جمعبندی پایه
-
سلام.ظهر بخیر.شما تصمیم دارید تا چندم واسه پایه تایم بزارید؟و استانداردش تا چندم هست حدودا?
و اینکه آزمون های قلمچی رو میخواین چیکار کنید(آزمون7فروردین و 19 فروردین)
و کنکوری های سال قبلم اگه کسی هست ممنون میشم بگه واسه جمعبندی پایه تا کی تایم گذاشت و کلا واسش چیکار کرد
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
@Infinitie-A -
سلام.ظهر بخیر.شما تصمیم دارید تا چندم واسه پایه تایم بزارید؟و استانداردش تا چندم هست حدودا?
و کنکوری های سال قبلم اگه کسی هست ممنون میشم بگه واسه جمعبندی پایه تا کی تایم گذاشت و کلا واسش چیکار کرد
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
@Infinitie-A -
@Mr-Fantastic سلام
من کلا پایبند بودجه بندی بودم
پیشنهاد می کنم آزمون ها را جدی تر بگیرید و سه روز یکبار هارو از بعد عید قوی شروع کنید ، تو هر آزمون مدیریت زمان و استرس و انرژی را تمرین کنیدz Gheibi در جمعبندی پایه گفته است:
@Mr-Fantastic سلام
پیشنهاد می کنم آزمون ها را جدی تر بگیرید و سه روز یکبار هارو از بعد عید قوی شروع کنید ، تو هر آزمون مدیریت زمان و استرس و انرژی را تمرین کنیداخه نمیشه که تو یه هفته مونده پایه رو جمع کرد
من یه مشکل واسم پیش اومد این هفته رو خیلی کم خوندم -
z Gheibi در جمعبندی پایه گفته است:
@Mr-Fantastic سلام
پیشنهاد می کنم آزمون ها را جدی تر بگیرید و سه روز یکبار هارو از بعد عید قوی شروع کنید ، تو هر آزمون مدیریت زمان و استرس و انرژی را تمرین کنیداخه نمیشه که تو یه هفته مونده پایه رو جمع کرد
من یه مشکل واسم پیش اومد این هفته رو خیلی کم خوندم -
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
@Infinitie-A -
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
@Infinitie-A@Mr-Fantastic والا نظری ندارم، خودم توی گل گیر کردم
-
@Infinitie-A
@kosar-mottaghi
z Gheibi
مچکر -
@Infinitie-A
@kosar-mottaghi
z Gheibi
مچکر