قرابت۲
-
با تحلیل خواهشا..
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
با تحلیل خواهشا..
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2 گزینه دو؟
-
Mahan Xodayi 2 گزینه دو؟
@ftm-montazeri بله ،من میگم یک و چهار باهم ارتباط دارند ولی سه قرابت نداره.....چرا سه رو رد کردین؟؟و چرا دورو انتخاب کردین:/:/
-
@ftm-montazeri بله ،من میگم یک و چهار باهم ارتباط دارند ولی سه قرابت نداره.....چرا سه رو رد کردین؟؟و چرا دورو انتخاب کردین:/:/
Mahan Xodayi 2 ببنید یک و سه و چهار دارن میگن تا ترک همه تعلقات از این دنیا نکنی نمیتونی به معشوق برسی
-
Mahan Xodayi 2 ببنید یک و سه و چهار دارن میگن تا ترک همه تعلقات از این دنیا نکنی نمیتونی به معشوق برسی
@ftm-montazeri خب بله ولی دو چی میگه؟؟؟
-
@ftm-montazeri خب بله ولی دو چی میگه؟؟؟
Mahan Xodayi 2 سلام،گزینه دو فکر کنم میگه انقدر تشریفات و ... زیاد بود که از خود بی خود شده بودم و نفهیدم که چیزی که میبینم واقعا خود دوست هست یا خیال دوست در ذهنم
-
Mahan Xodayi 2 سلام،گزینه دو فکر کنم میگه انقدر تشریفات و ... زیاد بود که از خود بی خود شده بودم و نفهیدم که چیزی که میبینم واقعا خود دوست هست یا خیال دوست در ذهنم
Seyed sadegh Razavi
ممنونم
-
Seyed sadegh Razavi
ممنونم
Mahan Xodayi 2 کاری نکردم
-
Seyed sadegh Razavi
ممنونم
Mahan Xodayi 2 این چرا دختر شد
-
@ftm-montazeri تشکر
-
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Seyed sadegh Razavi
تشریف دادن همون تشریف آوردن و افتخار دادنه.
میگه تشریف آورد و رفت. حالا اینقدر از خودم بیخودم، که نمیدونم اصن خودش بود یا خیالش... -
Seyed sadegh Razavi
تشریف دادن همون تشریف آوردن و افتخار دادنه.
میگه تشریف آورد و رفت. حالا اینقدر از خودم بیخودم، که نمیدونم اصن خودش بود یا خیالش...@danial-hosseiny بله خیلی ممنون بابت اصلاح
-
@danial-hosseiny بله خیلی ممنون بابت اصلاح
Seyed sadegh Razavi خواهش میکنم