تتای فیزیک فصل سه و چهار دوازدهم
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام نه چوه پارسال فیزیک حذفیات داشته مخصوصا اگر رشتتون ریاضی هست ریسک نکنید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فصل نوسان
اگر مشتق رو بلد باشین
یک بار همه فرمول هاشو از صفر تا صد برای خودتون با مشتق اثبات کنید درس ساده ای هست موح هم با خوندن کتاب درس تکمیل میشه درس آخر هم اگر کتابو با ارامش بخونین سریع نه با ارانش بخونینش خیلی قابل فهم نوشته منم همین مشکل شمارو داشتم الان تقریباً اوکی هست -
سلام نه چوه پارسال فیزیک حذفیات داشته مخصوصا اگر رشتتون ریاضی هست ریسک نکنید
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMr Unknown XD
نه تجربی
ممنون -
فصل نوسان
اگر مشتق رو بلد باشین
یک بار همه فرمول هاشو از صفر تا صد برای خودتون با مشتق اثبات کنید درس ساده ای هست موح هم با خوندن کتاب درس تکمیل میشه درس آخر هم اگر کتابو با ارامش بخونین سریع نه با ارانش بخونینش خیلی قابل فهم نوشته منم همین مشکل شمارو داشتم الان تقریباً اوکی هستنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMr Unknown XD
مشتقو تقریبا مسلطم اما حتی یه تست فصل سه رو هم نمیتونم حل کنم... -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۱، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین اگر بخوای تستارو تیپ بندی کنی و حفظ کنی فرداش فراموش میکنی
ببین پایه ترین فرمول چیه؟؟
x=ACos(Wt)
خب از ابن مشتق بگیر میشه سرعت
قشنگ بررسی کن کجاها مثبت هست کجاها منفی
باز ازش مستق بگیر میشه شتاب ( دلیل اینکه چرا شتاب به سمت مرکز هست هم میفهمی وقتی این کارو بکنی یک علامت - میبینی که نشون میده چخبره
خب این کارارو کردی
حالا معاذله مثلثاتی بلدی
بشین یک دور اون روابط به ازای پی چهارم و پی سوم و این چیزا رو اثبات کن انجام بده حتی فرمول انرژی نوسان گر رو هم میتونی اثبات کنی باهاشون درسو یک دور کاملآ اثباتی بفهم بعد داخل زدن تست ها اگر اگر فرض کنیم زمان اهمیت نداشته باشه این موقع سواد تست زدن رو داری یعنی هر تستی بدن حتی سخت های ای کیو رو برو ببین میشه خل کرد اما با زمان طولانی واسه زمانش هم سعی کن راهکار هارو خودا واسه خودت بسازی همین فرمولایی که بعضی دبیرا میان الکی میگن و میسازن رو خودت اثباتشون کن هیچ کدومش چیز خاصی نداره تستی مشکل خوردی بذار هر کس بتونه کمک میکنه ، فردا یک یادآوری بکن برم انباری یک خلاصه دارم فرمولا داخلش اثبات کردم بفرستمشون فقط یک خورده بد خطهدیگه هر کی خوند معذرت
-
x=ACos(Wt)
باز ازش مستق بگیر میشه شتاب ( دلیل اینکه چرا شتاب به سمت مرکز هست هم میفهمی وقتی این کارو بکنی یک علامت - میبینی که نشون میده چخبره
خب این کارارو کردی
حالا معاذله مثلثاتی بلدی
بشین یک دور اون روابط به ازای پی چهارم و پی سوم و این چیزا رو اثبات کن انجام بده حتی فرمول انرژی نوسان گر رو هم میتونی اثبات کنی باهاشون درسو یک دور کاملآ اثباتی بفهم بعد داخل زدن تست ها اگر اگر فرض کنیم زمان اهمیت نداشته باشه این موقع سواد تست زدن رو داری یعنی هر تستی بدن حتی سخت های ای کیو رو برو ببین میشه خل کرد اما با زمان طولانی واسه زمانش هم سعی کن راهکار هارو خودا واسه خودت بسازی همین فرمولایی که بعضی دبیرا میان الکی میگن و میسازن رو خودت اثباتشون کن هیچ کدومش چیز خاصی نداره تستی مشکل خوردی بذار هر کس بتونه کمک میکنه ، فردا یک یادآوری بکن برم انباری یک خلاصه دارم فرمولا داخلش اثبات کردم بفرستمشون فقط یک خورده بد خطهدیگه هر کی خوند معذرت
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMr Unknown XD
باشه ممنون -
x=ACos(Wt)
خب این کارارو کردی
حالا معاذله مثلثاتی بلدی
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMr Unknown XD
بعد به نظرتون به جاش اول فصل یک و دو دوازدهم رو بخونم و وایستم دو فصل آخر رو بذارن (چون گفتن احتمالا تا آخر اردیبهشت ضبطش تموم میشه) خوبه؟ یا خیلی دیر میشه ؟ البته فصل چهارشو فکر کنم بتونم خودم بخونم بیشتر فصل سه رو میگم
چون میخواستم یک و دو ۱۲ رو حذف کنم فقط سه و چهارشو بخونم. -
Mr Unknown XD
بعد به نظرتون به جاش اول فصل یک و دو دوازدهم رو بخونم و وایستم دو فصل آخر رو بذارن (چون گفتن احتمالا تا آخر اردیبهشت ضبطش تموم میشه) خوبه؟ یا خیلی دیر میشه ؟ البته فصل چهارشو فکر کنم بتونم خودم بخونم بیشتر فصل سه رو میگم
چون میخواستم یک و دو ۱۲ رو حذف کنم فقط سه و چهارشو بخونم.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@مریم-گنج-بخش در تتای فیزیک فصل سه و چهار دوازدهم گفته است:
Mr Unknown XD
چون میخواستم یک و دو ۱۲ رو حذف کنم فقط سه و چهارشو بخونم.
من که مشاور نیستم که نظر خوبی بدم دانش آموزم،، ولی فصل اول و دوم به نظر من راحت تر از نوسان هست مخصوصا دینامیک برای بچع ها ساده تره چون محاسباتش سنگین نیست فقط اولای فصلش یک کم بد قلقه بعدش خیلی روونه حرکت شناسی هم اگر محاسباتت خوب باشه ساده هست فقط گاهی اوقات ادبیات سوال رو بد میکنن ولی به نظر من هیچی رو حذف نکن همشو میشه خوند البته اگر دهم و یازدهم بلدی من الان دینی رو امروز شروع کردمتا امروز داخل آزمون ها صفر میزدم ولی اصلا حس عقب بودن نمیکنم فیزیک هم حجم بیشتری نداره
تو بعد از اینکه یاد گرفتی هر روز ۳۰ تا ۴۰ تا بزنی به همشون میرسی -
@مریم-گنج-بخش در تتای فیزیک فصل سه و چهار دوازدهم گفته است:
Mr Unknown XD
چون میخواستم یک و دو ۱۲ رو حذف کنم فقط سه و چهارشو بخونم.
من که مشاور نیستم که نظر خوبی بدم دانش آموزم،، ولی فصل اول و دوم به نظر من راحت تر از نوسان هست مخصوصا دینامیک برای بچع ها ساده تره چون محاسباتش سنگین نیست فقط اولای فصلش یک کم بد قلقه بعدش خیلی روونه حرکت شناسی هم اگر محاسباتت خوب باشه ساده هست فقط گاهی اوقات ادبیات سوال رو بد میکنن ولی به نظر من هیچی رو حذف نکن همشو میشه خوند البته اگر دهم و یازدهم بلدی من الان دینی رو امروز شروع کردمتا امروز داخل آزمون ها صفر میزدم ولی اصلا حس عقب بودن نمیکنم فیزیک هم حجم بیشتری نداره
تو بعد از اینکه یاد گرفتی هر روز ۳۰ تا ۴۰ تا بزنی به همشون میرسینوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMr Unknown XD
چشم ممنون