نحوه مطالعه دستور زبان
-
سلام
من درصد ادبیاتم خوبه.
توی خونه درصدم بین 80-100 ولی آزمون هام رو رنج 40-60 گیر کرده.
بیشترش بخاطر دستورِ ..!
اون بی دقتی های کمم هست ولی خب وقتی سئوالات دستور رو غلط میزنم یا نمیزنم باعث میشه درصدم کلی افت کنه.
روش خاصی هست برای خوندنش؟؟
نوع آزمون زدن یا تحلیل آزمون یا ... بلدین که بتونه کمک کنه بهم؟؟ -
سلام
کلا قرابت و دستور و آرایه چیز خیلی سنگینی نیستن، سنگینیش به خاطر درست نخوندن بیت و نثره، کلا چیز خاصی ندارن، همین نحوه خوندن خود شعر مهمه که چون درست خونده نمیشه، جای نهاد و مسند مثلا عوض میشه، یا مضاف الیه رو مفعول میگیره طرف و ... -
سلام
کلا قرابت و دستور و آرایه چیز خیلی سنگینی نیستن، سنگینیش به خاطر درست نخوندن بیت و نثره، کلا چیز خاصی ندارن، همین نحوه خوندن خود شعر مهمه که چون درست خونده نمیشه، جای نهاد و مسند مثلا عوض میشه، یا مضاف الیه رو مفعول میگیره طرف و ...@Amir-Bernousi
آره مثلا همین امروزم توی خوانش اکثر بیت های آزمون مشکل داشتم
کلا توی خونه خوبم ولی آزمون نه.
یکمی دستورم مشکل داره.
خواستم ببینم براش چیکار میتونم انجام بدم. -
منم همین مشکل دارم فک کنم بخاطر استرس باشه...من حتی چندبار میخونم بعضی سئوالا و بیت عارو
-
@Mr-Wick درسته
همین باعث میشه زمان بره خب -
سلام
من درصد ادبیاتم خوبه.
توی خونه درصدم بین 80-100 ولی آزمون هام رو رنج 40-60 گیر کرده.
بیشترش بخاطر دستورِ ..!
اون بی دقتی های کمم هست ولی خب وقتی سئوالات دستور رو غلط میزنم یا نمیزنم باعث میشه درصدم کلی افت کنه.
روش خاصی هست برای خوندنش؟؟
نوع آزمون زدن یا تحلیل آزمون یا ... بلدین که بتونه کمک کنه بهم؟؟خانومِ_دوست_داشتنی
سلام.
راه خاصی وجود نداره. صرفا باید بیتای زیادی رو بخونی و تلاش کنی وقتی داری ابیات رو میخونی، خودت تمام اجزای جملات اون ابیات رو مشخص کنی. -
خانومِ_دوست_داشتنی
سلام.
راه خاصی وجود نداره. صرفا باید بیتای زیادی رو بخونی و تلاش کنی وقتی داری ابیات رو میخونی، خودت تمام اجزای جملات اون ابیات رو مشخص کنی.@danial-hosseiny
باشه.
مرسی ازت. -
@Amir-Bernousi
آره مثلا همین امروزم توی خوانش اکثر بیت های آزمون مشکل داشتم
کلا توی خونه خوبم ولی آزمون نه.
یکمی دستورم مشکل داره.
خواستم ببینم براش چیکار میتونم انجام بدم.خانومِ_دوست_داشتنی بیشتر همین مشکلس که گفتم وگرنه خود نکات دستورو همه میدونن، مثلا این بیتو امروز دیدم
زیرکی را دیدم گفتم این احوال بین خندید و گفت/ صعب روزی بوالعجب کاری پریشان عالمیالان خیلیا احتمالا مصراع دومو اینطوری معنی میکنن که یه روز سختی، کار عجیبی و عالم پریشانی، اما اگه با بیت همراه بشن "ی" ها همش به معنی هستی هست و صعب روز و بوالعجب کار و پریشان عالم همشون مسندن
-
@danial-hosseiny
باشه.
مرسی ازت.خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم
پیامتم نمیتونم لایک کنم... -
خانومِ_دوست_داشتنی بیشتر همین مشکلس که گفتم وگرنه خود نکات دستورو همه میدونن، مثلا این بیتو امروز دیدم
زیرکی را دیدم گفتم این احوال بین خندید و گفت/ صعب روزی بوالعجب کاری پریشان عالمیالان خیلیا احتمالا مصراع دومو اینطوری معنی میکنن که یه روز سختی، کار عجیبی و عالم پریشانی، اما اگه با بیت همراه بشن "ی" ها همش به معنی هستی هست و صعب روز و بوالعجب کار و پریشان عالم همشون مسندن
@Amir-Bernousi بله درسته.
مرسی که وقت گذاشتین -
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم
پیامتم نمیتونم لایک کنم...@danial-hosseiny
از جذابیت های آپدیت سایت .