مهندسی ژن
-
Mahan Xodayi 2
به نظر من آره
ولی خب نظرات منو باید همیشه پیشفرض روش شاید و احتمالا بذاری
بازم بپرس از بقیه ببین چی میگن
.@سینا-0 اوکی ممنون
-
سلام
جمله درسته یا نه!
برای انکه یک ژن خارجی به درون دیسک وارد شود،میتوان از بیش از یک نوع انزیم برش دهنده استفاده کرد
تجربیا
@سینا-0Mahan Xodayi 2 در مهندسی ژن گفته است:
سلام
جمله درسته یا نه!
برای انکه یک ژن خارجی به درون دیسک وارد شود،میتوان از بیش از یک نوع انزیم برش دهنده استفاده کرد
تجربیا
@سینا-0سلام
من برای جواب دادن به این سوال دو تا چیز رو بررسی کردم یکی کتاب یکی هم کتابکار خیلی سبز برای کنکور سال ۹۹ من بود ولی مطلب یکیه عوض نشدهقسمتی که مربوط میشه رو تایپ میکنم
- دقت کنید از لحاظ علمی این این امکان وجود دارد که ما آنزیم های برش دهنده مختلفی را ببینیم که یک نوع انتهای چسبنده با توالی یکسان را میسازند و برای اتصال دو قطعه dna هم ، مهم همین توالی موجود در انتهای چسبنده است و وقتی ما توالی انتهای چسبنده مان درست است دیگر فرقی نمیکند که کدام آنزیم آن را بوحود آورده باشد. البته در حد کتاب درسی شما همان یک نوع آنزیم را در نظر بگیرید، که هم پلازمید را با آن می بریم و هم ژنوم حاوی ژن مورد نظرمان را!
این از خیلی سبز بود
و اینم متن کتاب
حالا نظر طراح چی بوده؟
حالا احتمالا این تست بالاتر از سطح متاب طرح شده و یا یه نکته ای رو جا انداختیم
اینکه اگر به همچین سوالی بر خوردی لطفا تاپیک بزن تا نظر طراح ها در این مورد رو بدونیم - دقت کنید از لحاظ علمی این این امکان وجود دارد که ما آنزیم های برش دهنده مختلفی را ببینیم که یک نوع انتهای چسبنده با توالی یکسان را میسازند و برای اتصال دو قطعه dna هم ، مهم همین توالی موجود در انتهای چسبنده است و وقتی ما توالی انتهای چسبنده مان درست است دیگر فرقی نمیکند که کدام آنزیم آن را بوحود آورده باشد. البته در حد کتاب درسی شما همان یک نوع آنزیم را در نظر بگیرید، که هم پلازمید را با آن می بریم و هم ژنوم حاوی ژن مورد نظرمان را!
-
Mahan Xodayi 2 در مهندسی ژن گفته است:
سلام
جمله درسته یا نه!
تجربیا
@سینا-0سلام
من برای جواب دادن به این سوال دو تا چیز رو بررسی کردم یکی کتاب یکی هم کتابکار خیلی سبز برای کنکور سال ۹۹ من بود ولی مطلب یکیه عوض نشدهقسمتی که مربوط میشه رو تایپ میکنم
- دقت کنید از لحاظ علمی این این امکان وجود دارد که ما آنزیم های برش دهنده مختلفی را ببینیم که یک نوع انتهای چسبنده با توالی یکسان را میسازند و برای اتصال دو قطعه dna هم ، مهم همین توالی موجود در انتهای چسبنده است و وقتی ما توالی انتهای چسبنده مان درست است دیگر فرقی نمیکند که کدام آنزیم آن را بوحود آورده باشد. البته در حد کتاب درسی شما همان یک نوع آنزیم را در نظر بگیرید، که هم پلازمید را با آن می بریم و هم ژنوم حاوی ژن مورد نظرمان را!
این از خیلی سبز بود
و اینم متن کتاب
حالا نظر طراح چی بوده؟
حالا احتمالا این تست بالاتر از سطح متاب طرح شده و یا یه نکته ای رو جا انداختیم
اینکه اگر به همچین سوالی بر خوردی لطفا تاپیک بزن تا نظر طراح ها در این مورد رو بدونیم@Kosar-Mortazavi ممنونم از پاسخگوییتون....
این توضیح پاسخنامه بود اتفاقا....گزینه ای از تست نبود یعنیی نکته ای دیگه راستش نمیدونم چرا نتونسم منشنتون کنم ی تایپیک با مضمون پیوند هیدروژنی زدم تو بخش زیست سطر هستند لطفا اگر امکانش هست ی نگاهیی بندازین
-
@Kosar-Mortazavi ممنونم از پاسخگوییتون....
این توضیح پاسخنامه بود اتفاقا....گزینه ای از تست نبود یعنیی نکته ای دیگه راستش نمیدونم چرا نتونسم منشنتون کنم ی تایپیک با مضمون پیوند هیدروژنی زدم تو بخش زیست سطر هستند لطفا اگر امکانش هست ی نگاهیی بندازین
Mahan Xodayi 2
بین دوتا بخش اسمم - بزنی منشن میشم(بدون فاصله)
@kosar-mortazavi -
@Kosar-Mortazavi ممنونم از پاسخگوییتون....
Mahan Xodayi 2
آهان پس داشته میگفته میشه بیش از یک آنزیم میشه که من تو کتاب هر چی نگاه میکنم همچین چیزی نمیبینم
راستش برای این تست های سطح بالا باید احتیاط کنی هر تستی مثل این دیدی باهاش مقایسه کن مخصوصا ببین تو کنکور ازش تست اومده و جوابش چی بوده -
Mahan Xodayi 2
بین دوتا بخش اسمم - بزنی منشن میشم(بدون فاصله)
@kosar-mortazavi@Kosar-Mortazavi زدم نیاورد سه بار ویرایش زدم:///بازم امتحان میکنم...
-
Mahan Xodayi 2
آهان پس داشته میگفته میشه بیش از یک آنزیم میشه که من تو کتاب هر چی نگاه میکنم همچین چیزی نمیبینم
راستش برای این تست های سطح بالا باید احتیاط کنی هر تستی مثل این دیدی باهاش مقایسه کن مخصوصا ببین تو کنکور ازش تست اومده و جوابش چی بوده@Kosar-Mortazavi اخه تسته شمارشی بود:|
-
@Kosar-Mortazavi زدم نیاورد سه بار ویرایش زدم:///بازم امتحان میکنم...
Mahan Xodayi 2 درود
بین دوبخش اسم نقطه بذار بدون هیچ فاصله
. -
Mahan Xodayi 2 درود
بین دوبخش اسم نقطه بذار بدون هیچ فاصله
.@سینا-0 اره میزدم برا بقیه میشد ایشون نمیشد:(( که درس شد....
-
سلام
جمله درسته یا نه!
تجربیا
@سینا-0Mahan Xodayi 2 در مهندسی ژن گفته است:
سلام
جمله درسته یا نه!
تجربیا
@سینا-0سلام .در حد کتاب درسیتون بهتره همون یه نوع انزیم رو درنظر بگیرین .و لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
-
Mahan Xodayi 2 در مهندسی ژن گفته است:
سلام
جمله درسته یا نه!
تجربیا
@سینا-0سلام .در حد کتاب درسیتون بهتره همون یه نوع انزیم رو درنظر بگیرین .و لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
sarvin Piri ممنون
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
sarvin Piri ممنون
-
sarvin Piri
حتما لازم شد منشنتون میکنم....
-
sarvin Piri ممنون