صفحه رشد
-
Sara_R
🧐!!!!!؟؟Mahan Xodayi 2 حل نشدس ک
-
Mahan Xodayi 2 حل نشدس ک
Sara_R الان اومد برام://
-
Sara_R میگن درستم میگن ولی خارج کتابه بنظرم
Mahan Xodayi 2 🤷♀️
-
z Gheibi ممنونم:) از توضیحاتتون
ولی خب رفرنس ما کتابه حتی به غلطه زمانی که گفته قدرت ترمیم دارند یعنی میتوز میدن دیگه!؟؟؟الان ما طبق گفته شما کنکور رو درنظر بگیریم یا این ترمیمی که کتاب گفته؟؟؟Mahan Xodayi 2 خواهش می کنم یادمه تو کتاب ما به استخوان ساز یا حداقل استخوان خوار اشاره شده بود حداقل تو اون مبحث پوکی استخوان و.. برای شما اصلا چیزی نیومده؟🤔
-
Mahan Xodayi 2
خو من چه میدونم شاید یه چیز سادس ولی در اصل پیچدس😂
من دیگ این ساعت مغزم قدرت فکریشو از دست میده😂ولی خو منم قبلا به نظرم میومد تقسیم میشن :/
ولی خو اخه هم خانم غیبی هم کتاب کار دارن در مورد اون صفحه رشده یه چیز رو میگننمیدونم بالاخره هی تبادل نظر میکنیم تا به یه نتیجه ای برسیم
Mahan Xodayi 2
خو من چه میدونم شاید یه چیز سادس ولی در اصل پیچدس😂پیچیدگی اش کجاست 😁😂
من دیگ این ساعت مغزم قدرت فکریشو از دست میده😂
ولی خو منم قبلا به نظرم میومد تقسیم میشن :/
ولی خو اخه هم خانم غیبی هم کتاب کار دارن در مورد اون صفحه رشده یه چیز رو میگنآخه اگه صفحه رشد بعد بسته شدن( استخوانی شدن ) بازم میتوز بده که ما تا آخر عمر مدام قد مون بلند میشد
نمیدونم بالاخره هی تبادل نظر میکنیم تا به یه نتیجه ای برسیم
-
Mahan Xodayi 2 خواهش می کنم یادمه تو کتاب ما به استخوان ساز یا حداقل استخوان خوار اشاره شده بود حداقل تو اون مبحث پوکی استخوان و.. برای شما اصلا چیزی نیومده؟🤔
z Gheibi نه همچین چیزی نداریم.....فقط به قابلیت ترمیم استخوان اشاره شده همین
-
Mahan Xodayi 2
خو من چه میدونم شاید یه چیز سادس ولی در اصل پیچدس😂پیچیدگی اش کجاست 😁😂
من دیگ این ساعت مغزم قدرت فکریشو از دست میده😂
ولی خو منم قبلا به نظرم میومد تقسیم میشن :/
ولی خو اخه هم خانم غیبی هم کتاب کار دارن در مورد اون صفحه رشده یه چیز رو میگنآخه اگه صفحه رشد بعد بسته شدن( استخوانی شدن ) بازم میتوز بده که ما تا آخر عمر مدام قد مون بلند میشد
نمیدونم بالاخره هی تبادل نظر میکنیم تا به یه نتیجه ای برسیم
z Gheibi ما نمیگیم که صفحه رشد دائم میتوز میده:/// ما میگیم خود استخوان قابلیت میتوز داره مثالشم ترمیم استخوان در اثر شکستگی......اصن با صفحع رشد کاری نداریم...
-
Sara_R منظورش فک کنم اینه که با تقسیم استخوان ما شاهد افزایش قد نیستیم وگرنه قطعا استخوانی ها تقسیم دارند در شکستگی ها نمونه ای هست که خود کتاب هم علنا گفته تقسیم میشن از واژه ترکیم استفاده کرده
Mahan Xodayi 2 در صفحه رشد گفته است:
Sara_R منظورش فک کنم اینه که با تقسیم استخوان ما شاهد افزایش قد نیستیم وگرنه قطعا استخوانی ها تقسیم دارند در شکستگی ها نمونه ای هست که خود کتاب هم علنا گفته تقسیم میشن از واژه ترکیم استفاده کرده
Sara_R
سلام منم با ایشون موافقم چون از کتاب این استنباط رومیشه کرد -
z Gheibi ما نمیگیم که صفحه رشد دائم میتوز میده:/// ما میگیم خود استخوان قابلیت میتوز داره مثالشم ترمیم استخوان در اثر شکستگی......اصن با صفحع رشد کاری نداریم...
Mahan Xodayi 2 منم میگم خود استخوان توسط تک تک سلول هاش میتوز نمیده و توسط استخوان ساز ها میتوز و ترمیم
تو کتاب ما اشاره ریزی شده بود بازم اگه حذف شده باید طبق کتاب بگید -
Mahan Xodayi 2 منم میگم خود استخوان توسط تک تک سلول هاش میتوز نمیده و توسط استخوان ساز ها میتوز و ترمیم
تو کتاب ما اشاره ریزی شده بود بازم اگه حذف شده باید طبق کتاب بگیدz Gheibi بله و طبق کتاب ما میشه استخوان سلولش میتوز میتچنه بده......
-
z Gheibi
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
ممنونم همگی🌸 -
z Gheibi بله و طبق کتاب ما میشه استخوان سلولش میتوز میتچنه بده......
Mahan Xodayi 2 دیگ حل شده بزنم؟
-
Mahan Xodayi 2 خواهش می کنم یادمه تو کتاب ما به استخوان ساز یا حداقل استخوان خوار اشاره شده بود حداقل تو اون مبحث پوکی استخوان و.. برای شما اصلا چیزی نیومده؟🤔
-
-
@m-naghavi تونست مگه دس خودشه:///
-
Sara_R بله لطفا🖤
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@m-naghavi تونست مگه دس خودشه:///
Mahan Xodayi 2 اوکی چرا دعوا داری😂
-
Mahan Xodayi 2 اوکی چرا دعوا داری😂
@m-naghavi 😂دعوا چیه باوا
-
Sara_R ولی من تست زدم که گفته قدرت تقسیم دارند....بحث خیلی سادس چرا انکار میکنید:/منم مشکوک میشم
همیار
sarvin Piri سلام شمام ی نظری بدین یاخته استخوانی قدرت تقسیم داره دیگه؟؟Mahan Xodayi 2 در صفحه رشد گفته است:
Sara_R ولی من تست زدم که گفته قدرت تقسیم دارند....بحث خیلی سادس چرا انکار میکنید:/منم مشکوک میشم
همیار
sarvin Piri سلام شمام ی نظری بدین یاخته استخوانی قدرت تقسیم داره دیگه؟؟سلام .تو بافت استخوانی به طور خارج از کتابتون انواعی از سلول هارو داریم .که یه گروه وظیفشون تقسیم و تولید سلول های جدید هست در شرایط خاص .