انسولین۲
-
Matin Mousavi 1 در انسولین۲ گفته است:
Mahan Xodayi 2 تا اونجا که خبر دارم بله. چون رونویسی رو برا آخر میخوایم.
هدف نهایی ما همانند سازیهدها نه رونویسی؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 همانندسازی که میکنیم خب بعد مگه نمیخوایم باکتری ها رو از هم جدا کنیم، خب اون موقع باید رونوسی کنیم و بعد هم ترجمه تا پروتین تجزیه کننده آنتیاکسیدانی که به محیط باکتری ها وارد شده رو بسازیم
-
سلام
الف زودتر اتفاق میفته یا ب؟؟؟؟؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2 حالا جواب کدومه
-
Mahan Xodayi 2 همانندسازی که میکنیم خب بعد مگه نمیخوایم باکتری ها رو از هم جدا کنیم، خب اون موقع باید رونوسی کنیم و بعد هم ترجمه تا پروتین تجزیه کننده آنتیاکسیدانی که به محیط باکتری ها وارد شده رو بسازیم
Matin Mousavi 1 خب من میگم شما ببین کجا رو ریپ زدم
ببینید در مرحله دوم که دنای نوترکیب ایجاد شد میاییم در مرحله دوم این دنا رو به طریقی وارد سلول هدف میکنیم...بعد اون محیط کشت رو بطور مثال در محیط انتی بیوتیک قرار میدیم درست؟؟الان دنای حاصلم که مقاومت این انتی رو داره میاد رونویسی میشه و اونایی که تراژنی شده بودن میمونن بقیه میمیره....حالا اونایی که زنده موندن میان همانند سازی میکنند تا تکثیر کنن ژنی که هدف ما بود صحیحه؟؟؟؟ -
Mahan Xodayi 2 حالا جواب کدومه
Matin Mousavi 1 جواب گزینه سه
-
Matin Mousavi 1 خب من میگم شما ببین کجا رو ریپ زدم
ببینید در مرحله دوم که دنای نوترکیب ایجاد شد میاییم در مرحله دوم این دنا رو به طریقی وارد سلول هدف میکنیم...بعد اون محیط کشت رو بطور مثال در محیط انتی بیوتیک قرار میدیم درست؟؟الان دنای حاصلم که مقاومت این انتی رو داره میاد رونویسی میشه و اونایی که تراژنی شده بودن میمونن بقیه میمیره....حالا اونایی که زنده موندن میان همانند سازی میکنند تا تکثیر کنن ژنی که هدف ما بود صحیحه؟؟؟؟Mahan Xodayi 2 درست. خب حالا بعد از همانند سازی اگه محصول ژن رو نیاز داشته باشیم، مثلا پروتئینی رو میخوایم خب حالا باید رونویسی کنیم دیگه. همیشه که هدف ما خود ژنه نیست که
-
Mahan Xodayi 2 درست. خب حالا بعد از همانند سازی اگه محصول ژن رو نیاز داشته باشیم، مثلا پروتئینی رو میخوایم خب حالا باید رونویسی کنیم دیگه. همیشه که هدف ما خود ژنه نیست که
Matin Mousavi 1 خب اخه اول اولش رونویسی شده در مرحله چهار بعدش اصن بخواد همانند سازی کنه رونویسی کنه اونو بیخیال ولی اولین اقدامش چون در محیط خطر بود باید رونویسی میکرد و فرصت همانندیازی نداشت
پس باید جواب دو باشه -
Matin Mousavi 1 خب اخه اول اولش رونویسی شده در مرحله چهار بعدش اصن بخواد همانند سازی کنه رونویسی کنه اونو بیخیال ولی اولین اقدامش چون در محیط خطر بود باید رونویسی میکرد و فرصت همانندیازی نداشت
پس باید جواب دو باشهMahan Xodayi 2 اینم که قطعی نگفته که خود ژن رو میخوایم. اگه محصول رو نخواد و خود ژن رو بخواد بله دیگه حرف شما درست میشه
-
Mahan Xodayi 2 اینم که قطعی نگفته که خود ژن رو میخوایم. اگه محصول رو نخواد و خود ژن رو بخواد بله دیگه حرف شما درست میشه
Matin Mousavi 1 ببخشید مغز من مقاومت نشون میده ولی بعد از مرحله چهار قراره هر اتفاقی میفته بیافته درسته؟؟ درحالی که در خود مرحله چهار رونویسی شده شما قبل مرحله چهار همانند سازی رویت میشه؟؟؟
-
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2 در انسولین۲ گفته است:
Mahan Xodayi 2 در انسولین۲ گفته است:
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء@kosar-mortazavi لطفا جهت اطمینان شمام نظرتونو بگین
خوب همانند سازی اون ژن میتونه همیشه رخ بده لازم نیست اتفاقی بیوفته ولی برای رونویسی ما باید اون آنتی بیوتیک رو وارد محیط کنیم خوب؟
احتمال میدم منظور طراح این بوده که همون طور که یکی از بچه ها گفت اون باکتری هایی که بلازمید رو دریافت کردن تا وقتی که ما بیایم آنتی بیوتیک رو تزریق کنیم میتونستن تکثیر بشن...
و از این جهت مشه درست گرفت( تو کتاب هم گفته سرعت تکثیر بالایی دارن که البته درسته ولی اینکه در واقعیت چقدر طول میکشه بین وارد کردن آنتی بیوتیک و فرصت یک چرخه سلولی رو قطعا نمیدونیم!!)
عجب سوالیه!! اگه نکته اش فقط همین باشه به نظرم یکمی مسخره است!!
شما نکته ی دیگه به نظرت میاد حتما بگو
گفتی تست هایی دیدی که ب رو زودتر از الف گرفته؟ -
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء@kosar-mortazavi لطفا جهت اطمینان شمام نظرتونو بگین
خوب همانند سازی اون ژن میتونه همیشه رخ بده لازم نیست اتفاقی بیوفته ولی برای رونویسی ما باید اون آنتی بیوتیک رو وارد محیط کنیم خوب؟
احتمال میدم منظور طراح این بوده که همون طور که یکی از بچه ها گفت اون باکتری هایی که بلازمید رو دریافت کردن تا وقتی که ما بیایم آنتی بیوتیک رو تزریق کنیم میتونستن تکثیر بشن...
و از این جهت مشه درست گرفت( تو کتاب هم گفته سرعت تکثیر بالایی دارن که البته درسته ولی اینکه در واقعیت چقدر طول میکشه بین وارد کردن آنتی بیوتیک و فرصت یک چرخه سلولی رو قطعا نمیدونیم!!)
عجب سوالیه!! اگه نکته اش فقط همین باشه به نظرم یکمی مسخره است!!
شما نکته ی دیگه به نظرت میاد حتما بگو
گفتی تست هایی دیدی که ب رو زودتر از الف گرفته؟@Kosar-Mortazavi بله تستایی که تا حالا زدم میگفتن رونویسی مقدم بر همانند سازیه چون بعد اتمام مرحله چهار همانند سازی میکنن اما در خود مرحله چهار ما شاهد رونویسی هستیم
-
Matin Mousavi 1 ببخشید مغز من مقاومت نشون میده ولی بعد از مرحله چهار قراره هر اتفاقی میفته بیافته درسته؟؟ درحالی که در خود مرحله چهار رونویسی شده شما قبل مرحله چهار همانند سازی رویت میشه؟؟؟
Mahan Xodayi 2 مگیم که اگه هدف ما ژن باشه حرف شما کاملا درسته
-
Mahan Xodayi 2 مگیم که اگه هدف ما ژن باشه حرف شما کاملا درسته
Matin Mousavi 1 یعنی چی؟؟؟خب در این مهندسی ژنتیک هدف ما ژن بود خب البته در مثال که سوالا هم همونو میگن
-
Matin Mousavi 1 یعنی چی؟؟؟خب در این مهندسی ژنتیک هدف ما ژن بود خب البته در مثال که سوالا هم همونو میگن
Mahan Xodayi 2
اینجا گفته از باکتری ها میتونیم برای فراورده هم استفاده کنیم.
-
Mahan Xodayi 2
اینجا گفته از باکتری ها میتونیم برای فراورده هم استفاده کنیم.
Matin Mousavi 1 میشه یکم توضیح بدین دقیقا منظورت چیه؟؟یعنی اگر هدف ما این بود کلا تراژنی کنیم و پروتین مثلا بدست بیاریم همانند سازی مهم نیس؟؟
-
@Kosar-Mortazavi بله تستایی که تا حالا زدم میگفتن رونویسی مقدم بر همانند سازیه چون بعد اتمام مرحله چهار همانند سازی میکنن اما در خود مرحله چهار ما شاهد رونویسی هستیم
Mahan Xodayi 2
من الان داشتم کتاب کار رو چک میکردم.
یه تست دیدم که مثل همین بود از خیلی سبز
در مراحل مهندسی ژنتیک پس از تشکیل نوعی مولکول dna که حاوی دو جایگاه تشخیص برای آنزیم ecor1 است. کدام مورد قبل از سایرین روی میدهد
۱ نسخه متعددی از دناهای نوترکیب ساخته میشوند
۲ باکتری در محیط کشت حاوی پادزیست قرار داده میشود
۳ گروهی از باکتری های موجود در محیط کشت، دنای نوترکیب دریافت میکنند
۴ با استفاده از شوک الکتریکی و حرارتی ، منافذی در دیواره یاخته باکتری ایجاد میشود.جواب ۳ و برای غلط بودن گزینه ۱ گفته ساخت نسخه متعدد از دناهای نوترکیب بعد از ورود آنها به یاخته میزبان صورت میگیرد
درمورد گزینه ۲ هم گفته بعد از انتقال دنای نوترکیب به باکتری ها آنها را در محیط کشت حاوی پادزیست قرار میدهند تا ......خوب از این تست میفهمیم که از وقتی که این دنا وارد باکتری میشه تقسیم شروع میشه و منطقی هم نگاه کنی باکتری صبر نمیکنه که اول انتی بیوتیک ریخته بشه بعد شروع به تکثیر کنه
پس هم قبل و هم بعد آنتی بیوتیک ما اون تقسیم متعدد رو داریم درسته که رسما بهره برداری ازش بعد از آنتی بیوتیکه.
فکر میکنم زیاد روش وقت نذار برو سراغ تستای دیگه. چون تو همچین تستایی نمیشه مطمئن حرف زد باید بری ببینی تو کنکور مشابهش اومده یا نه
-
Mahan Xodayi 2
من الان داشتم کتاب کار رو چک میکردم.
یه تست دیدم که مثل همین بود از خیلی سبز
در مراحل مهندسی ژنتیک پس از تشکیل نوعی مولکول dna که حاوی دو جایگاه تشخیص برای آنزیم ecor1 است. کدام مورد قبل از سایرین روی میدهد
۱ نسخه متعددی از دناهای نوترکیب ساخته میشوند
۲ باکتری در محیط کشت حاوی پادزیست قرار داده میشود
۳ گروهی از باکتری های موجود در محیط کشت، دنای نوترکیب دریافت میکنند
۴ با استفاده از شوک الکتریکی و حرارتی ، منافذی در دیواره یاخته باکتری ایجاد میشود.جواب ۳ و برای غلط بودن گزینه ۱ گفته ساخت نسخه متعدد از دناهای نوترکیب بعد از ورود آنها به یاخته میزبان صورت میگیرد
درمورد گزینه ۲ هم گفته بعد از انتقال دنای نوترکیب به باکتری ها آنها را در محیط کشت حاوی پادزیست قرار میدهند تا ......خوب از این تست میفهمیم که از وقتی که این دنا وارد باکتری میشه تقسیم شروع میشه و منطقی هم نگاه کنی باکتری صبر نمیکنه که اول انتی بیوتیک ریخته بشه بعد شروع به تکثیر کنه
پس هم قبل و هم بعد آنتی بیوتیک ما اون تقسیم متعدد رو داریم درسته که رسما بهره برداری ازش بعد از آنتی بیوتیکه.
فکر میکنم زیاد روش وقت نذار برو سراغ تستای دیگه. چون تو همچین تستایی نمیشه مطمئن حرف زد باید بری ببینی تو کنکور مشابهش اومده یا نه
@Kosar-Mortazavi اره این تست رو زدم اتفاقا.....
ممنونم -
-
Matin Mousavi 1 میشه یکم توضیح بدین دقیقا منظورت چیه؟؟یعنی اگر هدف ما این بود کلا تراژنی کنیم و پروتین مثلا بدست بیاریم همانند سازی مهم نیس؟؟
Mahan Xodayi 2 همانند سازی رو به هر حال باید انجام بدی. حالا وقتی همانند سازی کردی و ژن مورد نظرت به اندازه کافی تکثیر شد، حالا اگه خود ژن رو نیاز داشتی خب ژنت رو استخراج میکنی و تمام و اگه یه پروتئینی مثلا خواستی باید از ژنهات رونوسی کنی و بعد ترجمه که به محصولت برسی. امیدوارم خوب توضیح داده باشم
-
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم
-
@Kosar-Mortazavi اره این تست رو زدم اتفاقا.....
ممنونمMahan Xodayi 2 خواهش میکنم