قرابت
-
سلام .....من از متن سوال خیلی نمیفهمم اما میتونیم بگیم گزینه 2و3 ردن چون 2 از قضا و قدر و معشوق حرف زده که ربطی نداره و 3 هم مفهوم مقابلش هست چون گفته ازروی ریا عبادت میکنم ولی متن مشخص شده اخلاص هست و خیلی 4 به متن مشخص شده مربوط نیست...نظرمن گزینه 1 و لی شاید اشتباه باشه.
-
سلام .....من از متن سوال خیلی نمیفهمم اما میتونیم بگیم گزینه 2و3 ردن چون 2 از قضا و قدر و معشوق حرف زده که ربطی نداره و 3 هم مفهوم مقابلش هست چون گفته ازروی ریا عبادت میکنم ولی متن مشخص شده اخلاص هست و خیلی 4 به متن مشخص شده مربوط نیست...نظرمن گزینه 1 و لی شاید اشتباه باشه.
سید حسین حسینی 0
ممنون از توضیح و وقتی که گذاشتی
اما اشتباه پیش رفتی ... البته از منظر پاسخنامه ها ، وگرنه که من کلا قرابتی حس نمیکنم -
سید حسین حسینی 0
اما اشتباه پیش رفتی ... البته از منظر پاسخنامه ها ، وگرنه که من کلا قرابتی حس نمیکنم@Alzahra-Daftar در قرابت گفته است:
سید حسین حسینی 0
اما اشتباه پیش رفتی ... البته از منظر پاسخنامه ها ، وگرنه که من کلا قرابتی حس نمیکنممن هم شک دار تست رو زدم .خواهش میکنم.
-
@Alzahra-Daftar :angry_face: :angry_face:
-
@Alzahra-Daftar
والا 3 برعکسه -
@Alzahra-Daftar
والا 3 برعکسهسید حسین حسینی 0
منم همین عقیده رو دارم 🤒🤕 -
@Alzahra-Daftar در قرابت گفته است:
@ftm-montazeri
سلامن علیکم
بله جواب ۳ هست ...😬😬خب خداروشکر😁
ببین عبارت صورت سوال مفهومش میگه در برابر کاری که انجام دادی اخلاص داشته باش
(یعنی همون دوری از ریا و ریاکاری)و گزینه ۳ داره میگه اگر من کاری انجام بدم و همراه با ریا باشه
مثل اینکه از درخت بید من میوه بخوام -
@ftm-montazeri
سلامن علیکم
بله جواب ۳ هست ...😬😬خب خداروشکر😁
ببین عبارت صورت سوال مفهومش میگه در برابر کاری که انجام دادی اخلاص داشته باش
(یعنی همون دوری از ریا و ریاکاری)و گزینه ۳ داره میگه اگر من کاری انجام بدم و همراه با ریا باشه
مثل اینکه از درخت بید من میوه بخوام -
@Alzahra-Daftar با رد گزینه هم میشد زدااا ولی به سختی...چون از اون یکیا چیزی نتونستم دربیارم😶
-
@ftm-montazeri
سید حسین حسینی 0
بچه ها ممنونم از کمکتون 🙏🙏❤️🌹 -
@Alzahra-Daftar با رد گزینه هم میشد زدااا ولی به سختی...چون از اون یکیا چیزی نتونستم دربیارم😶
-
@Alzahra-Daftar خوشبختم😂🤝🏽
-
@Mr-Wick
من کلا تو قرابت مَنگم ، به خاطر همینهتازه سر جلسه بعداز حل تستای دستور و ارایه ادم منگ ترم میشه:downcast_face_with_sweat:
-
-
@Mr-Wick
من کلا تو قرابت مَنگم ، به خاطر همینهتازه سر جلسه بعداز حل تستای دستور و ارایه ادم منگ ترم میشه:downcast_face_with_sweat:
سید حسین حسینی 0
من ارایه و دستورم اُکیه
املا غلط میزنم با معنی لغت و قرابت 😬 -
A Alzahra marked this topic as a question on
-
A Alzahra has marked this topic as solved on