قرابت
-
گزینه یک میگه زمانی که قدرت داری مدارا کن....
گزینه دو میگه زمانی که قدرت مقابله نداری مدارا کن
گزینه سه میگه با افراد قوی تر از خودت مچ ننداز
گزینه چهار میگه زمانی که قدرت مقابله داری مدارا کناشتباهم کجاس !؟؟؟؟
@danial-hosseiny -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
@danial-hosseinyMahan Xodayi 2
سلام فکر میکنم گزینه ۴ جواب باشه -
چونکه میگه اگر دشمن کوتاه آمد از مقابله توهم پرخاش و مقابله نکن .
-
گزینه ۴ نمیگه قدرت مقابله داری مدارا کن
میگه اگر دشمن عاجز شد و تسلیم تو هم پرخاش نکن و ادامه نده -
گزینه ۴ نمیگه قدرت مقابله داری مدارا کن
میگه اگر دشمن عاجز شد و تسلیم تو هم پرخاش نکن و ادامه ندهmahdi shokry منظورم از مدارا همون پرخاش نکن کوتاه بیا بود....بعد گزینه های دیگه چی؟؟؟مفهوم اونا اونیی هست که نوشتم؟اگه اره که اوناهم قرابت ندارن باهم!!!
-
بله درسته ، من جوابم رو اصلاح میکنم ، پاسخ گزینه ۱ هست .
-
بله درسته ، من جوابم رو اصلاح میکنم ، پاسخ گزینه ۱ هست .
mahdi shokry تو سه تا گزینه ۲و۳و۴ به مفهوم وارد جنگ نشدن و مدارا کردن اشاره داره ولی گزینه یک میگه سر وقت باید پوست دشمن رو کند .
-
mahdi shokry تو سه تا گزینه ۲و۳و۴ به مفهوم وارد جنگ نشدن و مدارا کردن اشاره داره ولی گزینه یک میگه سر وقت باید پوست دشمن رو کند .
mahdi shokry خب گزینه یکم میگه سروقت حسابشو میرسی فعلا مدارا کن....
-
Mahan Xodayi 2 در قرابت گفته است:
سه دو که قطعا قرابت دارن بین یک و چهار هم بنظرم قرابت هست:(
-
@danial-hosseinyMahan Xodayi 2 سلام جواب گزینه ۴
-
@danial-hosseinyMahan Xodayi 2 چون گزینه چهار گفته وقتی دشمن تسلیم شد تو دیگه ادامه نده
ولی بقیه گزینه ها درباره تلافی و دشمنیه -
Mahan Xodayi 2 سلام جواب گزینه ۴
Faez Fateminia لطفا با تحلیل بگین....الان تردید بین یک چهاره چرا شما یک رو رد کردین؟؟
-
Mahan Xodayi 2 چون گزینه چهار گفته وقتی دشمن تسلیم شد تو دیگه ادامه نده
ولی بقیه گزینه ها درباره تلافی و دشمنیهFaez Fateminia گزینه یک کجا درمورد تلافیه؟؟؟میگه مدارا کن گزینه دوهم میگه اگر زور مبارزه نداری کوتاه بیا
تلافی نیست که؟؟؟ -
Faez Fateminia گزینه یک کجا درمورد تلافیه؟؟؟میگه مدارا کن گزینه دوهم میگه اگر زور مبارزه نداری کوتاه بیا
تلافی نیست که؟؟؟Mahan Xodayi 2 نه دیگه گزینه یک گفته هروقت دوست داری میتونی پوست دشمنو بکنی این تلافی نیست؟
-
Mahan Xodayi 2 نه دیگه گزینه یک گفته هروقت دوست داری میتونی پوست دشمنو بکنی این تلافی نیست؟
Faez Fateminia با احترام قبول ندارم اینو چون مفهوم اصلی سوال نیست ولی اگرم قبول کنیم گزینه دو سه تلافیشون کجاس؟؟؟
-
Faez Fateminia لطفا با تحلیل بگین....الان تردید بین یک چهاره چرا شما یک رو رد کردین؟؟
Mahan Xodayi 2 گزینه دو هم گفته وقتی زور جنگ کردن نداری کم تر جنگ کن
گزینه سه هم گفته همونطور که نیشتر انگشت رو میبره دشمن هم اگه قوی باشه تورو شکست میده -
Mahan Xodayi 2 گزینه دو هم گفته وقتی زور جنگ کردن نداری کم تر جنگ کن
گزینه سه هم گفته همونطور که نیشتر انگشت رو میبره دشمن هم اگه قوی باشه تورو شکست میدهFaez Fateminia خب اینا همون مفهومی هستند که من نوشتم شما از منظر تلافی داشتن رد کردین الان دو سه تلافی ندارن که؟؟؟
-
Faez Fateminia با احترام قبول ندارم اینو چون مفهوم اصلی سوال نیست ولی اگرم قبول کنیم گزینه دو سه تلافیشون کجاس؟؟؟
Mahan Xodayi 2 ممنونم
اینم قبول ندارین که تو هیچ گزینه ای غیر ۴ راجع به صلح چیزی نگفته؟ -
Faez Fateminia خب اینا همون مفهومی هستند که من نوشتم شما از منظر تلافی داشتن رد کردین الان دو سه تلافی ندارن که؟؟؟
Mahan Xodayi 2 بله شاید. ولی گزینه ۴فقط گفته صلح کن بقیشون گفته کمتر مبارزه کن و عقب نشینی کن و..
-
Mahan Xodayi 2 ممنونم
اینم قبول ندارین که تو هیچ گزینه ای غیر ۴ راجع به صلح چیزی نگفته؟Faez Fateminia خواهش میکنم:)
بازم با احترام خیر:( چون گزینه یکم درمورد صلح گفته گزبنه دو هم گفته و گزینه سه هم در لفافه گفته:(
به سایر گزینه ها خوب نگا کنید واقعا از منظر صلح و تلافی نیست تلافی که دوره از منظر صلح و مدارا هم نمیشه رد گزینه کرد...
اما ازاین نگاه که با قوی تر از خودت جنگ کن و نکن و اینا جواب باید دربیاد...