل زیر گلیم (بازم دورویی) گرفت. بهتره که برم به سمت میخانه.
بیت دوم میگه
بهم گفتش که حافظ برو خرقه رو بسوزون. چقدرم خوش گفت. خدایا این قلبشناسی رو از کجا یاد گرفته بود؟ (یعنی طرف فهمیده توی دلم چخبره)
بیت سوم میگه
صوفی صومعهٔ عالم بالام ولی خلوتگاهم الآن دشت مغانه.
بیت چهارم میگه
صوفی بیا از دورویی دست برداریم. و این نقش قشنگی که ساختیم رو روش خط بطلان بزنیم و باطلش کنیم.
بیتای دیگه به اتمام دورویی اشاره دارن ولی بیت سا اصن کاری با دورویی نداره. -
Mahan Xodayi 2
بیت اول میگه
بیت دوم میگه
بهم گفتش که حافظ برو خرقه رو بسوزون. چقدرم خوش گفت. خدایا این قلبشناسی رو از کجا یاد گرفته بود؟ (یعنی طرف فهمیده توی دلم چخبره)
بیت سوم میگه
بیت چهارم میگه
صوفی بیا از دورویی دست برداریم. و این نقش قشنگی که ساختیم رو روش خط بطلان بزنیم و باطلش کنیم.
بیتای دیگه به اتمام دورویی اشاره دارن ولی بیت سا اصن کاری با دورویی نداره.@danial-hosseiny
خب معنی اینا بود ولی مفهوم چی؟؟بیت یک رو گرفتم
بیت دوم اون قسمت خرقه بسوزانیم کنایه از چیه؟؟؟فک کنم از ابن تیکه دورویی رو برداشت میکنن -
Mahan Xodayi 2
بیت اول میگه
بیت دوم میگه
بیت سوم میگه
بیت چهارم میگه
بیتای دیگه به اتمام دورویی اشاره دارن ولی بیت سا اصن کاری با دورویی نداره.@danial-hosseiny بیت سه چی میگه؟؟خب یعنی چی خلوتگاهم دشت مغانه؟؟؟
-
@danial-hosseiny
بیت دوم اون قسمت خرقه بسوزانیم کنایه از چیه؟؟؟فک کنم از ابن تیکه دورویی رو برداشت میکننMahan Xodayi 2
خیر. از همهشه.
میگه بهم گفت خرقه رو بسوزون چون از دلم آگاه بود.
یعنی پوششی ساخته بودم ولی اون اصل رو میدید. -
@danial-hosseiny بیت سه چی میگه؟؟خب یعنی چی خلوتگاهم دشت مغانه؟؟؟
Mahan Xodayi 2
میگه به دشت میرم و راز و نیاز میکنم. حالا میتونه منظورشم این باشه که من از کجا به کجا اومدم...
از عرش به فرش. -
Mahan Xodayi 2
خیر. از همهشه.
میگه بهم گفت خرقه رو بسوزون چون از دلم آگاه بود.
یعنی پوششی ساخته بودم ولی اون اصل رو میدید.@danial-hosseiny اهان پوشش و اینا الان فهمیدم
-
Mahan Xodayi 2
میگه به دشت میرم و راز و نیاز میکنم. حالا میتونه منظورشم این باشه که من از کجا به کجا اومدم...
از عرش به فرش.@danial-hosseiny چه زشت:(
-
@danial-hosseiny چه زشت:(
Mahan Xodayi 2
چی زشته...؟ -
Mahan Xodayi 2
از عرش به فرش.@danial-hosseiny جدا ممنونم به حجم تایپ هاتون نگا کردم اصن شرمنده شدم🖤🌹
-
@danial-hosseiny جدا ممنونم به حجم تایپ هاتون نگا کردم اصن شرمنده شدم🖤🌹
Mahan Xodayi 2
خواهش میکنم♥
این چه حرفیه... -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2
چی زشته...؟@danial-hosseiny شعر رو میگم😂😂زشت بود
-
@danial-hosseiny
بیت دوم اون قسمت خرقه بسوزانیم کنایه از چیه؟؟؟فک کنم از ابن تیکه دورویی رو برداشت میکننMahan Xodayi 2 در قرابت دو گفته است:
@danial-hosseiny
بیت دوم اون قسمت خرقه بسوزانیم کنایه از چیه؟؟؟فک کنم از ابن تیکه دورویی رو برداشت میکننخرقه لباسی بوده که صوفیان می پوشیدند. خَرَقَ یعنی پاره کردن. «خرقه» لباسی بوده که تیکه های پاره و جدای رو به هم می دوختند و اینجوری اسم گرفته.
«خرقه سوزی» رسمی بوده که سالکان و صوفی هوایی که به درجات بالاتری از معرف می رسیدند انجام می دادند. نشان از این بوده که ما دیگه به این لباس روحانی برای کمک کردن بهمون نیاز نداریم. نماد از این بوده که ما به مرحلهای بالاتر رسیدیم و با سوزندنش تاکید می کردند که دیگه نمی خوایم به مرحله عقبتر برگردیم.
حافظ که کل دیوانش با صوفی سر درگیری داره. «خرقه» رو تو شعراش نماد دورویی و دینداری ظاهری به می دونه. تو شعراش اینطور به کار می بره.
اینجا هم همونطور که دانیال گفت، خرقه رو به نماد ظاهر و دورویی به کار برده. و با گفتن اینکه خرقه آن را بسوزان منظورش این بوده که دست از دورویی بردار.
ولی اصل رسم «خرقه سوزی» رو هم به یاد میاره. که بالا گفتم. -
Mahan Xodayi 2 در قرابت دو گفته است:
@danial-hosseiny
بیت دوم اون قسمت خرقه بسوزانیم کنایه از چیه؟؟؟فک کنم از ابن تیکه دورویی رو برداشت میکننخرقه لباسی بوده که صوفیان می پوشیدند. خَرَقَ یعنی پاره کردن. «خرقه» لباسی بوده که تیکه های پاره و جدای رو به هم می دوختند و اینجوری اسم گرفته.
«خرقه سوزی» رسمی بوده که سالکان و صوفی هوایی که به درجات بالاتری از معرف می رسیدند انجام می دادند. نشان از این بوده که ما دیگه به این لباس روحانی برای کمک کردن بهمون نیاز نداریم. نماد از این بوده که ما به مرحلهای بالاتر رسیدیم و با سوزندنش تاکید می کردند که دیگه نمی خوایم به مرحله عقبتر برگردیم.
حافظ که کل دیوانش با صوفی سر درگیری داره. «خرقه» رو تو شعراش نماد دورویی و دینداری ظاهری به می دونه. تو شعراش اینطور به کار می بره.
اینجا هم همونطور که دانیال گفت، خرقه رو به نماد ظاهر و دورویی به کار برده. و با گفتن اینکه خرقه آن را بسوزان منظورش این بوده که دست از دورویی بردار.
ولی اصل رسم «خرقه سوزی» رو هم به یاد میاره. که بالا گفتم.@Amin-Forouzan 👌تشکر
-
S S.daniyal hosseiny این تاپیک را در ارجاع داد
-
M Mr Unknown XD این تاپیک را در ارجاع داد