سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
آزمون هماهنگ استانی ( شبه نهایی )
-
Yegane Dehqan خواهش میکنم
همچنین -
Mohammad Lotfi 0 مدرسهٔ ما از این حرفا نزده تا حالا که امیدوارم در آینده هم نزنه
فکر کنم دو سه نفر از معلمامون گفتن که این امتحان رو نمرهٔ مستمر حساب میکنن بعضی ها هم چیزی نگفتن که تاثیر میدن یا نهجواب مشاور مدیکال استوز در مورد امتحان های شبه نهایی
-
Yegane Dehqan منتظر میمونیم تا همهٔ بچه ها نظراتشون رو بگن
بعدش یه جمع بندی از این بحث داشته باشیم -
Yegane Dehqan وااای خدایا مدرسه ی منم همینه فقط براشون مستمر و نهایی مهمه و میگن کنکور مهم نیست این چیزا برای خودشون امتیاز داره اگر بچه ها نهایی خوب بشن مثلاً میانگین کلاس خوب باشه شنیدم نه تنها از معلم بلکه از مدیر و معاونم تقدیر میشه و تو رتبه بندی معلما و حقوقشون تاثیر داره برای همین براشون مهمه اونا فقط به فکر منافع خودشونن نه دانش اموز من از اول سال حضوری بود اصلا نرفتم همشم تهدیدم میکردن به ترک تحصیل ولی هیچ غلطی نتونستن بکنن امتحانات نوبت اولم رفتم دادم و فقط ریاضی و فیزیک بد شدم کارنامه هم نرفتم بگیرم نمیدونم بهم مستمر چی دادن مهمم نیست مدرسه ی من قبل عید برای دوازدهم کلا تعطیل شد ولی الان میگن بیاین و تو مدرسه مطالعه کنیدمن الان نمیرم ببین اصلا نگران مستمر و نهایی نباش قبول میشی من الان دارم میخونم واسه کنکور چند وقتی هست شروع کردم ببین اگر مستمر بهت صفرم بدن ولی نمرات توی برگت خوب باشه جمع که بزنن بازم جمعش بیشتر از ده میشه و قبول میشی تازه اگرم نشد دوتا تک ماده هم داری که میتونی استفاده کنی به خاطر امتحانات نهایی گند نزن به کنکورت چون اگر تجربه ی پشت کنکوریارو بخونی همشون به خاطر این یک ماه یک سال پشت موندن الان خیلیا اصلا نمیرن امتحان بدن و میخونن واسه کنکور و شهریور میرن شرکت میکنن
-
Yegane Dehqan خواهش میکنم عزیزم امیدوارم توهم به هرچی میخوای برسی
مدیر منم یه برنامه گذاشت که از ۲۷ ام قراره امتحان شبه نهایی بگیرن و هرکس نره مستمر صفره ولی برای منم مهم نیست و نمیرم و برای کنکور میخونم شماهم نرو -
Yegane Dehqan
سال های قبل از کرونا سفت و سخت میگرفتن و میگفتن هرکی به حدنصاب نرسه نمره ش، اجازه نداره نهایی بده
ولی تا پارسال سخت نمیگرفتند
معلم مون میگفت که شنیدم چون که دانش آموزان کل کشور افت تحصیلی داشتند، امسال هم سفت و سخت میگیرن
سطح سوالات رو نه ها!!
اینکه دانش آموزی شرکت کنه و حدنصاب نمره رو هم کسب کنه
ما هم مجبوریم بریم
وگرنه آزمون جامع سنجش رو هم نوشتم -
Reza Estendi ان شاءالله که نتیجهی عالی رو بگیرید امسال . با تمرکز بالا
-
Yegane Dehqan ممنون
همچنین شما و همه رفقای آلایی -
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to Bahar Gh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bahar Gh منی که چیزی نخوندم کلا .منم ینی ماهو آخرو خراب میکنم و پشت میمونم ؟؟ نه من از الان تصمیم گرفتم پشت بمونم چون تازه شروع کردم و چیزی نخوندم .مگه پشت موندن سخته ؟؟ خدا کمکم کنه فقط
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to Marzieh Abouei on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei اگه کنکور بگن تاثیر معدل ۶۰ درصد چی؟ تکلیف منی که پشت کنکور میمونم برا ۱۴۰۲ چیه؟ چیکار کنم امیدم کنکور سال بعده چون امسال چیزی نتونستم بخونم .تازه شروع کردم و هدف بزرگی دارم
-
mohammad m 1 چرا تصمیم گرفتی پشت بمونی؟بشین از همین الان شروع کن به خوندن موفق میشی هزار نفر و میتونم برات مثال بزنم که تو سه ماه رتبه ی زیر هزار اوردن اره به نظر من پشت موندن خیلی سخته خیلی سخته یک سال دیگه اینهمه کتاب و تحمل کنی بشین بخون همین امسال قبول میشی
-
mohammad m 1 آدمی که تو همین سه ماه نتونه خودشو جمع و جور کنه تو یه سال دیگم نمیتونه!
ببخشید انقد رک گفتم چون واجبه با حقیقت روبه رو بشین
فک نکنین الان همه فول فولن همه صفرتاصد مطالب و خوندن
الان اونی که نخونده استرس داره و نامیده
اونی که خونده استرس داره
تو این موقع از سال همه ی کنکوریا شرایط روحیشون مثل همه
فقد اونی برندس که گاز بده
اگه از همین الان متوقف بشین سال بعدم شرایط همین خواهد بود
کنکور امسال فوقالعاده کنکور خوبی هس از همه نظر
به نظرم نامید نباشید چون خیلیا لشکر سیاهن
اگه دوتاچارتا کنین و ببینید چه مباحثی تست خیزند
و تو همین سه ماه تمرکزتونو بزارید رو درستون
و مستمر بخونید شک نکیند که بهترین رشته پیرارو یا حتی پزشکی هم قبول میشید
شعار نیست
فقد به معنای کامل جون کَندن میخاد
اگه میتونین بسم الله
بقیش با خدا -
mohammad m 1 اقآاا مستمر تو استخدامی اثر داره نه کنکور اون هرچیم بشه نمیتونه معدل کل برداره چون امتحاناش نهای نبودن ک
-
mohammad m 1
معدل هیچ تاثیر مستقیمی توی قبولی در دانشگاه نداره فقط میگن تاثیر مثبت داره من با معدل 19.5 رفتم دانشگاه اصفهان دوستی هم داشتم که با معدل 13 اومد دانشگاه اصفهان تراز کنکورمون هم نزدیک هم بود خیلی تفاوت نداشت. -
Bahar Gh
به اینم باید توجه داشته باشی که تک ماده کردن شرط داره من خیلی ها رو می شناسم با همین فکر بدبخت شدن برای تک ماده کردن باید نمره 7.5 توی اون درس بگیری اگه نگیری نمی توان تک ماده کنی
ولی خیلی هم خودتون درگیر امتحان نهایی نکنید چون اگه کسی برای کنکور مطالعه داشته باشه برای امتحان نهایی هم آمادس من به شخصه برای هر امتحان نهایی فقط روز قبلش وقت گذاشتم نتیجشم خوب بود چون تمام این مباحث رو برای کنکور کار کرده بودم و روز قبل امتحان حکم دوره کردن مطالب رو داشت.
(امیدوارم همتون به دانشگاه و رشته ای که دوس دارید برسید چون خیلی کیف میده و همه خستگی این درس خوندنا رو فراموش می کنید) -