انسولین۲
-
Mahan Xodayi 2 همانند سازی رو به هر حال باید انجام بدی. حالا وقتی همانند سازی کردی و ژن مورد نظرت به اندازه کافی تکثیر شد، حالا اگه خود ژن رو نیاز داشتی خب ژنت رو استخراج میکنی و تمام و اگه یه پروتئینی مثلا خواستی باید از ژنهات رونوسی کنی و بعد ترجمه که به محصولت برسی. امیدوارم خوب توضیح داده باشم
Matin Mousavi 1 مرسی
-
-
@سمیه-صادقلو درود. احتمالا منظور ژن دستور دهنده ساخت انسولین هست. اشتباه طراح یا اشتباه تایپی شاید
Matin Mousavi 1 در انسولین۲ گفته است:
@سمیه-صادقلو درود. احتمالا منظور ژن دستور دهنده ساخت انسولین هست. اشتباه طراح یا اشتباه تایپی شاید
سلام سوال دقیقا چیه الان چون من هیچ سوالی رو نمیبینم که
-
Matin Mousavi 1 در انسولین۲ گفته است:
سلام سوال دقیقا چیه الان چون من هیچ سوالی رو نمیبینم که
sarvin Piri سوال اینه در مهندسی ژنتیک رونویسی زودتر اتفاق میافته یا همانپد سازی......
دوستان جواب دادن ولی جهت اطمینان شمام نظرتونو بگین مطمئن بشیم -
sarvin Piri سوال اینه در مهندسی ژنتیک رونویسی زودتر اتفاق میافته یا همانپد سازی......
دوستان جواب دادن ولی جهت اطمینان شمام نظرتونو بگین مطمئن بشیمMahan Xodayi 2
سلام وقتتون بخیر
شما باید با توجه به این نکته پاسخ بدید که اول ساخت دنا نو ترکیب رو داریم و بعد کلون کردن -
Mahan Xodayi 2
سلام وقتتون بخیر
شما باید با توجه به این نکته پاسخ بدید که اول ساخت دنا نو ترکیب رو داریم و بعد کلون کردنElham Hoseni ساخت دنای نوترکیب که با همانند سازی یکی نیست......ولی دیگه همه معتقدین اول همانند سازی لابد اشکال از منه....تشکر
-
دوستان جواب دادن ولی جهت اطمینان شمام نظرتونو بگین مطمئن بشیمMahan Xodayi 2 در انسولین۲ گفته است:
دوستان جواب دادن ولی جهت اطمینان شمام نظرتونو بگین مطمئن بشیمخب اولین مرحله کلون کردن ژن هست که بتونیم مقدار زیادی ژن خالص بدست بیاریم و در مراحل بعدی مورد استفاده قرارشدن بدیم
-
Mahan Xodayi 2 در انسولین۲ گفته است:
دوستان جواب دادن ولی جهت اطمینان شمام نظرتونو بگین مطمئن بشیمخب اولین مرحله کلون کردن ژن هست که بتونیم مقدار زیادی ژن خالص بدست بیاریم و در مراحل بعدی مورد استفاده قرارشدن بدیم
sarvin Piri نه نه من جزوی از اون مراحل رو میگیم چون مرحله اخر جاندار تراژنی ما باید رونویسی بده تا از این مخمصه نجات پیدا کنه بعد اگر زنده مونود میاد با همانند سازی تکثیر میکنه ژنه رو درسته؟؟
ولی این گفته قبل از مرحله چهار هم ما شاهد همانند سازی هستیم.... -
Elham Hoseni ساخت دنای نوترکیب که با همانند سازی یکی نیست......ولی دیگه همه معتقدین اول همانند سازی لابد اشکال از منه....تشکر
Mahan Xodayi 2
بله من مراحل رو خدمتتون عرض کردم -
Matin Mousavi 1
بله درسته ممنون@سمیه-صادقلو
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on