اسلوب ، آره یا نه ؟!
-
سلام دوستان آلایی . به نظر شما پاسخ تست زیر کدوم گزینه میشه؟
من خیلی کلافه شدم ، از بس به جواب نرسیدم 😂
ممنون میشم تحلیلتون رو هم به اشتراک بذارید .
در پایان من پاسخ تشریحی رو هم میذارم .
👇👇👇👇👇

-
👇👇👇👇👇

mahdi shokry
سلام گزینه ۴ میشه؟ -
mahdi shokry
سلام گزینه ۴ میشه؟@سمیه-صادقلو بله کاملا
اما میشه بگین چرا ۴؟ -
@سمیه-صادقلو بله کاملا
اما میشه بگین چرا ۴؟mahdi shokry
همچو نرگس بگشا چشم و ببین کاندر خاک
چند روی چو گل و قامت چون شمشاد استخوب توی این بیت ما مصرع دوم رو مثالی برای مصرع اول نمیبینیم چون آرایه اسلوب معادله این بود که مصرع دوم مثالی برای مصرع اول باشه به طوری که نتونیم بین دو مصرع چیزی مثل «همان طور که» بیاریم
-
👇👇👇👇👇

mahdi shokry
سلام. به نظر من اگه تو برامون تحلیلت رو بنویسی تا ما ایرادت رو بگیریم بسی بهتره.
چون تست خیلی واضحه به نظر من. -
mahdi shokry
سلام گزینه ۴ میشه؟@سمیه-صادقلو
اجازه بدین من تحلیلم رو بگم ، اگر دقت کرده باشید در گزینه ۱ حرف ربط اگر هست ، هرموقع حرف ربط اگر بیاد ما دیگه اسلوب معادله نداریم که .
چرا از این طریق گزینه یک رو انتخاب نکنیم؟؟ -
mahdi shokry
همچو نرگس بگشا چشم و ببین کاندر خاک
چند روی چو گل و قامت چون شمشاد استخوب توی این بیت ما مصرع دوم رو مثالی برای مصرع اول نمیبینیم چون آرایه اسلوب معادله این بود که مصرع دوم مثالی برای مصرع اول باشه به طوری که نتونیم بین دو مصرع چیزی مثل «همان طور که» بیاریم
@سمیه-صادقلو بله این مطلب کاملا درسته .
منم موافقم -
@سمیه-صادقلو
اجازه بدین من تحلیلم رو بگم ، اگر دقت کرده باشید در گزینه ۱ حرف ربط اگر هست ، هرموقع حرف ربط اگر بیاد ما دیگه اسلوب معادله نداریم که .
چرا از این طریق گزینه یک رو انتخاب نکنیم؟؟mahdi shokry
از اونجایی که حرف ربط داخل خود مصرعه و مصرع ها رو به هم مرتبط نمیکنه.
اگه این حرف ربط ارتباطی بین دو مصرع میساخت کار خراب میشد. نه الآن که داخل خود مصرعه.
غذای چرب ضعف پیری را زایل نمیسازد (مصرع اول تموم شد)
کمان را اگر روغن دهی فربه نمیگردد(مصرع دوم) -
@سمیه-صادقلو
چرا از این طریق گزینه یک رو انتخاب نکنیم؟؟mahdi shokry
این حرفی که در اسلوب معادله باهاش این آرایه تشخیص داده میشه به صورت فرضی خودمون به کار میبریم
گفته
نمی سازد غذای چرب زایل ضعف پیری را
کمان را گرچه روغن میدهی فربه نمی گردداگه بخوایم یه خورده ساختار جمله اش رو تغییر بدیم منظورش اینه که غذای چرب ضعف پیری را زایل نمی سازد
به کمان هر چقدر روغن بدهی فربه نمیشود
در واقع مصرع دوم همونجور که می بینید مثالی برای مصرع اول هست اونجا گر چه بین مصرع اول و مصراع دوم نیست به نظرم
باز شاید آقای حسینی بهتر توضیح بدن -
mahdi shokry
از اونجایی که حرف ربط داخل خود مصرعه و مصرع ها رو به هم مرتبط نمیکنه.
اگه این حرف ربط ارتباطی بین دو مصرع میساخت کار خراب میشد. نه الآن که داخل خود مصرعه.
غذای چرب ضعف پیری را زایل نمیسازد (مصرع اول تموم شد)
کمان را اگر روغن دهی فربه نمیگردد(مصرع دوم)@danial-hosseiny خوب ببینید من الان یک بیت دارم که اگر در وسط مصراع دوم اومده ولی اسلوب معادله هست .
با بت اندر کعبه نتوان رفت و با سگ در حرم
بر در جانان اگر از خویشتن رفتی بیا -
@danial-hosseiny خوب ببینید من الان یک بیت دارم که اگر در وسط مصراع دوم اومده ولی اسلوب معادله هست .
بر در جانان اگر از خویشتن رفتی بیاmahdi shokry
خب مگه من گفتم اسلوب معادله نیست...؟ 😂😶
ما هم داریم میگیم هست... -
mahdi shokry
خب مگه من گفتم اسلوب معادله نیست...؟ 😂😶
ما هم داریم میگیم هست...@danial-hosseiny
بله 😅 من روزه بهم فشار اورده
درسته الان متوجه شدم 😂😂😂😂😂 -
mahdi shokry
این حرفی که در اسلوب معادله باهاش این آرایه تشخیص داده میشه به صورت فرضی خودمون به کار میبریم
گفته
نمی سازد غذای چرب زایل ضعف پیری را
کمان را گرچه روغن میدهی فربه نمی گردداگه بخوایم یه خورده ساختار جمله اش رو تغییر بدیم منظورش اینه که غذای چرب ضعف پیری را زایل نمی سازد
به کمان هر چقدر روغن بدهی فربه نمیشود
در واقع مصرع دوم همونجور که می بینید مثالی برای مصرع اول هست اونجا گر چه بین مصرع اول و مصراع دوم نیست به نظرم
باز شاید آقای حسینی بهتر توضیح بدن@سمیه-صادقلو ممنونم از توضیح شما . 🙏🙏🙏
-
@danial-hosseiny خوب ببینید من الان یک بیت دارم که اگر در وسط مصراع دوم اومده ولی اسلوب معادله هست .
بر در جانان اگر از خویشتن رفتی بیاmahdi shokry در اسلوب ، آره یا نه ؟! گفته است:
بر در جانان اگر از خویشتن رفتی بیااشتباه شما هم همین جاست به نظرم که اگر رو بین دو جمله مصرع اول و دوم معنا می کنید الان اینجا میگه با بت به کعبه نمی توان رفت و با سگ هم به حرم نمی توان رفت
حالا مصرع دوم میگه اگه از خودت رفتی بر در جانان بیا
یعنی نمیگه با سگ به حرم نمی توان رفت اگر از خودت رفتی
نمیدونم تونستم برسونم یا نه 😅 -
@danial-hosseiny
بله 😅 من روزه بهم فشار اورده
درسته الان متوجه شدم 😂😂😂😂😂mahdi shokry
«فشارت» را زمین بگذار😂🥺♥
حل شد الآن؟ -
mahdi shokry
«فشارت» را زمین بگذار😂🥺♥
حل شد الآن؟@danial-hosseiny اره حل شد . ممنونم🙏
-
سلام وقتتون بخیر
جواب گزینه ۴ هست
در گزینه ۱ در مصرع اول در مورد کاهش ضعف در پیری صحبت شده که غذای چرب از اون ضعف نمی کاهد در مصرع دوم هم گفته شده اگر چه کمان را به روغن آغشته کنی چاق نمی شود
در گزینه دوم مصرع دوم گفته شده هر سری که در آن سودایی هست برای دار تلاش می کند در واقع به دنبال دردسر بودن اشاره شده در گزینه سوم مصرع اول به عدم سیری از دنیا اشاره شده و در مصرع دوم به عدم سیرابی تشنه از آب دهان اشاره شده
بهترین راه برای تشخیص اسلوب این هست که هر دو مصرع در حالی که دارن هم دیگه رو تاکید می کنن در مورد مضامین مختلفی برای تاکیدش سخن میگن -
@danial-hosseiny اره حل شد . ممنونم🙏
mahdi shokry خواهش میکنم♥
-
mahdi shokry در اسلوب ، آره یا نه ؟! گفته است:
بر در جانان اگر از خویشتن رفتی بیااشتباه شما هم همین جاست به نظرم که اگر رو بین دو جمله مصرع اول و دوم معنا می کنید الان اینجا میگه با بت به کعبه نمی توان رفت و با سگ هم به حرم نمی توان رفت
حالا مصرع دوم میگه اگه از خودت رفتی بر در جانان بیا
یعنی نمیگه با سگ به حرم نمی توان رفت اگر از خودت رفتی
نمیدونم تونستم برسونم یا نه 😅@سمیه-صادقلو بله منظورتون رو متوجه شدم .
ممنونم که وقت گذاشتید . -
@سمیه-صادقلو بله منظورتون رو متوجه شدم .
ممنونم که وقت گذاشتید .mahdi shokry
خواهش ✨