تست قرابت ۲
-
I Infinitie. A marked this topic as a question on
-
Mahan Xodayi 2 بله درسته
ممکنه توضیح بدید چرا یک؟!
چرا سه نمیشه؟!@Infinitie-A
گزینه دو و چهار که پر واضحه درمورد اینکه همه موجودات خدا رو میپرستند حرف میزنه میمونه گزینه یک و سه که سه هم تقریبا داره همسوی دو چهار میره میگه ادمی منکر عبادت بی جان ها میشه درحالی که همونا در عبادت استاد ترند یه جورایی میگه هم ادم هم تمام موجودات حتی سنگ هم عبادت میکنه
ولی یک خیلی پرته میگه ادمی زبان داره تسبیح خدا رو میکنه بی جان ها و بی زبان ها نمیتونن.... -
گزینه یک؟
-
گزینه یک؟
Mahan Xodayi 2 بله درسته
چرا سه نمیشه؟! -
Mahan Xodayi 2 بله درسته
چرا سه نمیشه؟!@Infinitie-A
گزینه دو و چهار که پر واضحه درمورد اینکه همه موجودات خدا رو میپرستند حرف میزنه میمونه گزینه یک و سه که سه هم تقریبا داره همسوی دو چهار میره میگه ادمی منکر عبادت بی جان ها میشه درحالی که همونا در عبادت استاد ترند یه جورایی میگه هم ادم هم تمام موجودات حتی سنگ هم عبادت میکنه
ولی یک خیلی پرته میگه ادمی زبان داره تسبیح خدا رو میکنه بی جان ها و بی زبان ها نمیتونن.... -
@Infinitie-A
ولی یک خیلی پرته میگه ادمی زبان داره تسبیح خدا رو میکنه بی جان ها و بی زبان ها نمیتونن....Mahan Xodayi 2 آهااااا درستتتت
خیلی ممنونممتوجه شدم
-
I Infinitie. A has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 آهااااا درستتتت
خیلی ممنونممتوجه شدم
@Infinitie-A خواهش میکنم:)