مفهوم
-
سلام دوستان
%(#00ff5e)[حافظ طمع مبر به عنایت که عاقبت]
%(#00ff5e)[اتش زند به خرمن غم دود اه تو]نوی نت زدم معنیشو گفته:
%(#086128)[ حافظ از عنایت و توجه الهی ناامید مشو زیراکه عاقبت دوه آه آتشین تو به خرمن غم آتش زده و آن را نابود خواهد کرد.]ولی توی پاسخنامه میگ
توقع عنایت و توجه نداشته باشالان چی شد؟
کدوم درسته؟
دانش-آموزان-آلاء -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
%(#00ff5e)[حافظ طمع مبر به عنایت که عاقبت]
%(#00ff5e)[اتش زند به خرمن غم دود اه تو]نوی نت زدم معنیشو گفته:
%(#086128)[ حافظ از عنایت و توجه الهی ناامید مشو زیراکه عاقبت دوه آه آتشین تو به خرمن غم آتش زده و آن را نابود خواهد کرد.]ولی توی پاسخنامه میگ
توقع عنایت و توجه نداشته باشالان چی شد؟
کدوم درسته؟
دانش-آموزان-آلاءSara_R
ببین. یه جورایی جفتشون دارن همینو میگن... یکیشون به صورت مطلق یکیشون به صورت تقریبی.
من میخوام با خود بیت کنار بیایم.
حافظ، به عنایت طبع مبر که عاقبت دود آهِ تو، به خرمنِ غم، آتش زند.
و میگه که حافظ، به عنایت معشوقت طمع نداشته باش.(همینقدرش کافیه و ازش ناامید نشو.بیشتر از این نخواه) چونکه آخرش دود آهِ عاشقانهٔ تو خرمن غم رو میسوزونه. ( میخواد درجهٔ والا بودن عاشقی رو برسونه. از شدت عاشق بودن تودهٔ عظیم غم رو میسوزونی. یا توجه معشوق رو جلب میکنی، یا دیگه غم رو از بین میبری) -
Sara_R
ببین. یه جورایی جفتشون دارن همینو میگن... یکیشون به صورت مطلق یکیشون به صورت تقریبی.
من میخوام با خود بیت کنار بیایم.
حافظ، به عنایت طبع مبر که عاقبت دود آهِ تو، به خرمنِ غم، آتش زند.
و میگه که حافظ، به عنایت معشوقت طمع نداشته باش.(همینقدرش کافیه و ازش ناامید نشو.بیشتر از این نخواه) چونکه آخرش دود آهِ عاشقانهٔ تو خرمن غم رو میسوزونه. ( میخواد درجهٔ والا بودن عاشقی رو برسونه. از شدت عاشق بودن تودهٔ عظیم غم رو میسوزونی. یا توجه معشوق رو جلب میکنی، یا دیگه غم رو از بین میبری)@danial-hosseiny ممنونم🌸🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R خواهش میکنم♥