استعاره
-
سلام بیت زیر استعاره داره؟؟
در چمن دوش به بوی تو گذر میکردم/قدح لاله پر از خون جگر میکردم
@تجربیا -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
@تجربیاMahan Xodayi 2 در استعاره گفته است:
@تجربیاسلام
به نظرم لاله و خون جگر میتونه استعاره باشه! -
@تجربیاسلام فک کنم
قدح لاله و خون جگر استعاره س
قدح لاله رو دقیق نمیدونم ولی خون جگر استعاره از می (شراب) هست چون گفته قدح رو پر از خون جگر کرده -
سلام فک کنم
قدح لاله رو دقیق نمیدونم ولی خون جگر استعاره از می (شراب) هست چون گفته قدح رو پر از خون جگر کردهFaez Fateminia در استعاره گفته است:
سلام فک کنم
قدح لاله رو دقیق نمیدونم ولی خون جگر استعاره از می (شراب) هست چون گفته قدح رو پر از خون جگر کرده -
اجازه بدین نظر اقای حسینی رو هم داشته باشیم....
@danial-hosseiny -
@تجربیاMahan Xodayi 2 سلام. قدح لاله بنظرم اضافه تشبیهیه.
خون جگر استعاره هست. -
سلام وقتتون بخیر
لاله چون ظرف شراب در نظر گرفته شده و شراب آن خون جگر شاعر هست (که استعاره محسوب می شود ) -
Elham Hoseni
Faez Fateminia
Farhan Honar
@Miss-Joker
ممنونم از نظراتتون ولی کلیپی که میدیدم این رو به عنوان جواب در نظر گرفته بود که فاقد استعاره هست...
منم مثل شما میگفتم هست که......با این وجود یبار دیگه نگا کنید به شعر بازم بنظرتون استعاره داره یا نه؟؟ -
@danial-hosseinyMahan Xodayi 2 در استعاره گفته است:
@danial-hosseinyامیدوارم براشون تکراری نباشه
-
هرکسی یک نظری داره و سلیقه ایست بارها درکنکور تست هایی بوده و خودتون هم دیدین که جوابی درسته که واقعا اشتباهه اما نظر من اینه که خون جگر استعاره از اشک هست.
-
@تجربیاMahan Xodayi 2
سلام...
ببین بحث اصلی درمورد خونِ جگره دیگه... خب؟
استعارهش هم میتونه این باشه:
خون جگر مانند شراب سرخ است.
این منطقیه.
اما یه مشکلی هست... درسته که ما لاله رو به قدح تشبیه کردیم و داریم خون جگر رو میریزیم داخلش. اما ما واقعا داریم خونِ جگر شاعر رو میریزیم توی قدح. نه شراب... واقعا شاعر داره میگه من قدح رو از خونِ جگر خودم پر کردم. صحبت از شراب نکرده... نمیدونم تونستم خودم رو بهتون توضیح بدم یا نه... -
هرکسی یک نظری داره و سلیقه ایست بارها درکنکور تست هایی بوده و خودتون هم دیدین که جوابی درسته که واقعا اشتباهه اما نظر من اینه که خون جگر استعاره از اشک هست.
سید حسین حسینی 0
دوست عزیز، قضیهٔ اشک که کلا منتفیه...
اشک کجاش شبیه خونِ جگره...؟ -
سید حسین حسینی 0
دوست عزیز، قضیهٔ اشک که کلا منتفیه...
اشک کجاش شبیه خونِ جگره...؟@danial-hosseiny
اشک خونین در فراق یار دیگه -
@danial-hosseiny
اشک خونین در فراق یار دیگهسید حسین حسینی 0
اشک به خودی خود سرخ نیست.
نمیتونیم بگیم خون جگر استعاره از اشکه، بعد حالا بگن ولی اشک که سرخ نیست، ما بگیم حالا شما سرخشو درنظر بگیر... -
سید حسین حسینی 0
نمیتونیم بگیم خون جگر استعاره از اشکه، بعد حالا بگن ولی اشک که سرخ نیست، ما بگیم حالا شما سرخشو درنظر بگیر...@danial-hosseiny
اگر توضیحات دکتر حسین خانی رو گوش داده باشین چنین چیزی هست و اتفاقا پر کاربرده من ازخودم درنمیارم که؟؟ -
سید حسین حسینی 0
نمیتونیم بگیم خون جگر استعاره از اشکه، بعد حالا بگن ولی اشک که سرخ نیست، ما بگیم حالا شما سرخشو درنظر بگیر...@danial-hosseiny
اتفاقا ا بعضی ها عتقاد داشتن اشک خونین از همون خون جگر منشا میگیره -
@danial-hosseiny
اگر توضیحات دکتر حسین خانی رو گوش داده باشین چنین چیزی هست و اتفاقا پر کاربرده من ازخودم درنمیارم که؟؟سید حسین حسینی 0
الآن فرمودین «توضیحات "دکتر" حسینخانی» که بنده سر تعظیم فرود بیارم و بگم اوه ببخشید؟
ممنون میشم اگه حرفت رو با مثالی برامون بیان کنی. -
سید حسین حسینی 0
الآن فرمودین «توضیحات "دکتر" حسینخانی» که بنده سر تعظیم فرود بیارم و بگم اوه ببخشید؟
ممنون میشم اگه حرفت رو با مثالی برامون بیان کنی.@danial-hosseiny
شما نشنیدین که مثلا شاعر خون گریه میکنه ؟؟؟؟ خوب خون جگر هم میتونه استعاره از اشک خونین باشه و بار اولم گفتم هرکسی سلیقه ای داره نظر شما محترم تر -
سید حسین حسینی 0
ممنون میشم اگه حرفت رو با مثالی برامون بیان کنی.@danial-hosseiny
ضمن اینکه واقعا معنی نداره شاعر از باغ رد بشه خون دلشو دربیاره بریزه تولاله ...این یعنی چی؟؟ -
Mahan Xodayi 2
سلام...
ببین بحث اصلی درمورد خونِ جگره دیگه... خب؟
استعارهش هم میتونه این باشه:
خون جگر مانند شراب سرخ است.
این منطقیه.
اما یه مشکلی هست... درسته که ما لاله رو به قدح تشبیه کردیم و داریم خون جگر رو میریزیم داخلش. اما ما واقعا داریم خونِ جگر شاعر رو میریزیم توی قدح. نه شراب... واقعا شاعر داره میگه من قدح رو از خونِ جگر خودم پر کردم. صحبت از شراب نکرده... نمیدونم تونستم خودم رو بهتون توضیح بدم یا نه...@danial-hosseiny
یا اصلا اونوسط شاعر شراب از کجا اورده ....اگر میگفت شراب در قدح میریزد ما میگفتیم شراب استعاره از خون جگر درسته؟؟؟؟