جهش
-
سید حسین حسینی 0 در وثالش بله ولی همین عکسیکه فرستادم گواه هست که میتونه درحد چند نوکلئوتید هم جانشینی رخ بده
این برای عموم جهش ها کوچیک یه سوال میپرسم
اگه یه نوکلئوتید حذف کنیم دوباره یکه اضافه کنیم میشه حذف و اضافه یا جانشینی
-
Mahan Xodayi 2
شما دعوابا من دارین من که نمیگم پاسخنامس دیگهسید حسین حسینی 0 از چه نشریه؟؟
اگه امکان فرستادن عکس رو نداین بگین ما چک کنیم -
این برای عموم جهش ها کوچیک یه سوال میپرسم
اگه یه نوکلئوتید حذف کنیم دوباره یکه اضافه کنیم میشه حذف و اضافه یا جانشینی
سید حسین حسینی 0 اگه تو همون جایگاهی که حذف کردین اونو بردارین اینو بزارین سرجاش جانشینیع اما اکه یکی این سر دنا حذف شده یکی اون سر دنا بهش اضافه بشه بنظرم حذف اضافس!!
-
سید حسین حسینی 0 از چه نشریه؟؟
اگه امکان فرستادن عکس رو نداین بگین ما چک کنیمخانومِ_دوست_داشتنی
سلام با لپتاپم اگه شد میفرستم انتشارات نیست از معلممه -
سید حسین حسینی 0 از چه نشریه؟؟
اگه امکان فرستادن عکس رو نداین بگین ما چک کنیمخانومِ_دوست_داشتنی شما درمورد گزینه ای اختلاف نظر دارین؟؟همون فقط چهارمی درسته دیگه!
-
سید حسین حسینی 0 در وثالش بله ولی همین عکسیکه فرستادم گواه هست که میتونه درحد چند نوکلئوتید هم جانشینی رخ بده
Mahan Xodayi 2 میدونی چیه کتاب هم خیلی دو پهلو گفته از یه طرف حرف شما درسته بله کتاب گفته جهش های کوچک در حد یک یا چند نوکلئوتید هستند و جانشینی رو هم جزو اینا گذاشته ولی از یک طرف هم مثالهایی برای جانشینی آورده که یک نکلئوتیدی هستن.
-
خانومِ_دوست_داشتنی
سلام با لپتاپم اگه شد میفرستم انتشارات نیست از معلممهسید حسین حسینی 0 آها
توضیحشو اگه تونستین بفرستین -
سید حسین حسینی 0
بله :)))
همین و تمامخانومِ_دوست_داشتنی
شما هم اگه دوست داشتین میتونین از معلموتون بپرسین ولی به هر حال تحلیل درستی نکردی. -
Mahan Xodayi 2 میدونی چیه کتاب هم خیلی دو پهلو گفته از یه طرف حرف شما درسته بله کتاب گفته جهش های کوچک در حد یک یا چند نوکلئوتید هستند و جانشینی رو هم جزو اینا گذاشته ولی از یک طرف هم مثالهایی برای جانشینی آورده که یک نکلئوتیدی هستن.
Matin Mousavi 1 خب همون مثالش برا حذف و اضافی هم ی نوکلئوتید رو اورده چطور برا اون قبول میکنیم؟؟؟؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی شما درمورد گزینه ای اختلاف نظر دارین؟؟همون فقط چهارمی درسته دیگه!
Mahan Xodayi 2 من میگم سومی هم درسته!!
چون حکم نداده که فقط n تا نوکلئوتید حذف میکنیم ، ماهم میتونیم سه تا برداریم و بجاش رمز پایان بذاریم خب.
چرا شما غلط گرفتین 3 رو؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی
شما هم اگه دوست داشتین میتونین از معلموتون بپرسین ولی به هر حال تحلیل درستی نکردی.سید حسین حسینی 0 من دبیرستانی نیستم
نمیدونم این به ذهنم رسید
ولی خب میدونم جانشینی فقط تک نوکلئوتیدی نیست -
چون حکم نداده که فقط n تا نوکلئوتید حذف میکنیم ، ماهم میتونیم سه تا برداریم و بجاش رمز پایان بذاریم خب.
چرا شما غلط گرفتین 3 رو؟خانومِ_دوست_داشتنی
من براساس کتاب میگم و معلمم هم همین طور -
چرا شما غلط گرفتین 3 رو؟خانومِ_دوست_داشتنی جمله شما کاملا منطقیه ولی گفته هر!!!بخاطر اون قید هر گفتنش غلطه الزاما به ازای هر رمزی نمیتونیم ما شاهد اینکه رمز پایان بوجود بیاد باشیم شما دارین یه حالتی از امکان رو میگید که درسته ولی در قید هر غلط میشه
-
Matin Mousavi 1 خب همون مثالش برا حذف و اضافی هم ی نوکلئوتید رو اورده چطور برا اون قبول میکنیم؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 نه دیگه ببین برای حذف و اضافه، سه نوکلئوتیدی رو هم آورده
اینجا TTC رو حذف کرده -
سید حسین حسینی 0 من دبیرستانی نیستم
نمیدونم این به ذهنم رسید
ولی خب میدونم جانشینی فقط تک نوکلئوتیدی نیستخانومِ_دوست_داشتنی
منم قبول دارم حرف شمارو ولی چیزی که کتاب نگفته رو چه جوی حکم قرار بدیم در صورتی که بارها در کتاب هم اول فصل2 و4 از کلمه یک نوکلئوتیدی استفاده کرده -
خانومِ_دوست_داشتنی جمله شما کاملا منطقیه ولی گفته هر!!!بخاطر اون قید هر گفتنش غلطه الزاما به ازای هر رمزی نمیتونیم ما شاهد اینکه رمز پایان بوجود بیاد باشیم شما دارین یه حالتی از امکان رو میگید که درسته ولی در قید هر غلط میشه
Mahan Xodayi 2 آها بله
من همین سه تایی رو برای همه در نظر گرفتم
ممنونم -
Mahan Xodayi 2 نه دیگه ببین برای حذف و اضافه، سه نوکلئوتیدی رو هم آورده
اینجا TTC رو حذف کردهMatin Mousavi 1

اینجا هم برا حذف اضافی ی دونه آورده فقط
بعضی نکات رو شکل میگه بعضیا رو متن..... -
Mahan Xodayi 2 آها بله
من همین سه تایی رو برای همه در نظر گرفتم
ممنونمخانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم:)
-
Matin Mousavi 1

اینجا هم برا حذف اضافی ی دونه آورده فقط
بعضی نکات رو شکل میگه بعضیا رو متن.....Mahan Xodayi 2 بله برای حذف و اضافی هر دو رو آورده ولی برای جانشینی که چندتایی نیاورده نه متن و نه شکل
-
خانومِ_دوست_داشتنی
منم قبول دارم حرف شمارو ولی چیزی که کتاب نگفته رو چه جوی حکم قرار بدیم در صورتی که بارها در کتاب هم اول فصل2 و4 از کلمه یک نوکلئوتیدی استفاده کردهسید حسین حسینی 0 چونکه برای زیست بعضی جاها طبق کنکورای قبلی تمام قد کتاب نباید شد
ولی خب اینجا من حتی یادمه دبیرمونم میگفت چندتایی داریم
کتاب مثال زده کلیت رو نگفته که