صفحه رشد
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
@Alzahra-Daftar ممنونم
یعنی میگید توانایی تقسیم دارن؟ -
Sara_R اگه ندارن شکستگی ها چجوری ترمیم پیدا مینماید؟؟؟
-
Sara_R اگه ندارن شکستگی ها چجوری ترمیم پیدا مینماید؟؟؟
Mahan Xodayi 2

منم سوالم همینه -
@Alzahra-Daftar اون عکسه که فرستادمو ببینید
-
Mahan Xodayi 2

منم سوالم همینهSara_R منظورش فک کنم اینه که با تقسیم استخوان ما شاهد افزایش قد نیستیم وگرنه قطعا استخوانی ها تقسیم دارند در شکستگی ها نمونه ای هست که خود کتاب هم علنا گفته تقسیم میشن از واژه ترکیم استفاده کرده
-
Mahan Xodayi 2

منم سوالم همینه -
Sara_R منظورش فک کنم اینه که با تقسیم استخوان ما شاهد افزایش قد نیستیم وگرنه قطعا استخوانی ها تقسیم دارند در شکستگی ها نمونه ای هست که خود کتاب هم علنا گفته تقسیم میشن از واژه ترکیم استفاده کرده
Mahan Xodayi 2
موافقم باهات -
Sara_R منظورش فک کنم اینه که با تقسیم استخوان ما شاهد افزایش قد نیستیم وگرنه قطعا استخوانی ها تقسیم دارند در شکستگی ها نمونه ای هست که خود کتاب هم علنا گفته تقسیم میشن از واژه ترکیم استفاده کرده
Mahan Xodayi 2 بزارید خود صورت تست و بدم
-
Mahan Xodayi 2 آره همینه👌🏻
-

اون عکسم که دادم تحلیل قسمت دوم گزینه ۲ بود
یعنی حرفش حرف تقسیمه کاری به قد و اینا نداره -
Sara_R جواب چهاره؟
-
Sara_R جواب چهاره؟
Mahan Xodayi 2 زدم پاسخشو بله
-
Sara_R واقعا تنها تحلیل همونیه که گفتم اینحا با آوردن صفحه رشد خواسته ما متوجه منظورش بشیک که رشد قدی رو گفته وگرنه مطمئن باشید یاخته استخوانی قابلیت تقسیم رو داره چه ماکروسکوپی ها و چه میکروسکوپی هایی که اتفاق میفته با همون تقسیم میوز استخوان حل میشه قضیش....
میخاین همیار رو تگ کنید شاید ی نکته جدیدی دراورد -
Mahan Xodayi 2 زدم پاسخشو بله
Sara_R من ار علامتا زیاد میزنم تو کتاب برا همین خواستم مطمن بشم:/
-
Sara_R واقعا تنها تحلیل همونیه که گفتم اینحا با آوردن صفحه رشد خواسته ما متوجه منظورش بشیک که رشد قدی رو گفته وگرنه مطمئن باشید یاخته استخوانی قابلیت تقسیم رو داره چه ماکروسکوپی ها و چه میکروسکوپی هایی که اتفاق میفته با همون تقسیم میوز استخوان حل میشه قضیش....
میخاین همیار رو تگ کنید شاید ی نکته جدیدی دراوردMahan Xodayi 2 نه اینم نگفته به طور کلی یاخته استخوانی توانایی تقسیم نداره
گفته یاخته استخوانی صفحه رشد توانایی تقسیم ندارهحالا یه سوال اگه توانایی تقسیم داشت اونوقوت اندازه صفحه رشد تغییر نمیکرد؟
-
Sara_R من ار علامتا زیاد میزنم تو کتاب برا همین خواستم مطمن بشم:/