دستور ادبیات
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان ایا(برداشت بعضی صاحب نظران) رد خصوص کلمه بعضی میتونیم قید صفت بگیریمش یا نه؟؟؟؟
-
سلام دوستان ایا(برداشت بعضی صاحب نظران) رد خصوص کلمه بعضی میتونیم قید صفت بگیریمش یا نه؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین حسینی 0
سلام دوست من. بله.«بعضی» اینجا قیدِ صفته. -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی میتونم دلیل بیارم قید صفت نیست...البته کتاب نشر الگو قید صفت گرفته
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلیلش اینه...بلاخره یا صاحب نظر بوده فردصاحب نظر که میشه صفت جانشین موصوف و دیگه صفت نیست اسمه یا هم که اصلا اسم دیگه ......اشتباه میگم؟؟؟؟
-
ولی میتونم دلیل بیارم قید صفت نیست...البته کتاب نشر الگو قید صفت گرفته
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین حسینی 0
بگو تا باهم صحبت کنیم راجبش. -
سید حسین حسینی 0
بگو تا باهم صحبت کنیم راجبش.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny در دستور ادبیات گفته است:
سید حسین حسینی 0
بگو تا باهم صحبت کنیم راجبش.همین پایین گفتم
-
دلیلش اینه...بلاخره یا صاحب نظر بوده فردصاحب نظر که میشه صفت جانشین موصوف و دیگه صفت نیست اسمه یا هم که اصلا اسم دیگه ......اشتباه میگم؟؟؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین حسینی 0 در دستور ادبیات گفته است:
اینم دلیل
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین حسینی 0
ببین.
ما یه عبارت داریم:
برداشتِ بعضی صاحب نظران
اگه ما این بعضی رو حذفش کنیم. عبارت میشه:
برداشتِ صاحبنظران.
اتفاق خاصی برای این عبارت نیوفتاد. درسته؟ پس بعضی قید صفته.
صاحب نظران اسمه. بله. درست میگی. صاحب نظران مضاف الیهی برای برداشته. حرفت قبوله.
اما بعضی قید صفت برای صاحب نظرانه. خود بعضی صفته. نه صاحب نظران. -
سید حسین حسینی 0
ببین.
ما یه عبارت داریم:
برداشتِ بعضی صاحب نظران
برداشتِ صاحبنظران.
صاحب نظران اسمه. بله. درست میگی. صاحب نظران مضاف الیهی برای برداشته. حرفت قبوله.
اما بعضی قید صفت برای صاحب نظرانه. خود بعضی صفته. نه صاحب نظران.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
بعضی مه قیده صفت نیست ..... خوب این نشرالگو ادمو بشک میندازه خودش عبارت(صدای گرم خواننده) خواننده رو مضاف الیه گرفتع اگه برای (صاحب نظران) چنین چیزی رو درنظر داشته باشیم دیگه قید صفت نیست -
سید حسین حسینی 0
ببین.
ما یه عبارت داریم:
برداشتِ بعضی صاحب نظران
برداشتِ صاحبنظران.
اما بعضی قید صفت برای صاحب نظرانه. خود بعضی صفته. نه صاحب نظران.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny در دستور ادبیات گفته است:
سید حسین حسینی 0
ببین.
ما یه عبارت داریم:
برداشتِ بعضی صاحب نظران
برداشتِ صاحبنظران.
اما بعضی قید صفت برای صاحب نظرانه. خود بعضی صفته. نه صاحب نظران.بعضی نمیتونه هم صفت باشه هم قید درسته؟؟
-
@danial-hosseiny در دستور ادبیات گفته است:
سید حسین حسینی 0
ببین.
ما یه عبارت داریم:
برداشتِ بعضی صاحب نظران
برداشتِ صاحبنظران.
اما بعضی قید صفت برای صاحب نظرانه. خود بعضی صفته. نه صاحب نظران.بعضی نمیتونه هم صفت باشه هم قید درسته؟؟
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین حسینی 0
خب اولا یه عذرخواهی میکنم. یه توضیح اشتباهی دادم اون وسط.
اولا که درست میگی. من نقوش رو ریختم تو هم. الآن دقیقا یه سؤال پرسیدی که کاملا منطقیه. اگه ما بگیم صاحب نظر اسمه، پس دیگه بعضی نمیتونه قید صفت باشه...
دوستان نظر خاصی ندارن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@amin-forouzan
علیرضا تمدنی
شاید من چیزی رو نمیدونم که بچهها میدونن... -
سید حسین حسینی 0
اولا که درست میگی. من نقوش رو ریختم تو هم. الآن دقیقا یه سؤال پرسیدی که کاملا منطقیه. اگه ما بگیم صاحب نظر اسمه، پس دیگه بعضی نمیتونه قید صفت باشه...
دوستان نظر خاصی ندارن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@amin-forouzan
علیرضا تمدنی
شاید من چیزی رو نمیدونم که بچهها میدونن...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
ماهم تو همین موندیم...خواهش میکنم -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین حسینی 0
سلام وقتتون بخیر
بعضی اینجا قید صفت هست
من باقی پیام ها رو هم مطالعه کردم اما دلیل شک و ابهامتون رو متوجه نشدم -
سید حسین حسینی 0
سلام وقتتون بخیر
بعضی اینجا قید صفت هست
من باقی پیام ها رو هم مطالعه کردم اما دلیل شک و ابهامتون رو متوجه نشدمنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شدهElham Hoseni
سلام.
مشکل اینجاس که «صاحبنظران» صفت نیست و مضاف الیهه. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.
میتونیم بگیم «بعضی» صفت مبهم هست و چون قابل حرفه ، قید هم هست؟ یعنی قیدی است هست که نقش صفت هم داره؟ یا خیر ؟؟؟ -
سید حسین حسینی 0
دوستان نظر خاصی ندارن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@amin-forouzan
علیرضا تمدنی
شاید من چیزی رو نمیدونم که بچهها میدونن...نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
صفت مبهمه بنظرم -
سید حسین حسینی 0 سلام
به نظر من«بعضی» صفت مبهم هست -
Elham Hoseni
سلام.
مشکل اینجاس که «صاحبنظران» صفت نیست و مضاف الیهه.نوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
طاعات و عباداتتون قبول
بله درسته صاحب نظران مضاف و مضاف الیه هست
و بعضی با اینکه قید هست اما در دسته قید صفت قرار نمی گیره و احتمال هست که مبهم باشه