قرابت
-
@danial-hosseiny الان این مرغ باغ...ادامه همین شعرس!؟؟؟؟
خب در زمان حل تست ما ادامه شعر رو نداریم که رجوع کنیم خود شعرم داره میگه صدام از بالاتر از اسمان میاد ولی درمورد جایگاهش که کجایت حرفی زده!؟Mahan Xodayi 2
خیر. اون مرغ باغ شعری از مولاناس. برات مثال زدم که ببینی فرقی باهم ندارن.
مرغ باغ ملکوتم نیام از عالم خاک
دو سه روزی قفسی ساختهام از بدنممن آن مرغم که هر شام و سحرگاه
ز بام عرش میآید صفیرمو اینکه شما بالای آسمان رو کجا درنظر میگیری؟ توی ابیات و اشعار منظور از بالای آسمان کجاس؟ مثلا صداش داره از مریخ میاد؟ یا از بهشت...؟
-
Mahan Xodayi 2
خیر. اون مرغ باغ شعری از مولاناس. برات مثال زدم که ببینی فرقی باهم ندارن.
مرغ باغ ملکوتم نیام از عالم خاک
دو سه روزی قفسی ساختهام از بدنممن آن مرغم که هر شام و سحرگاه
ز بام عرش میآید صفیرمو اینکه شما بالای آسمان رو کجا درنظر میگیری؟ توی ابیات و اشعار منظور از بالای آسمان کجاس؟ مثلا صداش داره از مریخ میاد؟ یا از بهشت...؟
@danial-hosseiny طبق گفته خودتون که منم قبولش دارم صداش از بالای اسمان میاد که نه مریخ نیست:/ولی بحث اینه معلوم از کدوم قسمت شعر متوجه شدیم که میگه جایگاهش بهشت بچده و هست!!اگه جایگاهش بهشته و همون جا هست چرا داره صداش میاد پس:/// من میگم مفهوم شعر فقط حزن و اندوهه ولی از چی غمگین الله علم...
-
@danial-hosseiny طبق گفته خودتون که منم قبولش دارم صداش از بالای اسمان میاد که نه مریخ نیست:/ولی بحث اینه معلوم از کدوم قسمت شعر متوجه شدیم که میگه جایگاهش بهشت بچده و هست!!اگه جایگاهش بهشته و همون جا هست چرا داره صداش میاد پس:/// من میگم مفهوم شعر فقط حزن و اندوهه ولی از چی غمگین الله علم...
Mahan Xodayi 2
من باز توضیح میدم... تو باز بحث رو میپیچونی و دوباره همون رو باید توضیح بدم...
من آن مرغم که هر شام و سحرگاه
ز بام عرش میآید صفیرم
میگه
من اون پرندهای هستم که هر شب و موقع سحر، از بالای آسمان صدام به زمین میرسه.
عرش به معنیِ آسمانه. آسمان بام نداره. صدای شاعر از بام و بالای آسمان میاد. بالای آسمان یعنی بهشت. اینکه شاعر پرندهایه که هر شب و سحر صداش از بهشت شنیده میشه، این معنی رو تداعی میکنه که اشعر متعلق به عالم والا و بهشته. شاعر معتقده که جاش توی بام عرشه. نه اینجا. بیشتر از اینم نمیدونم چطور و چجوری باید توضیح بدم.
معنی حزن و اندوه رو هم به هیییچ وجه نمیرسونه. -
Mahan Xodayi 2
من باز توضیح میدم... تو باز بحث رو میپیچونی و دوباره همون رو باید توضیح بدم...
من آن مرغم که هر شام و سحرگاه
ز بام عرش میآید صفیرم
میگه
من اون پرندهای هستم که هر شب و موقع سحر، از بالای آسمان صدام به زمین میرسه.
عرش به معنیِ آسمانه. آسمان بام نداره. صدای شاعر از بام و بالای آسمان میاد. بالای آسمان یعنی بهشت. اینکه شاعر پرندهایه که هر شب و سحر صداش از بهشت شنیده میشه، این معنی رو تداعی میکنه که اشعر متعلق به عالم والا و بهشته. شاعر معتقده که جاش توی بام عرشه. نه اینجا. بیشتر از اینم نمیدونم چطور و چجوری باید توضیح بدم.
معنی حزن و اندوه رو هم به هیییچ وجه نمیرسونه.@danial-hosseiny ممنونم:)اعصابتو قشنگ خورد کردم:/
غقط ی سوال دیگه خوب صداش از بهشت میاد تو بهشته دیگه سرجاشه چرا گریه میکنه:////// -
@danial-hosseiny ممنونم:)اعصابتو قشنگ خورد کردم:/
غقط ی سوال دیگه خوب صداش از بهشت میاد تو بهشته دیگه سرجاشه چرا گریه میکنه://////Mahan Xodayi 2
«گریه» رو از کجای بیت دریافت میکنی؟ -
Mahan Xodayi 2
«گریه» رو از کجای بیت دریافت میکنی؟@danial-hosseiny میاد صفیرش...همون اه و نالش نیس مگه؟؟
-
@danial-hosseiny میاد صفیرش...همون اه و نالش نیس مگه؟؟
Mahan Xodayi 2
خیر. صفیر یعنی صدا و آواز. -
Mahan Xodayi 2
خیر. صفیر یعنی صدا و آواز.@danial-hosseiny من یبار دیگه میگم اگه ده باز تو دیوار بود بیخیال میشیم تمرکزمو بهم ریخته هیچ دایره لغاتمم دلت کرده این سوال
ببینید شاعر میگه صدای من از بهشت هر روز داره میاد خوب؟؟؟؟ این الان راجب جایگاهش حرفی نزده جایگاه من بهشت هست یا نه فقط میگه همش داره صدام از بهشت میاد -
@danial-hosseiny من یبار دیگه میگم اگه ده باز تو دیوار بود بیخیال میشیم تمرکزمو بهم ریخته هیچ دایره لغاتمم دلت کرده این سوال
ببینید شاعر میگه صدای من از بهشت هر روز داره میاد خوب؟؟؟؟ این الان راجب جایگاهش حرفی نزده جایگاه من بهشت هست یا نه فقط میگه همش داره صدام از بهشت میادMahan Xodayi 2
همین که صدای اون پرنده از بهشت شنیده میشه، یعنی جایگاهش اونجاس.
دنبال چیز خیلی عجیب غریبی نمیخواد بگردی... -
Mahan Xodayi 2
همین که صدای اون پرنده از بهشت شنیده میشه، یعنی جایگاهش اونجاس.
دنبال چیز خیلی عجیب غریبی نمیخواد بگردی...@danial-hosseiny اهان ممنونم.....🖤🌹
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny اهان ممنونم.....🖤🌹
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم♥