IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست نکته دار زیست
-
Farhan Honar
نه وایسا -
فقط ج غلطه ؟
-
Seyed sadegh Razavi در تست نکته دار زیست گفته است:
Farhan Honar سلام،هرچهار مورد درسته؟
آفرین بر شما درسته گزینه ۴
-
@مریم-گنج-بخش
خیر -
Seyed sadegh Razavi سلام میشه تحلیلتونو بگین؟
-
Farhan Honar پاسخ
-
Farhan Honar
اوووه
تافردا صبم فک میکردم بهش توجهی نمیکردم -
Farhan Honar
اووووو بله درسته -
سئوالای خیلی قشنگی میذاری دستت دردنکنه...عالی بود مخصوصا گزینه 3و4 این تست
-
Farhan Honar
زیییییبا بود -
من خودم برای گزینه ۴ ، آنزیم های هضم کننده ی تولید شده توسط لایه ی تروفوبلاست مدنظرم بود . بنظر تون درسته؟؟
-
@Alzahra-Daftar
-
یه سوال
برای گزینه ی چهار میشه باکتری هایی که سلولاز دارن و در روده ی بزرگ هستن رو حساب کرد؟
چون انسان که از اون سلولز و شکستنش استفاده نمیکنه... -
@مریم-گنج-بخش
اتفاقا منم تو اون فاز بودم
فک کنم بشه -
Mr. Wick سلام،دوستمون پاسخنامه فرستادن ولی چشم،مورد د که منظورش آکروزومه،که در بدن زن پیش ماده داره،مورد ج هم آنزیم القا کننده مرگ هست که از منفذی که پرفورین ایجاد میکنه عبور میکنه و دیگه نیازی به صرف انرژی نداره
-
@Alzahra-Daftar
ممنون -
@مریم-گنج-بخش
خواهش میکنم
کاری نکردم -
@مریم-گنج-بخش در تست نکته دار زیست گفته است:
یه سوال
برای گزینه ی چهار میشه باکتری هایی که سلولاز دارن و در روده ی بزرگ هستن رو حساب کرد؟
چون انسان که از اون سلولز و شکستنش استفاده نمیکنه...راستش اینو نمیدونم