دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
نوکلئوتید
-
Disgustion 1 در نوکلئوتید گفته است:
sarvin Piri ممنون از نظر مفید و کاربردیتون .
با اینکه شما همیار هستین ولی ممکنه بعضی دوستان الان بیان و به شما هم بی احترامی کنن ؛
چون دنبال به نتیجه رسوندن بحث نیستن و فقط میخوان نظر خودشونو بگن .
ممنون .سلام .خواهش میکنم .مهم نیست برام که کی قراره چی بگه .علم رو که نمیشه هر طور دلمون بخواد بازگو کنیم تا بقیه خوششون بیاد .
-
sarvin Piri
سلام بزرگوار
از اون جایی که من در منابع معتبر علمی همچین چیزی ندیدم تا الان، سندی هم دارین برا این موضوع؟ چون تو کتاب درسی ک نیس حداقل -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
علیرضا تمدنی دوستانه عذر خواهی میکنم .
کوتاه اومدم ؛ شما هم کوتاه بیاین . -
این پست پاک شده!
-
بچهه هاا
مثل اینکه شما دو تا توی پیاما پایینتر گفتین این اخرین پیاممون تو این تاپیکه همانا به یاد اورید|=
بعد دوباره الان ...
یادمه یه بار این سوال سر کلاس استاد عظیمی پرسیده شد
گفت توی کتابی چیزی در موردش ذکر نشده زیاد گیر ندین
ولی اولین نوکلتید رو سه فسفاته در نظر بگیرید تازه از واژه تلخ هم استفاده کرد(نمیدونم با این تیکه کلامشون اشنا هستین یا ن)
دیشب دیدم به تفاهم رسیدین این جمله رو نگفتم
ولی الان که دیدم باز حرفاتون فرق داره گفتم نظر یه معلم زیست رو هم بدونین دیگه هر جور دوس داشتین در نظر بگیرین
قصدم دخالت نبودا امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم ولی حیف نیست سر همچین موضوعی اعصابتون بهم بریزین روی همدیگر ببوسین تمومش کنید
علیرضا تمدنی Disgustion 1 -
@asma-ht از نظرتون ممنونم .
اگه بجای مقاومت حرفی که با دلیله رو بپذیریم خیلی قشنگ تره .
اگه منظورتون دکتر حنیف عظیمیه که ایشونو تقریبا اکثر کنکوریا میشناسن .
و اما این دوست عزیزمون که من چندین بار ازش عذر خواهی کردم و واسه مطالبی هم که گفتم دلیل آوردم، به هر صورتی که بود فکر میکردن من مغرورم و فلان : /
ولی در کل دوست ندارم ازم دلخور باشن چون واسه هر دوتامون بهتره و مجدد ازش عذر خواهی میکنم .
از نظرتون هم ممنونم . -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
دوستان دوباره ممنون بابت مشارکت تون
من خودم به نتیجه ی قانع کننده ای نرسیدم.
اگه در آینده چیزی پیدا کردید در این مورد ، لطفاً تاپیک بزنید ما هم یاد بگیریم.الان این تاپیک رو حذف میکنم
-
-
سلام بچه ها
وقتی دوستتون یه سوالی میپرسه ممکنه اون سوال و مبحث خیلی بحث برانگیز باشه و نظرات ضد و نقیضی داده بشه اما این عدم تفاهم در جواب، دلیل منطقی برای توهین کردن و بی احترامی به همدیگه نیست..
رفرنس های معتبر علمی رو سرچ کنید، از اساتید و همیار ها بپرسید، با متن کتاب تطابق بدید و به جواب برسید
هرچند بعضی سوالات هستن که با همه اینها باز هم به نتیجه قطعی نمیشه رسید که این مباحث از دایره کنکور خارج اند و احتمال کمی هست که ازش سوال بیاد چون در جواب، تفاهمی نیست
سعی کنید رفتارتون با دوستاتون در شان و احترام خودتون باشه!! -
علیرضا تمدنی در نوکلئوتید گفته است:
sarvin Piri
سلام بزرگوار
از اون جایی که من در منابع معتبر علمی همچین چیزی ندیدم تا الان، سندی هم دارین برا این موضوع؟ چون تو کتاب درسی ک نیس حداقلسلام خدمت شما.وقتتون بخیر و خسته نباشین .با توجه به اینکه این بحث قبلا به جای نرسیده واقعا تمایلی ندارم ادامش بدم .شما تست ها رو بر اساس جزوه و اموخته های خودتون لطفا پاسخ بدین .البته اینو فقط برای شما نمیگم برای همه کسایی که تو بحث شرکت داشتن .موفق باشین .
-
maryam111 در نوکلئوتید گفته است:
سلام بچه ها
وقتی دوستتون یه سوالی میپرسه ممکنه اون سوال و مبحث خیلی بحث برانگیز باشه و نظرات ضد و نقیضی داده بشه اما این عدم تفاهم در جواب، دلیل منطقی برای توهین کردن و بی احترامی به همدیگه نیست..
رفرنس های معتبر علمی رو سرچ کنید، از اساتید و همیار ها بپرسید، با متن کتاب تطابق بدید و به جواب برسید
هرچند بعضی سوالات هستن که با همه اینها باز هم به نتیجه قطعی نمیشه رسید که این مباحث از دایره کنکور خارج اند و احتمال کمی هست که ازش سوال بیاد چون در جواب، تفاهمی نیست
سعی کنید رفتارتون با دوستاتون در شان و احترام خودتون باشه!!سلام والا منم چندین بار این نکته رو که مباحث ایهام دار تو کنکور نمیاد رو تاکید کردم به دوستان ولی گویا بچه ها به اینگونه مباحث علاقه خاصی دارن.و اصلا هم بد نیس که علاقه دارن و خیلی هم عالیه ولی جای این مباحث تو دانشگاهه نه مدرسه و کنکور .