توالی راه انداز
-
سلام دوستان
توالی راه انداز کلا جزء ژن نیست ؟
یا اینکه جزء ژن است ولی نه بخش رشته ی الگوی آن؟ -
-
درود. راه انداز جزو توالی تنظیمی DNA هست و جزو ژن نیست
-
در تایید پاسخ آقای متین راه انداز جزو ژن نیس من ی نکته هم خونده بودم جزو توالی بین ژنی نیس ولی اون منبع که اینو نوشته بود اشکال زیاد داشت نمیشه خیلی اطمینان کرد
الان یادم افتاد گفتم منم بپرسم
دوستان راه انداز جزو توالی بین ژنی هست؟ -
سلام دوستان
یا اینکه جزء ژن است ولی نه بخش رشته ی الگوی آن؟Farhan Honar سلام علیکم
راه انداز جزئی از ژن نیست توالی بین ژنی حتی توی رونویسی هم ازش رونویسی نمیکنیم -
Farhan Honar سلام علیکم
راه انداز جزئی از ژن نیست توالی بین ژنی حتی توی رونویسی هم ازش رونویسی نمیکنیمyasaman yazdani ممنونم
پس میتونیم بگیم توالی های راه انداز و افزاینده و اپراتور و ... که جزئی ژن نیستند، جزء توالی بین ژنی هستند؟ -
سلام دوستان
یا اینکه جزء ژن است ولی نه بخش رشته ی الگوی آن؟Farhan Honar سلام توالی راه انداز اپراتور و جایگاه اتصال فعال کننده جزو ژن نیستند و ترجمه نمیشن....
-
Farhan Honar سلام توالی راه انداز اپراتور و جایگاه اتصال فعال کننده جزو ژن نیستند و ترجمه نمیشن....
Mahan Xodayi 2 پس آیا توالی بین ژنی هستند؟ یا اینکه در حد کتاب درسی این موضوع مطرح نیست؟
-
Mahan Xodayi 2 پس آیا توالی بین ژنی هستند؟ یا اینکه در حد کتاب درسی این موضوع مطرح نیست؟
Farhan Honar توالی تنظیمی هستند بله
-
Mahan Xodayi 2 ممنونم
-
Mahan Xodayi 2 ممنونم
Farhan Honar خواهش میکنم....
-
Mahan Xodayi 2
مطمین هستین جزو توالی بین ژنی هستن؟!آخه ی جا خوندم نیستن؟ -
Mahan Xodayi 2
مطمین هستین جزو توالی بین ژنی هستن؟!آخه ی جا خوندم نیستن؟@سمیه-صادقلو توالی تنظیمی هستند.....من که اینجوری نوشتم....
-
@سمیه-صادقلو توالی تنظیمی هستند.....من که اینجوری نوشتم....
Mahan Xodayi 2
آها ممنون -
Mahan Xodayi 2
آها ممنون@سمیه-صادقلو خواهش الیم:)
-
yasaman yazdani ممنونم
پس میتونیم بگیم توالی های راه انداز و افزاینده و اپراتور و ... که جزئی ژن نیستند، جزء توالی بین ژنی هستند؟Farhan Honar راه انداز و اپراتور جزئی از ژن نیستند اما توالی های افزاینده جز دنا هستن توالی هایی هستن توی دنا ی خطی